Kandidater fra ph.d. undersøgelse (Doctor of Philosophy i teologi PhD) er kompetente til at udføre konceptuelle teologiske og videnskabelige aktiviteter og skabe professionel teologisk arbejde i kirken teori og praksis samt i opbygningen af ​​en kristen verdenssyn baseret på videnskabelig eksegese af Bibelen. De er klar til at udføre lederstillinger i kirken, parachurch og økumeniske institutioner og organisationer. De kan undervise teologiske kurser på universitetsniveau og faglig uddannelse af kirken og religiøse organisationer personale.

Kandidater forstå forholdet mellem de naturvidenskabelige, humanistiske og teologiske videnskaber og er kompetente til at udføre forskning i teologi og beslægtede områder. Som en personligheder på samme tid uddannede inden for videnskab og tro har en bred udsigt om spørgsmål af nutidige filosofiske-teologiske og etiske kontroverser og er i stand til at håndtere følsomme og kontroversielle offentlige reaktion på etiske og sociale spørgsmål i forbindelse med den kristne tro, religion og kultur .

Kandidater, der tildeles ph.d. i teologi er parate til at engagere sig i teologisk forskning og udgive originale arbejde. Disse personer er i stand til at forme en kristen verdenssyn informeret af bibelske fortolkning. Forskningsaktiviteter ved Institut for Teologi og Christian Education er fokuseret på områder, der påvirker effekten af ​​kristendommen på den enkelte og samfundet som den vedrører livet i kirken, men også uden for kirken.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Matej Bel University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Deltid
Price
700 EUR
Kontakt os for at anmode om flere oplysninger
Deadline