Phd / MPhil politik og internationale relationer

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd / MPhil politik og internationale relationer

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Ph.d. / MPhil Politik og internationale forbindelser

En ph.d. er den mest avancerede form for postgraduate studier. Den uddeles på den vellykkede afslutning af et program for overvåget forskning og bedømmes ved en mundtlig eksamen og afsluttende afhandling.

En MPhil kræver forskning færdigheder og uddannelse ligner en ph.d. endnu dens omfang og kompleksitet er mindre end den, der kræves for en doktorgrad. Den MPhil vurderes ved indsendelse af en afhandling.

Skolen tilbyder MPhil og ph.d.-vejledning i de fleste fagområder politik og studerende opfordres til at spille en aktiv rolle i skolens forskningscentre og institutter samt aktiviteterne i skolen som helhed.

En ugentlig Forskning Student kollokvium kører løbet sigt-tid, og tjener til at bringe forskningen studerende samfund sammen på en regelmæssig basis. Arrangeret af studerende og lettes af direktøren for Postgraduate Research, det virker som en støttende form til at præsentere igangværende arbejde og fremme forskning.

Vi organiserer vores forskning omkring vores centre og institutter og er stolte af vores omfattende ekspertise til at føre tilsyn med ph.d. emner, der dækker de tre store sub-områderne komparativ politik, internationale relationer og politisk teori. Hos Nottingham, vil du blive tildelt to faglige vejledere.

Faciliteter

Skole faciliteter

Ud over de it-faciliteter, som universitetet, skolen tilbyder alle fuldtids postgraduate forskning studerende tilmeldt skolen deres egen arbejdsplads i lokaler, der er udpeget til brug for forskerstuderende. Studerende er forsynet med computer, trykning og fotokopiering faciliteter og får en generøs print og fotokopiering godtgørelse.

Bibliotek faciliteter

Det Hallward Bibliotek et stort antal politik relaterede publikationer og tidsskrifter. Vores biblioteksfaciliteter åbne lange timer og omfatter områder til gruppearbejde, individuelt og tavse undersøgelse.

Ph.d.-skolen

Ph.d.-skolen er et unikt anlæg, der fokuserer på postgraduate uddannelse og repræsenterer de behov, ph.d.-studerende inden for universitetet. Det giver en verdensklasse forskeruddannelse og udviklingsmiljø for kandidater og tidlige karriere forskere.

Samfundsvidenskab og Arts Graduate Center er udelukkende et rum for ph.d.-studerende og forskere i fakulteter for Arts and Social Sciences. Det tilbyder netværksbaserede computer stationer og trådløs internetadgang til bærbare computere, en undersøgelse område, et socialt område med komfortable sæder, en stille undersøgelse zone, og køkkenfaciliteter.

Midlands Graduate School

Nottingham er en del af Midlands Graduate School ESRC Doctoral Training partnerskab, som tilbyder finansieringsmuligheder for ph.d.-studerende hvert år. For mere information, besøg Midlands ph.d.-skolens hjemmeside.

Forskning Support

kollokvium

Skolen kører en ugentlig kollokvium for postgraduate forskning studerende giver dig mulighed for at præsentere dit arbejde foran andre forskningsinstitutioner studerende og ansatte med lignende forskning interesser til din egen.

Forskningsseminarer

Skolen kører forskningsseminarer til medarbejdere og postgraduate forskerstuderende. Postgraduate forskning studerende opfordres til at blive medlem af en eller flere af skolens forskningscentre. De forskningscentre tilbyder et komplet program af workshops, læsegrupper, foredrag og konferencer.

Undervisningserfaring

Med henblik på en mulig fremtidig karriere i den akademiske verden, er postgraduate forskerstuderende opfordres til at gennemføre nogle bachelor undervisning i deres anden og / eller tredje år postgraduate forskning. Universitetets Graduate School kører kurser i relation til undervisningen - studerende, der ønsker at undervise bedes deltage i en række af disse i løbet af deres første år postgraduate forskningsundersøgelse.

Karriere

Gennemsnitlig startlønnen og karriereforløb

I 2015 havde 82% af kandidater i School of Politik og internationale forbindelser, der var til rådighed for arbejdsmarkedet sikret arbejde eller videre studier inden for seks måneder eksamen. * Karriere destinationer for vores kandidater omfatter økonomer, managementkonsulenter, forskere, statistikere og universitetslærere . Virksomheder og organisationer vores kandidater har gået til at arbejde for omfatter Channel 4, EU, GCHQ, Reuters og Thailand National Police Department.

  • Kendte omgivelser fuld tid hjem højere grad kandidater 2014/15.

Karrieremuligheder og beskæftigelsesegnethed

Vores prisvindende Karriere og beskæftigelsesegnethed service vil hjælpe dig med at planlægge din karriere i hele din tid på universitetet og videre. Tjenester til rådighed, omfatter:

  • præsentationer og drop-in sessioner med arbejdsgivere
  • en-til-en karriere vejledning og CV sessioner med vores rådgivere
  • Karriere Events afholdes hvert akademiske år
  • en specialist karriere rådgiver for forskning kandidater

Når du er studerende med os, og selv efter du opgraderer, vil du have adgang til vores service for livet.

Fleksible betalte placeringer

Postgraduate Placeringer Nottingham tilbyder fleksible betalte placeringer med en række arbejdsgivere fra små lokale virksomheder til multinationale organisationer. Disse placeringer er åbne for alle kandidater og er designet til at passe ind med dine studier og giver dig mulighed for at lære overførbare færdigheder, forbedre dit CV og forbedre dine beskæftigelsesmuligheder i løbet af din ph.d.-studier.

The University of Nottingham er den bedste universitet i England for graduate beskæftigelse, ifølge The Times og Sunday Times God University Guide 2017.

adgangskrav

  • Ansøgere kræver typisk en kandidatgrad (eller international tilsvarende) i en relevant disciplin, med et gennemsnit på 60% eller derover
  • IELTS: 7,0 (ikke mindre end 6,0 i ethvert element); hvis disse kvaliteter ikke er opfyldt, engelske forberedende kurser er tilgængelige
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
4,300 GBP
Internationale gebyrer: 15,570 GBP (HEU gebyrer: 4183 GBP)
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen