PhD i teknisk ledelse

Generelt

Program beskrivelse

Lederne af fremtidens industri skal tjene deres legitimationsoplysninger i dag. Tilmeld dig i Western New England Universitets ph.d. i Engineering Management og forberede sig på at tage din plads i toppen af ​​din organisation.

I denne fuld-eller deltid program, vil du lære den tekniske dybde og få bredden af ​​viden til at blive en succesfuld forsker, praktiserende læge eller pædagog i forvaltningen af ​​teknik og teknologi. Du vil udvikle de nødvendige færdigheder til at udføre streng forskning på områder, der vedrører forbedring, design og styring af projekter og programmer inden for komplekse menneskelige / teknologiske systemer, herunder teknik, sundhed, service og logistik / transportsystemer.

Ansøgninger vil blive revideret på løbende basis efter 15 januar. Adgangskrav punkter: Efterår, Vinter, forår, sommer.

Indlæggelser Krav

Kandidater til ph.d. i Engineering Management skal have en kandidatgrad eller bachelorgrad som ingeniør eller nært beslægtede disciplin. En kumulativ GPA på mindst en 3,5 (4,0 skala) vil være behov for optagelse. En GRE score fra de sidste fem år, med en kombineret verbal og kvantitativ score på mindst en 1100 vil være behov for behandling. GRE reviderede test konvertering chart. Kandidater under etablerede GPA og GRE krav vil blive behandlet fra sag til sag. Kandidater, hvis primære sprog ikke er engelsk, vil være forpligtet til at demonstrere færdigheder i engelsk. Yderligere adgangskrav omfatter følgende: 1) Bevis for afslutning af en sandsynlighed og statistik kursus med en lødighed på mindst "C" 2) Kompetence i mindst et struktureret programmeringssprog (C ++, FORTRAN, Visual Basic, etc.)

Grad Krav

Ph.d.-uddannelsen er designet til både fuldtids-og deltidsansatte studerende. Fuldtids studerende kan gennemføre programmet i tre til fem år og deltidsansatte studerende vil være i stand til at gennemføre programmet i fire til seks år. Studerende, der ikke fuldføre ph.d.-uddannelsen, men har opfyldt kravene til Civilingeniør Management grad vil blive tildelt den grad efter exit fra programmet.

Kandidater med en kandidatgrad vil fuldføre 30 point på 600 og 700 plan, og en 27-kredit afhandling for 57 samlede bevillinger.

Kandidater med en bachelorgrad vil fuldføre 60 point på 600 og 700 plan, og en 27-kredit afhandling for 87 samlede bevillinger.

Senest opdateret Apr. 2015

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Minimer