Phd-program "Dynamics, ballistik, trafikstyring af flyvende maskiner"

Samara National Research University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd-program "Dynamics, ballistik, trafikstyring af flyvende maskiner"

Samara National Research University

Hovedformålet med programmet er at uddanne højt kvalificerede medarbejdere inden for dynamik og styre den rumlige (kantede) bevægelse af rumfartøjer og satellitter (herunder mikro-enheder og nano-klasse) på passive og aktive dele af orbital bevægelse, efterfulgt af tildeling af en videnskabelig grad af PhD.

Som en del af uddannelsen og afhandling undersøger karakteristika fri og tvungen bevægelse og styre dynamikken i rumbaserede systemer og udstyr / satellitter i overværelse af eksterne og interne forstyrrelser af forskellig art, herunder eksistensen af ​​tyngdekraften og elektromagnetiske felter af planeter samt effekten af ​​dissipative og eksitativnyh effekter (atmosfærer af planeter, de interne effekter friktion, etc.).

Det område af faglige aktiviteter kan nævnes: inden for videnskab, teknik og teknologi, der dækker spørgsmål om integration af interagerende måling, information, computing, kontrol- og energisystemer baseret på elementer og knudepunkter i høj finmekanik, elektronisk, elektriske, optiske og computerkomponenter, og giver forskning, design, udvikling og produktion af kvalitativt nyt optimale, adaptive og intelligente systemer og trafik kontrolsystemer, navigation og orientering i almindelighed og deres delsystemer, især til fly og flytning forskellige objekter.

Programmet fat på grundforskning og anvendt aspekter af ikke-lineær dynamik af mekaniske / mekatroniske systemer af himmelsk mekanik, fly dynamik, bevægelse kontrol komponenter og rumsystemer, enheder og satellitter i passive og aktive dele af bane. Vi studerer og studere funktioner i dynamikken i bevægelse af rumfartøjer og satellitter i overværelse af eksterne og interne forstyrrelser af forskellig art, herunder eksistensen af ​​tyngdekraften og elektromagnetiske felter af planeter samt effekten af ​​de dissipative effekter og eksitativnyh (planetatmosfærer, effekter af indre friktion, etc.). Udfører publikationer i førende videnskabelige tidsskrifter indekseret af Scopus & WoS. Ph.d.-studerende er aktivt involveret i at løse virkelige forskningsopgaver inden for forskningsbevillinger, projekter og programmer.

Target indholdsmæssige aspekter af programmet er:

  • forskning og udvikling af mekaniske og matematiske modeller af bevægelse rumbaserede systemer, enheder, satellitter og øvre faser;
  • analyse af de særlige kendetegn ved en fri, styrede og tvunget motion rumsystemer, enheder, satellitter og øvre etaper;
  • udvikling af software og beregningsmæssige moduler i programmering miljøer og integrerede matematiske pakker;
  • layout / syntese ordninger og systemer (og stabilisering) bevægelse rumsystemer, enheder, satellitter og øvre faser;
  • parametriske syntese parametre for bevægelse plads systemer, udstyr, satellitter og boostere.
Accentuering udføres på udviklingen af ​​kreative færdigheder af den videnskabelige forskning inden for fagområdet for analyse og syntese af dynamikken i rumfartøjer bevægelse inden for den projekterede rum mission.

Til gennemførelse af programmet alle nødvendige materiale, metodiske, organisatoriske og tekniske forhold: tilgængeligheden af ​​elektroniske forskningsbiblioteker og ressourcer førende forlag (Elsevier, Springer, IEEE), er uddannelsesmæssige og videnskabelige laboratorier, udført relevant forskningsarbejde.

HR implementering mester database er baseret på en højt kvalificeret videnskabeligt og pædagogisk personale i serien "Flight Dynamics og Control Systems", bevare sit bedste historiske traditioner, der dannes på fakultetet №1 "fly" Kuai-SSAU og udvikle moderne videnskab og pædagogisk teknologi på det sted, missilet Institute -kosmicheskoy udstyr Samara University.

Tilmelding er baseret på interviews, er den pædagogiske proces ledsaget af Institut for raket og rumteknologi og Institut for ekstra uddannelse Samara University. På uddannelse og speciale skrivning pensum tildelt tre år. Ifølge resultaterne af programmet foretaget forsvar af afhandlingen med udstedelse af et eksamensbevis på tildeling af videnskabelige grad af PhD (Philosophiae Læge / Doctor of Philosophy) på programmet "Dynamics, ballistik, trafikkontrol af flyvende maskiner" på vegne FGAOUVO "Samara National Research University opkaldt efter akademiker SP Queen "(Samara State University).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Russisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Rusland - Samara, Samara Oblast
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Rusland - Samara, Samara Oblast
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen