Read the Official Description

Ph.d.-uddannelse (fuld tid)

Ph.d.-uddannelsen varer fire år - den maksimale periode for et sådant program, der normalt tillades af polsk lov (begrænset ekstra tid er tilladt for studerende afbryder deres studier for de forskellige årsager klart specificeret i ministerielle forordninger). Studerende tilbringer kun to af deres fire år som ph.d.-studerende deltager undervist, afsætte de resterende to år udelukkende til forskning.

Studerende gennemføre undersøgelser efter deres eget valg af kurser. Kurser forelæsninger og seminarer til rådighed i givet akademiske år er anført i skole katalog. Studerende vælge kurser ved at udfylde erklæringen / tilmeldingsblanket, der skal forelægges til skolens kontor ved den offentliggjorte frist. Fra det andet år af undersøgelser og fremefter, udvælgelse af kurser skal godkendes af den studerendes vejleder eller vejleder. Med den skriftlige aftale af dekanen for de skoleelever kan - om nødvendigt for deres studier - at tage kurser uden GSSR / CSS.

I de første to år af ph.d.-programmet studerende forventes at Foll> w undervist. Disse kan vælges fra dem, der træffes også af eleverne efter kandidatuddannelsen, eller fra yderligere kurser udelukkende udbydes til ph.d.-studerende. Studerende kan også revidere kurser (dvs. deltage, men ikke om kredit).

I tredje og fjerde år af ph.d.-programmet studerende behøver ikke tage nogen kurser. Men hvis de vælger at gøre det for at bevare en bredere vifte af interesser end strengt omfattet af deres ph.d.-emne, kan de tage yderligere kurser for kredit. I tredje og fjerde år af ph.d.-programmet studerende forventes gevinst point:

  • af publikationer og / eller;
  • ved at undervise aktiviteter og / eller;
  • ved at deltage i konferencer og sommerskoler og / eller;
  • ved at tage ekstra kurser (se ovenfor).
  • Studerende vil også forventes at deltage i et forskningsprojekt for at få yderligere point.

Dual ph.d.-studier

Med udgangspunkt i den meget succesfulde samarbejde med Institut for Filosofi og sociologi ved det polske Videnskabernes Akademi (IFIS PAN), der tilbyder de studerende fuldfører postgraduate programmer i internationale finansielle institutioner PAN muligheden for at blive tildelt en Lancaster University MA grad, en Ph.d.-uddannelsen Dual har været tilgængelig siden oktober 2010-. Under dette program for undersøgelse, en enkelt tese, der er blevet undersøgt og overvåget i begge institutioner kan efter sin succesfulde undersøgelse i overensstemmelse med deres regler, blive tildelt en doktorgrad fra hver.

Hvis du ønsker at deltage Dual ph.d.-uddannelse skal du først blive accepteret til MA eller ph.d.-programmer i GSSR. Under dit første studieår på GSSR vil du have hjælp til at ansøge om yderligere tre års studier i Dual ph.d.-uddannelse.

Studietiden for ph.d. vil derfor være fire år og vil kræve bopælsperioder i både Warszawa og Lancaster til at arbejde med vejledere fra begge institutioner. Studerende på denne usædvanlige program vil have mulighed for at deltage i det intellektuelle liv i disse to verdensklasse akademiske institutioner og arbejde med lærde i den højeste standard.

NB: Studerende på Dual ph.d.-uddannelse vil også betale gebyrer på Lancaster om året i deres tre års fuldtidsstudier, (men på et lavere niveau end fuld tid Lancaster University ph.d.-studerende).

Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date