Phd i uorganisk kemi

University of Chemistry and Technology, Prague

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i uorganisk kemi

University of Chemistry and Technology, Prague

Oversigt

Studieringsområdet for uorganisk kemi er fokuseret på syntese af avancerede uorganiske forbindelser og materialer og studerer forholdet mellem deres kemiske sammensætning, struktur og fysisk-kemiske egenskaber ved hjælp af forskellige instrumentelle karakteriseringsmetoder og teoretiske værktøjer. Baseret på denne viden er det muligt at designe synteseveje målrettet på særlige uorganiske materialer og koordinerende forbindelser med foruddefinerede fysiske, elektrokemiske, katalytisk og biokemiske egenskaber. Med fokus på strukturel kemi, materialeforskning og biocoordination kemi dette fagområde har en tværfaglig karakter lige fra fysik og fysisk kemi til biokemi. Den erhvervede viden og færdigheder kan variere alt efter den særlige specialeemne fra præparativ og analytisk kemi til quantum kemi og andre teoretiske tilgange, der anvendes til beskrivelse af molekylære eller krystallinsk struktur.

Karriere

Den kandidat opnår teoretisk viden og færdigheder i avanceret uorganisk kemi, især i beskrivelsen af ​​kemisk binding, termodynamisk stabilitet og elektrokemiske egenskaber af uorganiske stoffer, som danner grundlag for mange vigtige tekniske anvendelser som nanoelektronik eller katalyse, men også for den rolle af kemiske elementer i biokemiske systemer. Bortset danner theoreical viden de studerende uddannet til at vedtage praktiske færdigheder i struktur analyse ans fysisk-kemiske karakterisering af uorganiske materialer og koordinerende forbindelser. De kandidater finde positionerne i grundforskning og anvendt forskning med fokus på avancerede uorganiske materialer, materialer til elektronik og fotonik i særdeleshed. Disse positioner spænder fra universiteter, forskningsinstitutioner og anvendt forskningslaboratorier i industrivirksomheder, men også højere lederstillinger i goverment, industri, forskning og udvikling.

Udvælgelse af de seneste afhandlinger

  • Optisk aktiv ytterbium granater film for bølgeledende applikationer
  • Spektroskopiske og elektrokemiske egenskaber af overgangsmetalkomplekser og deres tolkning ved hjælp kvante-kemiske metoder
  • Faseligevægte i Ca-Co-O og Bi-Sr-CO-O Systems Inddragelse Termoelektrisk Mixed Oxider
  • ZnO baseret fortyndede magnetiske halvledere - syntese, karakterisering og relationer fase studie i Zn-Mn-O-system
  • Undersøgelse af egenskaber af superledende materialer
  • Halvleder materialer baseret på nitrider og oxider

Diverse

åbent tilmelding

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret December 25, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2018
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,100 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjekkiet - Prague, Prague
Startdato : Okt. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Tjekkiet - Prague, Prague
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen