Den Ph.d. i International Conflict Management (INCM) på Kennesaw State University (KSU) har i øjeblikket studerende fra hele verden, hvilket skaber en dynamisk, men alligevel intime, undervisningsmiljø. INCM er et felt, der i øjeblikket har få muligheder for videreuddannelse. Dette ph.d.-program byder på flere centrale elementer utilgængelige i de fleste andre ph.d.-programmer på dette område til top-kvalitet, avancerede studerende. Hver ph.d.-studerende efter afslutning af de centrale kurser, er givet fleksibilitet til at koncentrere deres studier i deres ønskede område.

Oversigt

Den INCM er en af ​​kun få sådanne programmer tilgængelige i Nordamerika. Ph.d. studerende optaget i programmet får bred tværfaglig uddannelse og muligheder, der trækker på en bred vifte af akademiske discipliner. Kandidater vil være i stand til at løse problemerne fra en sofistikeret viden base af materielle, teoretiske, praktiske og metodiske tilgange.

De centrale kurser forberede dem på centrale globale kompetencer, herunder:

 • Interkulturelle dynamik global konflikt
 • Økonomisk analyse konflikt
 • Internationale forbindelser
 • Konflikt ledelsesteori
 • Metodologisk forberedelse er stringent, herunder krævede og valgfrie kurser i kvantitative og kvalitative metoder, forskning design og internationalt program og politisk analyse og evaluering. Ph.d.-uddannelsen kræver også kandidater til at opnå betydelig international erfaring og kompetence på et andet sprog end engelsk.

Vision

For at blive en førende ph.d. forbereder akademiker-praktikere for de komplekse udfordringer forebygge, styre og omdanne internationale konflikter.

Formål

Denne fuldtid, er tværfaglig, in-residence program designet til at imødekomme den globale efterspørgsel efter akademiker-praktikere til det komplekse række af internationale konflikter og sikkerhedsmæssige udfordringer gennem udvikling og implementering af empirisk forskning, politiske anbefalinger, og løsninger. INCM ph.d. kandidater er parate til at konkurrere om uopsigelighed-track universitetsfakultet aftaler og en bred vifte af operationelle positioner i regeringen, ikke-statslige organer og det globale erhvervsliv.

Program Mål

INCM Ph.d. tilbyder flere centrale elementer utilgængelige i de fleste andre ph.d.-programmer på dette område til top kvalitet studerende:

 • Det tværfaglige karakter af programmet giver kandidater med bred uddannelse giver dem mulighed for at integrere de nyeste forskningsresultater i teoretisk rige, issue-relevante publikationer og rapporter.
 • Den strenge metodologiske uddannelse forbereder kandidater til at løse globale problemer konflikt ved hjælp af den nyeste og mest effektive kvantitative og kvalitative forskningsmetoder.
 • Den internationale erfaring gør det muligt for kandidater til at integrere teori og praksis i deres analyse af internationale konflikter.
 • Professionel kompetence i et andet sprog end engelsk forbereder de studerende til en vellykket gennemførelse af deres færdigheder i den globale arena.
 • Den pædagogiske uddannelse specifikt for den højere kontekst uddannelser og deres guidede undervisningserfaringer tilbyde ekstraordinære forberedelse til kandidater interesseret i akademiske karrierer.
 • Adgang til erfarne fakultet og et tæt samarbejde med professorer lette forskningssamarbejde og rettidig færdiggørelse af afhandlinger og ph.d.-graden.
 • Mangfoldigheden på campus (studerende fra 142 lande i øjeblikket studerer på KSU) og i graduate-program bidrager til en bred forståelse af globale spørgsmål konfliktsituationer.
 • De stærke bånd mellem KSU og Atlanta metro regionen og dens enestående ressourcer giver eksemplariske muligheder for samarbejde uden for campus.

Adgangskrav

For at komme i betragtning til optagelse på ph.d. i international konflikthåndtering, skal ansøgerne udfylde den elektroniske ansøgning om Graduate optagelse med en ikke-refunderbart $ 60 ansøgningsgebyr og indsende følgende dokumentation ved deadline August 1, som skal overvejes for Forårssemestret eller marts 1 frist, der skal overvejes for Fall semester.

