Læs den officielle beskrivelse

phd på engelsk

Binghamton University kandidatuddannelse i engelsk tilbyder mere end blot studiet af sprog og litteratur. Studerende i programmet udvikle færdigheder, der har applikationer langt ud over de traditionelle erhverv undervisnings- og sammensætning. Effektive og overbevisende kommunikatorer er i efterspørgslen på en række områder, herunder jura, markedsføring, kommunikation, og journalistik. Avanceret undersøgelse af litteratur og retorik i høj grad vil bidrage til din færdighed sæt og beskæftigelsesegnethed. Creative Writing koncentration kan tilbyde yderligere erfaring, og er ikke kun for dem, der forfølger en karriere skriftligt.

kandidatuddannelser

Velkommen til Graduate engelske programmet på Binghamton University. Vores program har haft en historie af fornem fakultet og kandidater i litterære forskning, kritisk teori, retorik og kreativ skrivning.

historie

Den engelske afdeling øjeblikket tjener cirka 75 studerende, der arbejder mod ph.d. og omkring 30 elever i gang mod MA grad. Den engelske afdeling giver muligheder for at studere i alle større områder af britiske og amerikanske litteratur, med styrker i Amerikanske Studier, britiske modernities, Kritisk Teori, Køn og Sexualities, Medieval Studies, tidlig moderne og renæssance Studies, postkoloniale studier, Race, Empire, og Globale diaspora, Retorisk Diskurs, Etniske Studier, Kulturstudier / Videnskabsstudier, Creative Writing.

programmer

  • Ph.D. i engelsk med et forsknings-afhandling
  • Ph.D. i engelsk med kreative afhandling

Litteratur Grader:

Den MA i litteraturen fremhæver bredde af viden i litteratur og teori. Ph.d. Programmet opfordrer eleverne til at forfølge fokuserede interesser i litterære perioder eller bevægelser, teoretiske modeller og skoler eller global litteratur. Ph.D. kandidater tager field eksamener og skrive afhandlinger om specifikke områder af litterære, kritisk eller teoretisk interesse.

Creative Writing Grader:

Den MA og Ph.D. programmer med en kreativ skrivning koncentration tilbyder en række workshops, oplæsninger og besøger forfattere. (Visiting fakultet har inkluderet Charles Johnson, Galway Kinnell, Robert Creeley, Marvin Bell, WD Snodgrass, og Molly Peacock.) MA-CW studerende tage kurser i litteratur og skrive og producere en kreativ afhandling. Ph.D. studerende tage kurser i litteratur og skrivning, udfyld de samme felt eksamener som litteratur studerende og producere romaner, bøger af digte eller bøger af noveller til deres afhandlinger.

Optagelse

Studerende ind i Ph.D. program på engelsk normalt forventes at have en MA i engelsk litteratur. Dette udelukker ikke, at optagelse af studerende, hvis uddannelse har været i andre områder. (I disse særlige tilfælde, kandidater, i samråd med graduate direktør, kan blive bedt om at foretage yderligere undersøgelse.) Efter at have afsluttet deres kurser, kandidater specialiserer sig i tre områder af videnskabelig interesse forberedende til felt undersøgelser og i et bestemt område af ekspertise, der fører til afhandlingen.

Den engelske Graduate Admissions Udvalget indrømmer kvalificerede studerende til Ph.D. program på grundlag af deres samlede optegnelser, herunder udskrifter, GRE generel test, anbefalinger og en prøve af deres kritiske skriftligt (10 til 20 sider). Ansøgere, der ønsker at vælge den kreativ skrivning mulighed for afhandlingen skal så angive på forsiden af ​​ansøgningen og forelægge en portefølje af deres kreative arbejde (ikke mere end 50 sider af fiktion eller 25 sider vers) ud over den kritiske skriver prøve.

Fristen for ansøgning om efterårssemestret til Ph.D. program, uanset om den studerende ønsker at komme i betragtning til finansiel støtte, er den 15. februar måned. Fristen for ansøgning om forårssemestret er 15. november.

Doctor of Philosophy Program Krav

Studieprogram

I samråd med graduate direktør, den studerende planlægger et program for undersøgelse, der omfatter mindst otte kurser og begynder at bestemme tre områder af særlig interesse (se nedenfor under "Field Eksamen"). Som en del af deres otte-retters minimum, kan eleverne tage op til tre kreativ skrivning workshops, højst tre egnede kurser i andre afdelinger, og ikke mere end tre graduerede kurser fra samme fakultet medlem. Studerende kan ikke tage mere end to uafhængige undersøgelser. En af de otte krævede kurser skal være ENG 589, Undervisning i College engelsk. Ud over otte-retters minimum, har disse begrænsninger ikke finder anvendelse.

Studerende skal opretholde mindst en B + gennemsnit at forblive i programmet; mere end en C klasse kræver normalt afskedigelse. Studerende ikke i bopæl skal registrere hvert semester til at forblive i god stående.

Ph.d. Field Eksamen

Kursusaktiviteter normalt afsluttet ved udgangen af ​​det andet år af ph.d.-studie. Studerende derefter forventes at fuldføre tre forskellige felt undersøgelser ved udgangen af ​​det tredje år (selvom mange studerende vil begynde at tage disse undersøgelser tidligere.) Mens områder acceptable som studieretninger ikke er foruddefineret, skal de godkendes af graduate direktør. En fagområde kan defineres på forskellige måder: f.eks nationalitet og kronologi, genre, emne eller kritisk teori. Studerende kan koordinere deres fagområder, således at den tid at forberede deres eksaminer vil give et fundament for deres afhandlinger, samt forberedelse til deres faglige identitet.

I fjerde semester af kurser, hver elev, i samråd med ph.d. instruktør, arbejder med en valgt professor til at definere hvert felt undersøgelse, udarbejder en læseliste, og forfølge det valgte emne. Alle tre eksamener administreres normalt i det tredje studieår.

Detaljerede retningslinjer for ph.d.-studerende, der arbejder på marken eksamener er tilgængelige i den engelske afdeling Graduate Office.

Fremmedsprog

Alle ph.d.-kandidater skal demonstrere en læsning kendskab til mindst ét ​​fremmedsprog på et kompetenceniveau tilstrækkeligt til forståelsen af ​​videnskabelige og kritiske materialer. En sådan kompetence kan demonstreres i en af ​​fire måder:

  • Bevis for at den studerende have bestået en bekræftet oversættelse eksamen i en kandidatuddannelse på et andet institut.
  • Præsentere udskrift beviser på mindst tre år (seks semestre) af college-niveau undersøgelse af et enkelt fremmedsprog (vi tæller som to semestre hver, fjerde og femte år gymnasiet undersøgelse på samme sprog) med et karaktergennemsnit på B eller bedre, afsluttet ikke mere end fem år før optagelse på ph.d.-uddannelsen ved Binghamton University.
  • En vellykket gennemførelse af en graduate kursus på et fremmedsprog, eller af en kandidat kursus i litteraturvidenskab, hvor en betydelig del af arbejdet udføres på et fremmed sprog.
  • En vellykket gennemførelse af en kandidat færdigheder workshop og eksamen (TRIP 707).

Afhandling

I løbet af ph.d.-studier, at den studerende etablerer en afhandling bestående af en direktør og to læsere. Afhandlingen er en væsentlig undersøgelse af nogle betydelige emne inden for den studerendes faglige interesse, eller en kreativ skrivning afhandling for de studerende, der er optaget til den kreative skrivning afhandling mulighed.

Den studerendes afhandling direktør skal formelt godkende, og forelægger den kandidat direktør, en skriftlig prospekt af afhandlingen, eller for dem at indgive en kreativ afhandling en prøve af igangværende arbejder, mindst et semester før de har afsluttet afhandlingen. Prospektet eller prøven af ​​kreative igangværende arbejde vil blive delt med alle medlemmer af afhandlingen udvalget. Ved afslutningen af ​​alle andre krav, afleverer den studerende en færdig afhandling til godkendelse og forsvarer afhandlingen i en mundtlig prøve. Den indsendt afhandling skal opfylde Graduate School krav til en afhandling, som skitseret i Graduate School Handbook. Efter en vellykket afslutning, forsvar, og indsendelse af afhandlingen, den studerende tildelt ph.d. i engelsk.

Professionel udvikling

Gennem deres speciale og afhandling projekter studerende bliver velbevandret i den teoretiske tilgange, forskning og bibliografi. Disse færdigheder forbereder en studerende til fortsat succes i den akademiske verden, og vores fornemme fakultet giver også tæt vejledning til dem, der søger offentliggørelse. Afdelingen udgiver sit eget litterære tidsskrift Harpur Palate, som er redigeret af studerende og nyder både indenlandske og internationale cirkulation. Sådanne redaktionelle erfaringer er instrument for dem, der ønsker at forfølge positioner i periodisk gennemgang eller journalistik. Universitetet er også vært for konferencer og workshops for kreative forfattere, såsom de populære Readers 'serien, der giver en chance for at interagere med besøgende fagfolk i en række forskellige skrive felter. Litterære opsøgende programmer såsom Binghamton Poetry Project giver også eleverne en mulighed for at gøre varig effekt i lokalsamfundet.

Efter du opgradere

Nylige alumni af programmet har opnået en række forskellige karrierer, samt yderligere kandidatoverbygningen. Destinationer omfatter mange fakultet positioner over hele landet, fra New York University til UC Irvine. Imens flere kandidater har fundet deres færdigheder til at ønske i forlagsvirksomheder, eller i journalistik. Studieforløb er meget individualiseret, men din fakultet rådgiver vil hjælpe dig med at vælge en sti, der udvikler dine styrker og interesser og samtidig opnå en mangfoldig tværsnit af evner. I mellemtiden, University Fleishman Center for Karriere og faglig udvikling hjælper eleverne til at arrangere genoptages, forberede interviews, og kan holde dem orienteret om muligheder og åbninger i deres valgte områder.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurser fra Binghamton University »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
12,921 USD
(Resident); $ 24,261 (Non-Resident)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date