Phd i neurobiologi

Generelt

Program beskrivelse

1

Formålet med Foredrag af ph.d.-uddannelsen i neurobiologi er at give de studerende en fælles ramme startende fra forskellige baggrunde.

Forelæsninger vil finde sted i starten af ​​ph.d.-uddannelsen, så at have mere tid til at fokusere på det videnskabelige forskningsprojekt, der vil blive gennemført under ph.d.. Der vil være to vigtigste videnskabelige moduler suppleret med et modul dedikeret til bestemte eksperimentelle metoder og sikkerhedsprocedurer. Alle foredrag vil være på engelsk og vil blive afholdt af en ekspert på området.

modul 1 vil blive afsat til grundlæggende aspekter af neurofysiologi og Neurobiologi: Vi vil gennemgå grundlæggende forestillinger om neuroner, synapser og sensoriske systemer. Vi vil også omfatte egenskaber neuronale netværk underliggende opfattelse i cortex og bevægelsesevne i rygmarven.

modul 2 vil blive dedikeret til nye værktøjer og eksperimentelle metoder fra nanoteknologi, som kan bruges til at undersøge molekylære egenskaber af neuroner, synapser og sensoriske celler. Egenskaber af samspillet mellem neuroner og nye materialer, sådanne kulstofnanorør og grafem, vil blive dækket samt grundlæggende egenskaber Atomic force mikroskopi og avancerede Photonics.

Modul 3 vil fokusere på metoder til at studere receptorer og kanaler funktion på molekylært niveau, at forstå signalering mekanismer involveret i neuronal plasticitet og adaptive responser. Dette modul vil blive suppleret med praktiske kurser og foredrag om specifikke molekylærbiologiske metoder, ligesom mutagenese, protein analyse samt om brugen af ​​konventionelle mikroskopi og cellebiologi teknikker. Dette modul vil give de studerende grundlæggende oplysninger om Mikroskopi, Immunochemistry, Sikkerhed og programmering.

Desuden vil de studerende få mulighed for at deltage i andre særlige kurser på udvalgte emner såsom Computational Biology eller mekatronik.

Et kursus om Introduktion til neuroanatomi vil blive afholdt af en fornem ekspert på området.

Studerende med særlige videnskabelige interesser, ikke er omfattet af den planlagte serie af forelæsninger, vil blive opfordret til at deltage i internationale vinter eller sommer skoler afsættes til disse specifikke emner.

Essensen af ​​ph.d.-uddannelsen i neurobiologi er færdiggørelsen af ​​det videnskabelige ph.d. afhandling, som vil bestå i et projekt på frontlinjen af ​​moderne undersøgelse i neurobiologi. Emnet for Thesis vil blive valgt blandt de forskningsprojekter af fakultetet for ph.d.-uddannelsen.

Vigtigste forskning linjer:

 • Cellular og netværk mekanismer neurotransmittere
 • Synaptisk plasticitet i udvikling
 • Sensoriske systemer
 • Regenerering af umodne rygmarv efter skade
 • Neuronal og kunstig beregning

De seneste placeringer efter PHD på SISSA:

 • University College London, UK
 • CNRS, Frankrig
 • Baylor College of Medicine Huston, USA
 • Monell Chemical Senses Center-Philadelphia, USA
 • Karolinska Institutet Solna, Sverige
 • Universität Heidelberg, Tyskland
 • Columbia University New York, USA
 • University of British Columbia i Vancouver, Canada
 • Max Delbrück Center for Molekylær Medicin, Berlin, Tyskland

Optagelse og stipendier

Krav

Skolen hilser ansøgninger fra unge kandidater hurtigt efter afslutningen af ​​deres universitetsstudier med en stærk interesse i forskning, selvom uden forudgående specifik erfaring. For at blive optaget på skolen, skal kandidaterne være i besiddelse af et af følgende grader ved 31 oktober 2016:

 • Italiensk laurea eller laurea specialistica / magistrale i et videnskabeligt emne;
 • En universitetsuddannelse opnået i udlandet og betragtes som svarende til de førnævnte italienske grader ved de styrende organer School (dvs. M.Sc.).

Adgangseksamen

Alle oplysninger om eksamen kan findes på SISSA vigtigste hjemmeside. Tilskud til dokumenterede rejseudgifter med undtagelse af udgifter ved hjælp af deres egne transportmidler, på op til et maksimum på 150 €, vil blive givet til alle kandidater, der deltager i den mundtlige eksamen.

Inden for rammerne af den nuværende bekendtgørelse, et udvalg forbeholdt ikke-EU-kandidater, kun baseret på akademiske kvalifikationer, der er forudset.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals ... Læs mere

All the scientific work carried out by SISSA researchers is published regularly in leading international journals with a high impact factor, and frequently in the most prestigious scientific journals such as Nature and Science. The School has also drawn up over 150 collaboration agreements with the world's leading schools and research institutes. Minimer