Phd i moderne europæisk historie

Faculty of Humanities, Charles University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i moderne europæisk historie

Faculty of Humanities, Charles University

Feltet af forskning defineres som Europa, herunder Den Tjekkiske Republik og / eller Tjekkoslovakiet, sin forgænger. Forskningen skal gribes an på en overregional, tværfaglig og muligvis sammenlignende måde, især med fokus på de kulturelle, åndelige, sociale og politiske såvel som dag-til-dag Europas historie siden slutningen af ​​Første Verdenskrig, og historie Tjekkoslovakiet og de tjekkiske Lands opfattet i sin europæiske sammenhæng.

  • afhandling specialeprojekt (anbefalede afsnit: oversigt over reasearch problem og forskningsspørgsmål, overblik over den aktuelle forskning, forklaring af de udvalgte metoder og forskning teknikker, foreslåede tilgang til problemet, liste over relevant litteratur, tidsplan for forskning, forklaring på relevansen af ​​temaet for uddannelsen civile sektor Studies); anbefalede længde af projektet: 10 sider; Projektet skal indeholde forslag om en tutor (navn), der er valgt fra listen over undervisere er godkendt af Rådet Program.
<li> korte professionelle biografi;</li> <li> publikationsliste og andre videnskabelige aktiviteter ans&oslash;geren (deltagelse i konferencer, deltagelse i forskningsprojekter etc.);</li> <li> </li> <li> andre relevante dokumenter (f.eks international cerficate et fremmedsprog eller et bevis for statseksamen).</li>

  1. Graduation fra en master- eller opfølgende mestre uddannelsen.

  2. Indlevering af en afhandling afhandling projekt, som ansøgeren forsvarede under optagelsesprøven.

Oplysninger om udøvelse af kandidater

Kandidater fra Contemporary History of Europe-programmet er eksperter med en grundig, state-of-the-art teoretisk og metodisk viden om både europæiske og tjekkisk historie, og især historien om de sidste hundrede år. Potentielle ph.d. emner, ikke mindst med hensyn til Master programmer i europæisk kulturel og intellektuel historie, hhv. Oral History - Contemporary History, vil beskæftige sig med kulturelle, sociale, intellektuelle, politiske og Everyday historie Europa siden afslutningen af ​​Første Verdenskrig samt den komplekse historie Tjekkoslovakiske Republik, hhv. det tjekkiske område, i europæisk sammenhæng. De er uddannet til uafhængig videnskabelig forskning på relevante områder af deres specialisering, samt deres faglige kompetence kan anvendes i akademiske område både i udlandet og hjemme. Kandidater er i stand til let og bevidst gribe arbejdet i den akademiske verden. De er godt forberedt til stillinger i EU politiske og kulturelle institutioner, statsforvaltningen og den offentlige sektor (dvs. NGO'er eller statslige organisationer og medierne).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 19, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,000 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague 5, Prague
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Prague 5, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen