Phd-program i international ledelse og organisation

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd-program i international ledelse og organisation

Peter B. Gustavson School of Business at the University of Victoria

Ph.d.-program i International Management & Organization

Peter B. Gustavson Business School 'Ph.d.-program i International Management & Organization giver fremragende studerende mulighed for at udvikle de færdigheder og evner, der gør dem i stand til at bidrage til ledelsens tænkning. Udfordrende og stimulerende, programmet er designet til at udvikle en persons kompetence inden for forskning såvel som undervisning for at forberede kandidater til en produktiv akademisk karriere.

Vores ph.d.-program i International Management and Organization er tæt knyttet til den etablerede vision og strategi for Gustavson School of Business, som understreger en international, integreret, innovativ og socialt ansvarlig / bæredygtig tilgang til uddannelse. Kandidater fra vores ph.d.-uddannelse vil blive uddannet i ledelsesteori og -metode for at skabe indsigt, der kan offentliggøres i verdens førende akademiske ledelsestidskrifter. Ph.d.-studerende vil lære om de seneste fremskridt i den internationale forretningsteori og praksis gennem kernekurser og vil også kunne skræddersy deres uddannelse gennem valgfag.

Vi lette tætte relationer mellem ph.d.-studerende og fakultet for at skabe et erfaringsmæssigt mentorskab, som vi mener er afgørende for akademisk succes. Udover at give vores ph.d.-studerende gode muligheder for at udvikle deres forskning og undervisningsfærdigheder for at blive selvsikker og respekterede undervisere, har vores program også muligheder for at blive tæt involveret med virksomhedsledere gennem vores Industry Practicum og med et netværk af internationale erhvervsforskere gennem vores internationale forskningsudveksling.

Ph.d. Program Structure


Vores mål er at udvikle kandidater med et integreret perspektiv på ledelsesmæssige problemer, som vil hjælpe dem med at løse komplekse globale problemer. Vores vægt er på International Business, et af vores kerneområder inden for specialisering. Desuden kan ph.d.-kandidater tage indholdsspecifikke kurser for at opnå ekspertise inden for de traditionelle domæner af særlig interesse for studerende og vejledere.

Ph.d.-programmet vil kræve omkring fire år at fuldføre. Ph.d.-studerende skal forvente at lave to års formelt kursusarbejde. Speciale forberedelse og forsvar opstår normalt i de efterfølgende to år.

Ph.d.-uddannelsesforløb

  • Kursusaktiviteter
  • Afhandling
  • International Research Exchange / Industry Practicum Opportunities
  • Læreruddannelse

Indlæggelser Proces


Ph.d.-studerende optages hvert år i september af ph.d.-uddannelsesudvalget.

Adgang kræver normalt en kandidatgrad (eller tilsvarende) fra en akkrediteret og anerkendt institution. Generelt forventes ansøgere til programmet at have en kandidat for erhvervsøkonomi eller en anden kandidat niveau grader (fx i økonomi eller sociologi) og erfaring inden for en organisation.

Studerende uden en MBA eller betydelig erfaring inden for en organisation kan være forpligtet til at tage visse MBA kurser forud for fuld optagelse i ph.d.-uddannelsen. Derudover kan elever, der ikke har forudsætninger for at gå ind på masteruddannelseskurser, også være forpligtet til at tage ekstra kursusarbejde.

Vurdering af kandidater er baseret på deres uddannelse, arbejde og livserfaringer, personlige erklæringer, referencer og GMAT eller GRE scoringer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Victoria, British Columbia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Canada - Victoria, British Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen