Phd i visdom undersøgelser

The Wisdom School at Ubiquity University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd i visdom undersøgelser

The Wisdom School at Ubiquity University

Vores Ph.D. Grad er den strengeste grad vi tilbyder, kræver afslutningen af ​​48 semester kreditter og en formel forsvar af afhandlingen i en mundtlig eksamen ved afslutningen af ​​afhandlingen processen.

Ph.d. grad er generelt betragtes som et forsknings-grad, og er typisk søges af dem, der stræber efter at nå det højeste niveau af videnskabelig forskning i et bestemt område af interesse. Det kræver en omfattende litteraturgennemgang og afhandlingen skal være et originalt bidrag til området for undersøgelsen. Ved Wisdom School of kandidatstudierVi understreger også behovet for både hoved og hjerte i samme grad i alle vores grader, herunder Ph.D. Dette er et vigtigt punkt, fordi hovedet-hjerte kontinuum er et centralt aspekt i vores tilgang til læring og er indarbejdet i alle vores programmer. Alle vores Intensives, ligesom alle vores uddannelser, udfordre den studerende til at balancere hoved, hjerte, krop og sjæl. Ph.d. er ikke en undtagelse til dette, men dens vigtigste eksemplificering.

phd visdom undersøgelser

Indlæggelser Krav

 • Studerende skal have en kandidatgrad eller dets ækvivalens. En ækvivalens består af dokumenteret uddannelse ud over en bachelorgrad, der svarer i timer og krav til en kandidatgrad.
 • En gennemført Ubiquity University Admissions Ansøgning skal indgives med Office of Admissions.
 • Eleverne opfordres til at tilhøre en akademisk forskningsbibliotek i det område, hvor de bor.
 • Grad Krav
 • Ph.D. kandidater skal udfylde:
 • 48 semester kreditter;
 • En afhandling; og
 • En mundtlig prøve.
 • Halvdelen af ​​kursus kreditter skal være in-person læring (Intensives eller pilgrimsrejser) og de resterende 50% kan tages som Virtual Retreats. Ph.D. kandidater skal udfylde 48 semester kreditter.

Ph.d. Program skal være afsluttet inden for en periode på syv år fra påbegyndelse af studiet.

Ud over 48 point, er 14 point tildelt for udarbejdelsen af ​​afhandlingen og den mundtlige eksamen, for i alt 62 point der kræves for Ph.D. grad. Udvidelser for en række personlige, familiemæssige og faglige grunde er tilladt. Fordi de studerende har mange forpligtelser og ansvar, er vi klar til at arbejde med hver elev individuelt for at sikre, at der er rigelig tid til at fuldføre ph.d. Et andragende til Fortsættelse Form skal indsendes til justitssekretæren, når mere end syv år er nødvendig for at fuldføre ph.d. program.

Nødvendige Intensives

De følgende fire seminarer er nødvendige for Ph.D. program:

 • Visdom og Civilization, lærte årligt
 • Ph.d. Skrivning og Research Methods, underviste årligt
 • Ethvert kursus er udpeget som hørende til Jorden visdom og Primordial Mind
 • Ethvert kursus udpeget som hører til en af ​​de Mystics eller Specifikke Wisdom Traditioner

De resterende kreditter kan vælges fra en af ​​universitetets kursustilbud, herunder online-kurser og virtuelle Retreats. Eleverne skal vælge kurser, der på en eller anden måde bidrager til deres afhandling emne eller specifikke interesseområde.

Dr. Judith Yost, Dean studerende, vil tilbyde generelle råd og hjælpe alle Ph.D. studerende i at vælge den rette Major Advisor.

Dr. Gyorgyi Szabo, Dekan for Ph.d., vil tilbyde rådgivning og støtte i forbindelse med afhandlingen processen. Når en studerende har gennemført mindst tre (3) Visdom University kurser, har besluttet på et areal på studier og fokus undersøgelseskommission, og har fuldført en Rådgivning aftale med en Major Advisor, dekanen for Ph.d. vil indkalde til en kandidat anmeldelse, accept eller ikke af deres afhandling forslag, og organisere den mundtlige eksamen.

Kandidat anmeldelse

Når en studerende har gennemført mindst tre (3) Visdom University kurser, har besluttet fokus undersøgelseskommission, og har fuldført en Rådgivning aftale med en Major Advisor, dekanen for Ph.d. vil indkalde til en kandidat anmeldelse. Dette møde vil omfatte studerende, dekan, Major Advisor, og et udvalgt fakultet medlem hensigtsmæssigt at emnet for afhandlingen, og kan være enten personligt eller via telefon, afhængigt af den geografiske nærhed mellem de involverede personer.

Formålet med Candidate Review er for dekanen og den studerende til at vurdere sammen eleven er parat til at gå i gang med en undersøgelse. Desuden vil spørgsmål fra den studerende og rådgiver blive behandlet. Den studerende skal demonstrere en grundlæggende forståelse af forskningsprocessen og være i stand til at identificere de væsentligste forfattere, der vil give grundlaget for litteraturgennemgangen. Hvis en elev har brug for yderligere rådgivning eller støtte som forberedelse til Candidate anmeldelse, han / hun bør kontakte dekan Ph.d..

Accept af afhandling forslag

Efter kandidatlisten anmeldelse er fuldført, den studerende, der arbejder med hans eller hendes Major Advisor, forbereder et formelt forslag til deres afhandling, der skal indeholde en abstrakt, der hovedtemaer skal dækkes, og metoden til undersøgelse og / eller forskning. Dette vil blive gennemgået af ph.d.-udvalg under ledelse af dekanen for Ph.d., som kan trække på rådgivning hos relevante videnskabelige medarbejdere eller medlemmer af ph.d.-udvalget. Når udvalget og dekanen for Ph.d. giver deres godkendelse, så den studerende kan begynde deres afhandling skriftligt.

Valg af en Major Advisor

Hver studerende er ansvarlig for udarbejdelsen af ​​deres egen afhandling. På grund af den strenge karakter af doktorafhandlinger, Advisors er afgørende for at vejlede eleverne både i at få omfattende kendskab til det valgte fagområde og i raffinering ideer og forskning, der går ind i en afhandling. Hver elev skal vælge en Major Advisor, enten fra listen over Wisdom University fakultet eller fra uden for universitetet, der ville være passende efter samråd med Dean studerende, Judith Yost. Valget af Major Advisor er på mange måder kun overgået af afhandling emne selv, fordi det er den Major Advisor som vil guide den studerende i løbet af en flerårig proces af udforskning, forberedelse, og færdiggørelsen af ​​deres videnskabeligt arbejde.

Områder i Ph.D. Koncentration

Der er en række områder af koncentration, hvor studerende kan tjene en ph.d. grad, så længe det er i den almindelige domæne "Wisdom Studies." I sidste ende er valget intenst personlig og kan være et emne, man har undret mig over et stykke tid, eller er et område af brændende interesse for yderligere udforskning. Succesfulde afhandlinger kan spænde fra ren forskning til kreative kunstneriske projekter og / eller hellige aktivisme. For eksempel kan man undersøge et bestemt mystiker, historisk begivenhed, eller areal af åndelig bekymring. Man kan udvikle et kunstnerisk projekt som et stykke musik eller kunst, og skrive det op. Man kan gå ind i en bestemt handling af hellig aktivisme såsom at gå til Indien for at arbejde med udsatte børn og skrive det op. Dette er en beslutning, du skal gøre, for i sidste ende, afhandlingen er dit arbejde og skal afspejle, hvem du er og hvad du mener er vigtige for din faglige og åndelig vækst.

Som du tænker over fokusområder, skal du vide, at der er en række af Wisdom University fakultet med stor ekspertise i en lang række fokusområder kunne tjene som Major Advisors.

Det kan være, at din forskningsområde ligger uden domæne enhver Wisdom University fakultet. I så fald vil vi hjælpe dig med at finde den rette person til at vejlede dig. Det centrale er at være i kontakt med Dean studerende, så snart du tilmelder dig, så du kan få vejledning i, hvad du måske ønsker at udforske for din afhandling emne og hvem du måske ønsker som en Major Advisor.

Graduation Krav til en Ph.D. Grad

 1. Studerende skal have deres afhandling godkendt af deres Major Advisor og indsendes til dekanen for Ph.d. senest i januar 5. i dimitteret år. Indsendelsen bør omfatte forside med Major Advisor underskrift.
 2. Student gebyrer og alle finansielle forpligtelser til Ubiquity Universitet skal være fuldt indbetalt, og færdiggørelse af alle krav til graden skal være opfyldt ved den tredje uge af februar det dimitteret år.
 3. En udfyldt bundet afhandling, der kræves for Ubiquity University bibliotek, skal indsendes til Wisdom University i maj 1 i dimitteret år.

Studerende, der komplette krav til graduering efter juni Ikrafttræden dato kan anmode udskrifter som bevis for eksamen, og at de i virkeligheden holder titlen Doctor of Philosophy. Graden og Stole vil blive givet ved påbegyndelsen følgende juni eller mailes til den studerende, hvis de ikke har planer om at deltage i graduering ceremoni.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
1,760 USD
per Intensiv - Betalt pr Intensiv eller pilgrimsfærd på tidspunktet for registreringen. Undervisningen for online kurser og virtuelle retreats kan variere. Alle gebyrer skal betales på tidspunktet for tilmelding til klassen.
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - USA Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen