Read the Official Description

1

Ph.d. i Teoretisk partikelfysik har altid været en del af de ph.d.-programmer, der tilbydes på SISSA. Mere end hundrede studerende har erhvervet ph.d.-graden kvalifikation i Teoretisk partikelfysik siden SISSA begyndt at tilbyde kurset.

Hvert år er fem elever udvalgt til at deltage i dette 3-årigt program (plus et ekstra år, hvis det er nødvendigt) for undersøgelse og forskning. I det første år studerende på omkring 450 timers postgraduate kurser, der dækker et bredt spektrum af emner, lige fra fænomenologien til de mere formelle aspekter af teoretisk partikelfysik. Hver elev skal vælge en delmængde af dem og videregive de relevante eksamener inden for det første år.

2

De vigtigste forskning linier er: fysik ved LHC, Fysik Beyond Standardmodellen, Neutrino Physics, String Theory, annoncerne / CFT korrespondance og alternative Quantum Teorier om Gravity. Studerende drage fordel af den rigt miljø af videnskabelige institutioner i Trieste-området, som Den Internationale Center for Teoretisk Fysik (ICTP), Fysik Department of University of Trieste og Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN).

I begyndelsen af ​​det andet år, forpligter de studerende et forskningsprojekt under tilsyn af en SISSA ansats eller videnskabsmand, der arbejder på en partner forskningsinstitution (såsom ICTP og INFN). Ph.d.-graden opnås typisk 3 til 4 år efter begyndelsen af ​​programmet.

Under deres ophold i Trieste, har de studerende mulighed for at interagere med omkring 20 andre studerende fra samme ph.d. pensum plus hundredvis af andre internationale studerende fra de forskellige Sissa grupper. Hertil kommer, at internationale miljø i Trieste-området omfatter Det Internationale Center for Teoretisk Fysik (ICTP) og andre internationale institutioner, som gør en ph.d. i teoretisk partikelfysik ved SISSA en enestående mulighed for en meget udfordrende og stimulerende oplevelse.

3

De seneste placeringer efter PhD på SISSA:

  • Utrecht-universitetet, Utrecht, Holland
  • Weizmann Institute of Science, Rehovot, Israel
  • Princeton University, Princeton, USA
  • Technische Universität München, München, Tyskland
  • Harvard University, Cambridge, USA

Optagelse

Hvert år TPP gruppen hyrer 5/6 elever til at deltage i Ph.D. program. Eleverne er udvalgt efter en skriftlig og mundtlig prøve. Ansøgningsfrister, datoer og antallet af ledige stillinger periodisk lagt ud på ph.d. annonceringer webside, hvor du også kan hente ansøgningsskemaerne. SISSA gør et bidrag til rejseudgifter for at deltage i eksamen. Tilmelding af nye studerende på SISSA og begyndelsen af ​​klasser i Teoretisk partikelfysik Curriculum vil finde sted i det første årti af oktober. Den normale varighed Ph.D-programmet er tre år. En fjerde år kan tillades, når egnet berettiget. Den indledende del af ph.d.-uddannelsen er baseret på kurser, som anses for at være en integreret og nødvendig del af forskeruddannelsen.

ansøgningsprocedure for EU og ikke-EU-borgere

Ansøgerne skal ansøge om at blive optaget på den standard optagelsesprøve. Der er én eksamenstermin hvert år normalt i juli. Eksaminer består af en skriftlig prøve og en mundtlig samtale. Listen over problemer af tidligere optagelsesprøver kan findes i afsnittet optagelsesprøver. Resultatet er normalt kendt på samme dag. Ansøgerne skal sende et papir ansøgningsskema, som kan downloades fra den officielle SISSA annoncering webside. Ansøgere, der ikke er statsborgere i EU har to muligheder for at blive optaget på SISSA som ph.d.-studerende:

  • at passere den almindelige optagelsesprøve i Trieste (i dette tilfælde ansøgningsproceduren er den beskrevet ovenfor for europæiske borgere).
  • at passere en Spring forvalg baseret på akademiske og videnskabelige kvalifikationer. Studerende udvalgt på denne måde vil derfor komme ind på skolen uden at tage den almindelige optagelsesprøve, men forventes at bestå en adgangsgivende eksamen inden for det første studieår. Kandidater er interesseret i at deltage i dette forvalg skal sende et papir ansøgningsskema, som kan downloades fra den officielle SISSA annonceringen webside.
Program taught in:
Engelsk

See 12 more programs offered by International School for Advanced Studies (SISSA) »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
3 - 4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date