1. Udskrifter

Indsend officielle udskrifter fra alle post-sekundære uddannelsesinstitutioner, du deltog. Bemærk venligst at selvom uofficielle udskrifter kan uploades online, har du stadig nødt til at have officielle udskrifter.

Indsendte udskrifter fra udenlandske institutioner skal ledsages af en officiel evaluering. Transkripter kan evalueres ved en af ​​følgende organer. Evalueringer skal omfatte kursus-by-kursus og en beregning af din GPA. Evalueringen skal komme til os i en forseglet kuvert eller elektronisk direkte fra agenturet.

 • Evalutation service, Inc.
 • Joseph Silney and Associates, Inc.
 • World Education Services (WES)

2. Officiel GRE Test Score

Indsend en kopi af dine GRE Scores fra Educational Testing Service. Se GRE Scoring tabel for at få flere oplysninger.

3. hensigtserklæring

Beskriv din interesse i studiet af international konflikthåndtering og eventuelle relevante erfaringer du bringer til programmet og skitsere, hvordan du mener ph.d.-uddannelsen kunne fremme dine interesser. Mens du ikke forventes at have et fuldstændigt forslag udviklet på ansøgningstidspunktet, vil identifikationen af ​​aktuelle, regionale, teoretisk eller metodisk foci forbedre din samlede konkurrenceevne. Din erklæring vil blive gennemgået af INCM Admissions udvalget af fakultetet fra en række discipliner. Den KSU Graduate Online Application vil give dig mulighed for at uploade dette krævede dokumentation.

Derudover anbefales du kraftigt at identificere program fakultet med hvem du måske lyst til at arbejde og til at kontakte dem, fakultet med hensyn til deres tilgængelighed som mentorer og afhandling rådgivere. En sådan kontakt skal der henvises til i hensigtserklæring. Tilstedeværelsen af ​​fakultetets medlemmer er interesserede i din specifik forskning dagsorden øger sandsynligheden for, at du vil generere en afhandling af høj faglig kvalitet. Fakultetet support til din ansøgning kan forbedre dine chancer for accept i programmet (selvom det ikke garanterer accept).

4. Skrivning Sample

Indsend en skriftlig prøve demonstrerer din skriftligt og analytiske evner, som de vedrører videregående uddannelse eller erhvervserfaring. Denne skriftlig prøve foretrækkes på engelsk, men det vil blive accepteret på et andet sprog ledsages af en engelsk oversættelse. Der er ingen krav til længde, dog længere prøver (f.eks, en ledende eller speciale) bør ledsages af en abstrakt eller resumé. Den KSU Graduate Online Application vil give dig mulighed for at uploade dette krævede dokumentation.

5. Genoptag eller Curriculum Vitae

Indsend et dokument, der viser den kronologiske progression af dine uddannelsesmæssige og arbejde erfaringer, herunder eventuelle yderligere oplysninger, du finder relevant at understøtte din ansøgning. Den KSU Graduate Online Application vil give dig mulighed for at uploade dette krævede dokumentation.

6. Anbefaling Letters

Tre breve af anbefaling skal indsendes via KSU Graduate Admissions kontor. To af som bør være fra dommere, der kan beskrive i detaljer dine kvalifikationer, motivation og perspektiver for succes i programmet.

7. Yderligere krav til internationale studerende

Alle ansøgere, der ikke har engelsk som modersmål skal tage TOEFL (minimum score på 88) eller IELTS (minimum score på 6,5), medmindre: de kommer fra fritagne lande; har eksamen fra en skole eller et universitet i USA akkrediteret på en måde accepteret af KSU; eller som har studeret med succes i mindst et år på et universitet, hvor engelsk var undervisningssprog. Hvis disse kriterier er gældende, kan du indsende en TOEFL Waiver Request.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Kennesaw State University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
290 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date