Program beskrivelse:

Ph.d. studie i pædagogisk psykologi er et treårigt program, og kan studeres på fuld tid eller i kombineret formular. Programmet er baseret på en individuel studieplan under vejledning af en vejleder eller konsulent. Denne type undersøgelse program er beregnet til kandidater af kandidatgrad i psykologi og repræsenterer det tredje akademiske grad.

Disciplinen pædagogisk psykologi forudsætter specialisering studerende og fører til selvhjulpne videnskabelige, kreative og forskningsarbejde og forberede den fremtidige udvikling af højt kvalificeret ekspert. Det er tænkt som et tværfagligt afdeling baseret på anvendelse af teoretisk viden på andre områder inden for videnskab og psykologisk praksis. Undersøgelsen er fokuseret på at tilegne sig den nødvendige viden og færdigheder til at udføre videnskabelig forskning og den forskning, arbejde inden for psykologi.

Uddannelsen er realiseret gennem seminarer, undervisning og konsultation og fokuserer både på gennemprøvede koncepter og samt moderne teorier med hensyn til den aktuelle viden på uddannelsesområdet. Den teoretiske del af uddannelsen tilbyder en bred vifte af aktuelle foredrag og workshops. Den eget forskningsprogram er ændret på baggrund af høringer og er generelt dannet af forskningen planen (projekt), som er en del af optagelsesproceduren. Succesfulde ph.d. kandidater er belønnet med den akademiske titel Ph.D.

Graduate's profil og beskæftigelsesegnethed:

Den kandidat af ph.d.-programmet Pædagogisk psykologi skal være et teoretisk informeret ekspert, der kunne være i stand til at anvende den opnåede uddannelse både inden for videnskab og så godt i uddannelsessystemet og psykologisk praksis. Sammenkædning teori med praksis, den opnåede viden giver kandidater til at være nyttig også i ledelse og anvendt forskning. Endelig er der mulighed for at anvende den pædagogisk psykologi i en bredere sammenhæng, relaterede discipliner og er individuelt bestemt i henhold til de kandidater valgte retning og specialisering i sub - spørgsmål.

App. testkrav:

  • Fuldførte studier i psykologi (MA)
  • Forskning Plan - Projekt
  • Liste over publikationer for de studerende i kombineret form af DPS
  • Biografi
  • Aftale med vejlederen for arbejdskraft lederskab

Studieafgift:

Betalingen for udenlandske ph.d.-studerende er 2000 EUR pr skoleår.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Palacky University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
3 år
Fuldtid
Price
2,000 EUR
per akademisk år
Deadline
Efter placeringer
Efter dato