Den Ph.d.-program i Public Policy er en specialiseret spor i statskundskab Ph.d. Program drives af CEU Forskerskolen for Statskundskab, Public Policy og Internationale Relationer. CEU er en engelsksproget graduate skole i Budapest, Ungarn, der er akkrediteret i USA og Ungarn.

Moderne politik, der afsættes til principperne for god regeringsførelse, åbenhed, ansvarlighed og effektivitet, skal bygge på sund akademisk analyse. Den ph.d.-program i Public Policy er designet til forskere interesseret i at udføre forskning på årsagen, funktion, natur, og resultatet af den offentlige orden.

Programmet forbereder studerende til en karriere i både akademiske og anvendt forskningsinstitutioner. Core kurser fokusere på udvikling af faglige niveau forskning og analytiske færdigheder inden for europæiske og internationale retsprincipper, komparativ politisk analyse, og den politiske økonomi.

Involveret i ph.d.-uddannelsen kommer fra en række offentlige politik relateret disciplinære baggrunde, herunder internationale relationer, politik, jura og økonomi fakultet. Ud over at være autoritative stemmer i deres respektive forskning, har de også første hånd politiske erfaringer, der arbejder for tænketanke (f.eks RAND Corporation) eller virksomheder (f.eks Vodafone), rådføre sig med ngo'er (f.eks Open Society Institute, Gennemsigtighed International) eller rådgive nationale eller lokale regeringer samt internationale organisationer (f.eks Verdensbanken Institute).

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date