Read the Official Description

Program beskrivelse

Skole Psykologi er anvendelsen af ​​principperne om psykologi til læring og udviklingsprocesser for børn og unge. Skolepsykologer foretage psykologiske og pædagogiske vurderinger for at planlægge afhjælpende programmer for studerende, rådgive elever med indlærings- og justering skole problemer, rådføre sig med skolens personale og forældre, udvikle og implementere uddannelses- og psykologiske programmer for skoler, og evaluere skoleprogrammer.

Ph.d. program i Skole Psykologi er funderet i den videnskabsmand-praktiserende model af uddannelse. APA-akkrediterede * Ph.D. program i Skole Psykologi er funderet i den videnskabsmand-praktiserende model af uddannelse. Programmet følger tanken om, at praksis og forskning gensidigt bør påvirke og styrke hinanden. Programmet forbereder eleverne til at integrere den videnskabelige viden og færdigheder i alle faglige aktiviteter, at fremme empirisk etablerede praksis på vegne af dem, der bliver serveret, og til at eksemplificere de juridiske og etiske standarder for psykologi erhverv.

Programmet er typisk en fem-årig, 120 kredit timers program. Fire år er brugt på fuld tid kurser på UCA, og det femte år er en fuldtids praktikplads på en skole eller en anden passende indstilling. Der lægges stor vægt på børns mentale sundhedsfremme, primær forebyggelse, og intervention med en bred vifte af lokale problemer, der involverer børn, familier og skoler. I denne og andre måder, at programmet er lydhøre over for den igangværende samfundsmæssige strømninger børn. Det forbereder sine kandidater til at arbejde i skoler, klinikker, community agenturer og hospitaler.

Det primære formål med programmet er at forberede eleverne til at levere og fremme empirisk støttede psykologhjælp til børn, unge, familier og skoler. Programmet bygger på den centrale tro på, at skolepsykologer tilbyder et unikt og værdifuldt bidrag til samfundet gennem tilvejebringelse af videnskabeligt funderet forebyggelse og intervention tjenester. Behovet for kvalitet skole psykologhjælp er blevet stærkt mærkes i hele staten Arkansas, USA, og videre. Ph.d. Programmet opfylder dette behov på en pragmatisk måde ved at fremhæve mental sundhedsfremme, forebyggelse og intervention på individ-, gruppe-, og systemiske / programmatiske niveauer.

programmet har til huse i Institut for Psykologi og Rådgivning i College of Health og Behavioral Sciences, understreger den professionelle identitet skolepsykologer i den bredere inden for psykologi, en bredde og dybde af faglig uddannelse, der forbereder kandidater til kompetent udføre en række skole psykologi funktioner og en uddannelse, der værdsætter og respekterer kulturel mangfoldighed blandt kandidater, undervisere og tjenestemodtagere.

APA Akkreditering

Den ph.d.-program i Skole Psykologi begyndte i 2000 og er akkrediteret af American Psychological Association (APA).

Spørgsmål relateret til programmets akkrediterede status skal rettes til Kommissionen om akkreditering:

 • Office of Program Høring og Akkreditering
 • American Psychological Association
 • 750 1st Street, NE, Washington, DC 20002
 • Telefon: (202) 336-5979 / E-mail: apaaccred@apa.org
 • Web: www.apa.org/ed/accreditation

Program Mål, Curriculum, Licensure og andre data

 • Student Admissions, Resultater og andre data
 • program mål
 • Sample læseplaner & kursusbeskrivelser
 • Ph.d. practicum & praktik information
 • Certificering & licensure i Arkansas
 • Praxis oplysninger: https://www.ets.org/praxis/prepare/materials/5402
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by University of Central Arkansas »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
120 timer
Fuldtid
Price
- se Undervisning Priser tabel under Cost & gebyrer
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date