PhD I Uddannelse

Chapman University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

PhD I Uddannelse

Chapman University

Den Ph.D. i uddannelse er primært beregnet til personer, der søger en karriere inden for videregående uddannelser eller andre forskningsorienterede lederskab felter. Programmet fokuserer på formulering af nye måder at tænke på spørgsmål og løse problemer på uddannelsesområdet. Den doktorgrad i uddannelse tilbyder en unik kombination af fire betoninger: Kulturelle og læseplaner Studies, handicap Studies, Ledelse Undersøgelser og Skole Psykologi.

Vores Ph.D i uddannelse er kendetegnet ved fem forskellige, men sammenvævede, komponenter: - Begrebet og praksis for social retfærdighed - samarbejde Student understøttes af studerende kohorter - Det mentorskab af studerende - En stram kerne for Filosofi, fundamenter og metoder i de respektive vægt område

Program at a Glance

  • Kohorte model med post hvert efterår - Kohorte af 18 studerende, 6 i hver vægt område

4 fremhævelse områder:

  • Kulturelle og læseplaner Studies - Disabilities Studies - Skole Psykologi - Lederskab Studies - En 57-enhed program, der kan være afsluttet på fuld tid eller deltid undersøgelse - Alle klasser er afholdt i de sene eftermiddag eller aftener (ingen online klasser) - Lav elev-til -faculty ratio, med et tæt samarbejde mellem de studerende og ph.d.-fakultet på publikationer, præsentationer og forslag om tilskud

Indlæggelser Krav

Accept i programmet er baseret på en evaluering af hele studerende, med ingen enkelt kriterium til at basere en beslutning om optagelse. Der er ingen cut-off score for GRE eller GPA.

For at komme i betragtning til optagelse, skal ansøgerne indsende følgende:

  • Online kandidat ansøgning til Chapman University Ph.D. i uddannelse.
  • Supplerende ansøgning til Chapman University Ph.D. i uddannelse (via online ansøgning).
  • Officielle bachelor-og kandidatniveau udskrifter der viser tegn på en kandidatgrad fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse.
  • Officielle Graduate Record Examination resultater i de verbale, kvantitative og analytiske skriftligt sektioner.
  • Tre breve af anbefaling, herunder to fra graduate-niveau professorer, der kan beskrive det faglige potentiale for sagsøgeren, og en fra en person, der kan tale til sagsøgerens professionalisme (fx en nuværende arbejdsgiver eller en aktuel kollega). Breve fra pårørende vil ikke blive behandlet.
  • En personlig essay (minimum 2250 ord) vil blive anvendt til at vurdere ansøgerens skriftlige færdigheder, karriere engagement, lederpotentiale, forskningsinteresser, og professionelle mål (uploadet via online-ansøgning). Dette essay skal angive de professorer, som ansøgeren ønsker at studere, og de måder, hvorpå sagsøgerens forskningsinteresser tilpasse med fakultet ekspertise. Essayet skal være materielle nok for fakultetet at bestemme dybden af ​​ansøgerens tænkning og engagement i et stramt program.

  • Et aktuelt genoptage viser relevant uddannelse og erhvervserfaring (uploadet via online-ansøgning).

Ph.D. Forskning Forums

Mindst en gang om året Ph.D. i Education program bringer i førende forskere i det akademiske felt til et forskningsprojekt forum åbent for vores CES studerende og fakultetet at deltage. Det er en måde for vores studerende til at interagere med eksperter på området samt få viden i at komme videre med deres forskning og eventuelt afhandling emner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
22,355 USD
fuldtids undervisning (12-18 point).
Information
Deadline
Locations
USA - Orange, California
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Orange, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen