Phd i pædagogik

Rezekne University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i pædagogik

Rezekne University of Applied Sciences

Programmet er designet til at imødekomme behovene hos praktiserende læger, der ønsker at forske nogle aspekter af deres praksisfelt. Kandidater gå i gang med højt niveau, praksisbaseret forskning i et af de forskningsområder. Det er en forskeruddannelse, hvis formål er at hjælpe fagfolk til at udvikle et forhold mellem forskning og deres erhvervsaktiviteter.

Gæsteprofessorer fra partner universiteter vil blive inddraget som undervisere og rådgivere i programmet. Studerende har mulighed for at deltage i Erasmus-mobilitet for studier og praktik. Undervisningssproget er engelsk.

Kvalifikation tildelt: Doktorgrad i pædagogik (ph.d.).

Adgangskrav: Kandidatgrad i pædagogik, psykologi, pædagogisk ledelse eller Humanitære Sciences, samfundsfag, social velfærd og social bistand, hvis erhvervserfaring i uddannelse på mindst 3 år. Diskussion af temaet eller problemet i pædagogik, hvor forskning er blevet gjort i den indsendte papir, er påkrævet.

VARIGHED UNDERSØGELSER: 3 års fuldtidsstudier.

Uddannelsen består af 2 dele:

  • Videnskabeligt forskningsarbejde: den enkelte forskningsarbejde, for at forberede og design af lægens afhandling; offentliggørelse af forskningsresultater (3 publikationer); præsentation af forskninger resultater i de videnskabeligt konferencer; de teoretiske seminarer den praksis, professor assistent eller assistent for den ledende forsker i at gøre og i afviklingen af ​​projekter af forskerne works- 112 CP kreditter (168 ECTS);
  • Teoretiske studier (En del (obligatorisk) - modulet for udvikling af forskning og intellektuelle kompetencer; B del (valgfrit) - modulet for udviklingsakademiske kompetencer; C-del (frit valgfag)) - 32 CP-point (48 ECTS).

For at fuldføre ph.d. studium studerende skal tjene 144 CP (216 ECTS).

Afsluttende test, hvis nogen: Lægens eksamen i pædagogik og i fremmedsprog (engelsk, tysk, eller russisk) og lægens afhandling.

Gebyr Undersøgelse: 3200 EUR om året. Hvis du er interesseret i de studier ved Rezekne University of Applied Sciences udfylde ansøgningsskema på denne adresse: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Rezekne University of Applied Sciences
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
3,490 EUR
årligt.
Information
Deadline
Kontakt skolen
Spring Intake
Locations
Letland - Rēzekne
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Spring Intake
Slutdato Mar. 1, 2022
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juli 1, 2019
Autumn Intake
Slutdato Sep. 1, 2022
Dates
Mar. 2019
Letland - Rēzekne
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Spring Intake
Slutdato Mar. 1, 2022
Sep. 2019
Letland - Rēzekne
Ansøgningsfrist Juli 1, 2019
Autumn Intake
Slutdato Sep. 1, 2022