Phd i teologi

Generelt

Program beskrivelse

I 1996 stående udvalg biskopper Congo godkendt, en ny tilrettelæggelse af studier ved Det Teologiske Fakultet, der trådte i kraft i oktober samme år. Reformen tog sin afgang fra revisionen af ​​teologi afdeling af programmet og humaniora, hvis dobbelt oprindelige mål var i den teologiske dannelse af religiøse og lå studerende, som ikke er bestemt til præstedømmet, og af inculturation evangeliet gennem integration i teologisk uddannelse, humaniora opmærksomme på miljøet og kulturelle traditioner.

Uden at opgive disse to bekymringer, Den Stående Komité for biskopper bekræfter, at Kirken har brug for lægmænd uddannet i teologi, og understregede, at dannelsen af ​​disse skal være den samme som for præsterne (undtagen, selvfølgelig, spørgsmål i forbindelse med den præstelige tjeneste). Der vil ikke være særligt program for lægfolk eller præster. For alle, vil det være det samme på alle niveauer: Diploma, Degree, diplom (DEA), PhD.

Desuden skal alle teologien underviste på fakultetet skal inculturated; uddannelse iboende humaniora til teologi er pålagt alle studerende på teologi og dette, i hvert niveau.

Det Teologiske Fakultet har til hensigt ikke kun at uddanne specialister til teologisk uddannelse i de Universiteter, De Store seminarer og Scholasticates men også uddannelse af kompetente medarbejdere til teologisk animation, apostolsk, pastorale og liturgiske inden trossamfund og Christian.

Der findes inden for denne fakultetet fire retninger:

  • bibelske
  • dogmatisk
  • moral
  • pastorale

Grunduddannelse dækker to cykler: 3 års kandidat og 2 bachelor år. Den teologi-uddannelsen kan være afsluttet ved en af ​​sammenlægning af ungdomsuddannelserne højere grad som giver licenstageren til at undervise i de gymnasiale uddannelser.

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig de kvaliteter af Advanced Studies Diploma i teologi, doktor i teologi og Master Fellow af videregående uddannelse i teologi.

Propédeutique Filosofisk (= LMD Forberedende)

uddannelsesmål

Den propædeutisk til formål at give en filosofisk grundlag for studerende, der ønsker at foretage teologiske studier. På et år, kandidaterne er parate til at tage fat på disse grundlæggende undersøgelser af kurser i filosofi og nogle humanistiske fag. Under den første cyklus af teologi, kandidater fra propædeutisk følger stadig to komplementære kurser i historie filosofi.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la ... Læs mere

L’Université Catholique du Congo est une Université privée Catholique réputée par son excellence, par son dynamisme, par sa qualité exceptionnelle des enseignements offerts à ses étudiants et pour la pertinence de son programme d’études. Minimer