Phd i statskundskab

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i statskundskab

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)

Uddannelsen er primært udpeget til de kandidater med en Kandidatgrad i statskundskab eller andre inden for Samfundsvidenskab der har til hensigt at uddybe deres viden i statskundskab med fokus på spørgsmålet om demokratiske og nondemocratic styreformer, ændringer i politiske systemer, med særlig vægt på udviklingstendenser i forbindelse med modernisering og demokratisering, andre spørgsmål af komparativ analyse, herunder nationale og regionale identiteter, eller analyse af enkelte elementer i politiske systemer.

Beskrivelse af evalueringskriterier optagelsesprøven og

Ph.d.-uddannelsen er styret af reglerne for tilrettelæggelsen af ​​studiet ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ved Charles University og højere juridiske standarder for Charles University.

Adgangseksamen:

Optagelsesprøven tager hensyn til: • afhandling forslag • ansøgerens rækkevidde på det foreliggende grundlag liste af akademisk litteratur • tidligere udgivelser

Afgørende kriterier i optagelse af ansøgeren, er som følger:

• Dissertation projekt kvalitet: konceptet, sammen med de teoretiske og metodiske resultater, forventes at blive forsvaret af sagsøgeren under optagelsesprøven.

• Ansøgerens rækkevidde på det foreliggende grundlag liste over faglitteratur vil blive taget i betragtning.

• En anden værdsat aspekt vil være, om ansøgeren har modtaget en skriftlig godkendelse fra et medlem af IPS FSS CU videnskabeligt personale ved for hans / hendes projekt afhandling afhandling.

Hver ansøger kan få op til 100 point for optagelsesprøven.

Det maksimale antal point optjent i den første del af optagelsesprøven til det foreslåede projekt er 50 point; det maksimale antal point i den anden del evaluere ansøgerens rækkevidde på det foreliggende grundlag liste af akademisk litteratur er 30 point. Udvalget vil også evaluere ansøgerens tidligere udgivelse, undervisning og forskning med maksimum 20 point.

Oplysninger om udøvelse af kandidater

Målet med vores program er at uddanne højt kvalificerede eksperter, der er i stand til at forfølge grundforskning og anvendt forskning i akademiske institutioner og universiteter. De vil ligeledes være klar til at arbejde i den tjekkiske offentlige sektor (især i statslige organer), og til at repræsentere tjekkiske interesser på den internationale scene, især på EU-niveau. Værdsættelse en bred vifte af metoder og emner i sin fejende kompas, vores ph.d.-program i statskundskab giver vores kandidater med omfattende faglige kompetencer både i teori og praksis.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
4 - 8 år
Fuldtid
Price
Pris
250 EUR
per semester
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen