Forskningsemner for denne ph.d. er meget varierede, men kan omfatte mikrobølgebearbejdning, spildevandsrensning, drivhusgasser, fjernelse af forurenende stoffer i vand og jord samt mange andre aspekter.

Dette kursus kræver en 2: 1 eller international ækvivalent og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant fag og et IELTS niveau 6.0 (5,5 i hvert element). Den udføres normalt over en periode på ca. tre år.

Faciliteter

Der er omfattende laboratorier med udstyr fra bænk til pilot-skala skala. Vi er et af de få universiteter i Storbritannien med adgang til massespektroskopi, scanningselektronmikroskopi og atomkraftmikroskopi og en virtual reality-suite, hvor du kan konstruere og optimere dit eget komplette forarbejdningsanlæg.

Postgraduate studerende har også adgang til forskningsfaciliteter, herunder en række udstyr, for eksempel:

  • Totalt organisk kulstof
  • Stærk syre fordøjelse af sten
  • Forsknings test rigge - flerfase flow
  • Drop tube furnance
  • Strømmer i rør rig
  • Mikrobølgeovn center

Forskning support

Støtte til ph.d.-forskerstuderende koordineres gennem Fakultetets forskningsbureau. Hver ph.d.-studerende har en hovedadministrator og mindst en ekstra vejledende.

Regelmæssige formelle tilsynsmøder, som regel en gang om måneden, finder sted med en eller begge dine vejledere. Vi tilbyder også akademiske postgraduate rådgivere og studerende PGR reps, der er tilgængelige, hvis du har en forespørgsel om procedurer vedrørende forskning, er bekymret over dine fremskridt eller tilgængelige faciliteter.

Alle ph.d.-studerende er indskrevet i Det Tekniske Uddannelsesfakultet, dette er et struktureret uddannelsesprogram, der tegner sig for formelle eksterne rammer som Fælles Færdighedserklæring, Forskningsudviklingsrammen (RDF) og Forskningsrådets vejledning.

Ingeniør- og Videnskabsforskningsrådet (EPSRC) har anerkendt vores fakultetsprogram som en sektorsledende standard for forskerudvikling og -uddannelse.

Fakultetet har gode forbindelser til industrien og vil sikre, at du udvikler overførbare færdigheder, der vil være til gavn i en række karriere. Du vil også have adgang til Graduate School's Researcher Development Program.

Adgangskrav

  • Adgangskrav: 2.1 (eller internationalt ækvivalent) og / eller en mastergrad på meriteringsniveau eller derover i et relevant emne
  • IELTS: 6,0 (ikke mindre end 5,5 i hvert element)
Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurser fra The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Okt 2019
Dec 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
4,350 GBP
UK / EU-gebyrer £ 4.300; Internationale gebyrer: £ 21.060
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Dec 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Apr. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Juni 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Okt 2019

Dec 2019

Feb 2020

Apr. 2020

Juni 2020