Phd i statskundskab

Palacky University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i statskundskab

Palacky University

Program beskrivelse:

Programmet kan prale med en imponerende personale, der omfatter politologer, sociale og politiske teoretikere og historikere. Internationale og tværfaglige forskningsprojekter og samarbejder jævnligt iværksættes og medarbejdere er understøttet at bygge videre på den eksisterende ekspertise inden for Institut for Politik og European Studies (DPE'er) på Palacký Universitet.

De tre - årigt ph.d.-program i statskundskab er profileret som en moderne statskundskab undersøgelse fremhæver fire grundpiller:

  1. yderst professionel teoretisk beredskab;
  2. en grundig metodisk og analytisk beredskab;
  3. den videnskabelige-pædagogiske lærdom;
  4. faglige sprogkundskaber.

Forskning i politik, europæiske studier og internationale relationer er organiseret primært omkring nedenstående forskningsområder og teams:

  • Analytisk statskundskab - teamleder dok. Tomáš Lebeda, Ph.D.
  • Europæiske studier - teamleder dok. Daniel Marek, MA, ph.d.
  • Tjekkiske politik og lokal politik - teamleder dok. Pavel Šaradín, Ph.D.
  • Internationale relationer og samtidshistorie - teamleder prof. Jiří Lach, MA, ph.d.

Graduate's profil og beskæftigelsesegnethed:

En kandidat fra ph.d.-programmet bør være en højt kvalificeret ekspert - det politolog, der har en usædvanlig avanceret og specialiseret viden i hendes / hans felt, hun / han er i stand til at udføre uafhængig forskning, deltage i team forskningsopgaver og forfølge original videnskabelig viden. Efter afslutningen af ​​undersøgelserne er i stand til at føre en selvstændig videnskabelig eller videnskabelig-pædagogiske karriere og i givet fald være en leder af en forskergruppe. Hendes / hans videnskabelige kompetencer omfatter evnen til at forberede professionelle videnskabelige tekster til offentliggørelse, fremlægge deres resultater på seminarer og konferencer. Kandidaten får en meget høj kvalitet metodisk uddannelse i både det teoretiske niveau og i praktisk forskning, der tager væk evnen til at bruge avancerede kvantitative og kvalitative forskningsmetoder. Kandidaten får også praksis er nødvendig for de uddannelsesmæssige aktiviteter videregående uddannelser på området. Hun / han befaler også de fremmedsprog, der er nødvendige for forskning på området. Sprogkundskaber er også et middel til at gøre internationale kontakter og aktiviteter på udenlandske videnskabelige institutioner. Sidst men ikke mindst, hun / han skal være i stand til at popularisere fagområde til den brede offentlighed, at anvende den viden og færdigheder i forskellige miljøer og klart kommunikere viden til andre.

En kandidat skal være elegible at arbejde i den akademiske sfære på videnskabelige og videnskabelig-pædagogiske stillinger. Kandidater er i stand til at udføre de opgaver de uafhængige videnskabelige arbejdere og videnskabelig-pædagogiske medarbejdere. De vil også være elegible for de høje stillinger i ministerier, den diplomatiske tjeneste og EU og andre internationale institutioner. De vil også være i stand til at arbejde som højt kvalificerede og specialiserede analytikere for de politiske partier, politiske konsulentvirksomheder, interessegrupper, ikke-statslige sektor og medierne. Analytiske evner, bløde færdigheder og sprogkundskaber derefter give kandidater med en stærk fleksibilitet på arbejdsmarkedet.

App. testkrav:

Den kandidat til ph.d.-studier i statskundskab ved DPE'er skal opnå et masterniveau eller anden tilsvarende uddannelse. Foretrukket uddannelse er inden for statskundskab, internationale forbindelser og europæiske studier eller i en anden social videnskab eller humanistiske fagområde. Ansøgeren er forpligtet til at fremlægge et detaljeret forslag ph.d. mindst to uger før starten på indrejseproceduren. Proceduren for indlæggelser sker i form af en mundtlig samtale med et udvalg bestående af medlemmer af ph.d.-bord.

Studieafgift:

4000 € om året

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
4,000 EUR
per akademisk år
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Olomouc, Olomouc Region
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Tjekkiet - Olomouc, Olomouc Region
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen