phd i statskundskab, offentlig orden track

Central European University, School of Public Policy

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

phd i statskundskab, offentlig orden track

Central European University, School of Public Policy

Den Ph.d.-program i Public Policy er en specialiseret spor i statskundskab Ph.d. Program drives af CEU Forskerskolen for Statskundskab, Public Policy og Internationale Relationer. CEU er en engelsksproget graduate skole i Budapest, Ungarn, der er akkrediteret i USA og Ungarn.

Moderne politik, der afsættes til principperne for god regeringsførelse, åbenhed, ansvarlighed og effektivitet, skal bygge på sund akademisk analyse. Den ph.d.-program i Public Policy er designet til forskere interesseret i at udføre forskning på årsagen, funktion, natur, og resultatet af den offentlige orden.

Programmet forbereder studerende til en karriere i både akademiske og anvendt forskningsinstitutioner. Core kurser fokusere på udvikling af faglige niveau forskning og analytiske færdigheder inden for europæiske og internationale retsprincipper, komparativ politisk analyse, og den politiske økonomi.

Involveret i ph.d.-uddannelsen kommer fra en række offentlige politik relateret disciplinære baggrunde, herunder internationale relationer, politik, jura og økonomi fakultet. Ud over at være autoritative stemmer i deres respektive forskning, har de også første hånd politiske erfaringer, der arbejder for tænketanke (f.eks RAND Corporation) eller virksomheder (f.eks Vodafone), rådføre sig med ngo'er (f.eks Open Society Institute, Gennemsigtighed International) eller rådgive nationale eller lokale regeringer samt internationale organisationer (f.eks Verdensbanken Institute).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Ungarn - Budapest
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Ungarn - Budapest
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen