Phd materialekonstruktion og materialer design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd materialekonstruktion og materialer design

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Faciliteterne omfatter en række materialer-test og karakterisering teknikker, herunder en elektronmikroskop suite, netværk computere til at understøtte computerstøttet design (CAD) og computer aided engineering (CAE) ved hjælp af industristandard softwarepakker; Fast mekanik, termodynamik, væskemekanik, vibration, kontrol, mekatronik; Et komplet udvalg af vindtunneler, herunder en klimatunnel; Aero-motor test rigge og tilhørende udstyr og processer; Fuldt automatiserede 3D- og 2D-laser Doppler-anemometre og partikelbilled-velocimetre; En vandstråle skære maskine; Høj præcision skalaer; Og et svejsesystem.

Vi fortsætter med at investere i førsteklasses faciliteter og udstyr dedikeret til undervisning. Der er computerlokaler og designlaboratorier med netværksbaserede pc'er til understøttelse af computerstøttet design (CAD) og computerstøttet engineering (CAE) ved hjælp af industristandard softwarepakker.

Vi har også workshops og laboratorier til "hands-on" undersøgelser, eksperimenter og realisering af design. Vores elever fortæller os, at værksted, designklasse og laboratoriesessioner er nogle af de mest behagelige dele af vores kurser.

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende skal have en hovedadministrator og mindst en ekstra vejleder. Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere. Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter.

Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning.

Engineering and Science Research Council (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorledende standard for forskerudvikling og -uddannelse. Fakultetet har gode forbindelser til industrien og vil sikre, at du udvikler overførbare færdigheder, der vil være til gavn i en række karriere. Du vil også have adgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Adgangskrav

  • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
  • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Dec. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
4,350 GBP
UK / EU-gebyrer £ 4.300; Internationale gebyrer: £ 21.060
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Nottingham, England
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Dec. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Feb. 2020
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Apr. 2020
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Juni 2020
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates