Phd-program i ledelse

McGill University, Faculty of Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Phd-program i ledelse

McGill University, Faculty of Management

Det Desautels Fakultet Management ved McGill, berømt verden over for banebrydende forskning, tilbyder et ph.d.-program i Management, hvor fremragende studerende udføre grundforskning ved grænserne for ledelse viden og praksis.

I samarbejde med fakultetet og industriens ledere, forbereder programmet studerende til at blive selvstændige forskere, hvis undervisning, publikationer og rådgivningsaktiviteter bidrager til førende universiteter og organisationer i hele verden.

Den Desautels Ph.d.-uddannelsen deltager i en fælles ph.d.-program, der samler de fire førende Montreal universiteter (HEC-Montreal, Concordia, UQAM og McGill). Som et resultat, får de studerende adgang til de rige ph.d. tilbud fra andre universiteter og forventes at omfatte professorer fra andre universiteter om deres udvalg.

Områder af specialisering

Før ind i ph.d. i Management Program på Desautels, skal de studerende vælge et område af specialisering fra et af følgende eller en kombination heraf:

 • regnskab
 • finansiering
 • informationssystemer
 • markedsføring
 • Operations Management
 • Organisatorisk Adfærd
 • Strategi og organisation

regnskab

Ph.d. specialisering i Regnskab fokuserer på spørgsmål i forbindelse med brugen af ​​regnskabsoplysninger af forskellige brugere (dvs. investorer, analytikere), effekten af ​​forskrifter samt ændringer i regnskabspraksis og teori. Disse omfatter regnskabsaflæggelse og offentliggørelse, management regnskabs- og kontrolsystemer, og revision.

finansiering

Ph.d. specialisering i Finance forbereder de studerende til forskningsorienterede akademiske karriere. Mens studerende fra alle baggrunde opfordres til at søge, den typiske studerende har en bachelor eller en kandidatgrad i økonomi, finansiering, matematik, statistik, datalogi, teknik eller fysik. Alle optagne studerende vil modtage støtte på mindst $ 20.000 pr år for en periode på fire år.

informationssystemer

Målene for den ph.d.-specialisering i Information Systems (IS) er at fremme teoretisk og anvendt forskning om emner relateret til informationssystemer praksis med en kombineret fokus på videnskabelig stringens og relevans.

markedsføring

Ph.d. specialisering i Marketing beskæftiger sig med opførsel af forbrugere, konkurrenter og formidlere, og resultaterne af deres beslutninger, som de vedrører udførelsen af ​​virksomheder og brands. Et tværfagligt felt, markedsføring beror væsentligt på områder som psykologi, økonomi, statistik og sociologi til at udvikle teori og metode.

Operations Management

Ph.d. specialisering i Operations Management er typisk karakteriseret ved en blanding af teoretisk og anvendt forskning. Ud over den Management Science Research Center for McGill, er medlemmer område tilknyttet to inter-University forskningscentre, Gerad og CIRRELT.

Organisatorisk Adfærd

Det grundlæggende formål med ph.d. specialisering i Organisatorisk Adfærd er at uddanne forskere i verdensklasse på dette område. Udtrykket "organisatorisk adfærd" refererer til en samling af teori og forskning, der fokuserer på individuelle og gruppe holdninger, erkendelser og adfærd i organisationer.

Strategi og organisation

Ph.d. specialisering i strategi og organisation er designet til at træne de studerende i teori og metoder til strategi og organisation. Desautels er kendt for sin proces tilgang til strategi - fokus på dynamikken gennem hvilke strategier opstår og er realiseret i organisationer, og de særlige begreber og metoder til at studere dynamikken i strategiske forandringer.

Program struktur

Fase I: Fremstilling (3 til 12 måneder)

Før ind i programmet, vil du have valgt dit område af specialisering blandt følgende områder eller en kombination af dem:

 • regnskab
 • finansiering
 • informationssystemer
 • Operations Management
 • markedsføring
 • Organisatorisk Adfærd
 • Strategi og organisation
 • NSERC CREATE
 • Enviro option

De krævede kurser i Fase I omfatter:

 • Graduate niveau kurser (som krævet): Bestemt på tidspunktet for registreringen, vil naturligvis krav afhænger af den studerendes faglige baggrund og / eller det ønskede område af specialisering.
 • Management Research Statistik (MGSC 706): Emnerne omfatter enkle, flere, polynomial og trinvis regression; matrix tilgang til regression; envejs variansanalyse, to-vejs variansanalyse med og uden replikation; kovariansanalyse; flere sammenligning procedurer ikke-parametriske statistiske metoder; en- og multi-sample problemer; test af tilfældighed; og øvelser ved hjælp af statistiske computerprogrammer.

Fase II - Specialisering (18 til 24 måneder)

Når du indtaster fase II af programmet, vil du danne en fase II Rådgivende Udvalg tre eller flere medlemmer. Mindst en professor skal repræsentere en af ​​de andre universiteter, der deltager i det fælles program. Dette udvalg vil overvåge alle dine fase II arbejde. Dens rolle er tredobbelt:

 • At godkende specialisering og support feltkursus valg
 • For at overvåge Research Paper
 • For at administrere din Omfattende eksamen og give dig en aftalt liste af tekster og artikler, at forberede sig til eksamen.

Fase II er initieret af din indlevering af fase II blanket, som opregner udvalgsmedlemmer og krav med tentative slutdato. Denne fase består af:

 • Seminar om Forskning Metodologi (eller godkendt tilsvarende kursus): En introduktion til de grundlæggende principper for forskning metode (videnskabelige metode, forskningsmetoder, der anvendes i forvaltningen, multiple-metoden tilgang), forskning gyldighed, måling forskning og kvalitative forskning teknikker.
 • Seminar i pædagogik (eller godkendt tilsvarende kursus): Præsentation af de vigtigste metoder, værktøjer og støtte aktiviteter, der anvendes i undervisningen i ledelsen (dvs. foredrag metode, tilfælde, undervisning gennem praksis, etc.), dette seminar giver deltagerne mulighed for at øve og forbedre deres undervisningskompetencer, og at reflektere over universitetsundervisning og stedet af undervisningen i en akademisk karriere.
 • Et minimum af fire kurser i den studerendes speciale
 • Et minimum af to kurser i den studerendes støtte felt
 • En forskning papir
 • Udarbejdelse og gennemførelse af en omfattende eksamen

Fase III - Afhandling (12 til 24 måneder)

Alt fase III arbejde overvåges af din fase III afhandling udvalg. Dette udvalg kan være den samme som din fase II rådgivende udvalg, eller kan rekonstitueres, igen med repræsentation fra mindst én anden deltagende universitet.

Denne tredje fase begynder med at indgive en fase III formular, der indeholder en liste over udvalgets medlemmer og en side beskrivelse af din forskningsemne. Du kan derefter offentligt præsentere din afhandling forslag, som skal være formelt godkendt af dit speciale udvalg. Når forskning og skriftlig afhandling er afsluttet, du offentligt forsvare dit speciale som det sidste trin af ph.d.. \

Indlæggelser

Den McGill PhD i Management sigter mod at tiltrække personer, der besidder en stærk akademisk baggrund, personligt initiativ, og potentialet til at blive fremragende forskere.

Ansøgere vurderes efter deres tidligere akademiske rekord, evalueringer fra tidligere professorer eller vejledere, performance på standard graduate eksamen, relevant erhvervserfaring og pasningen mellem deres interesser og fakultetets fokus og mål.

Det McGill Ph.d. udvalg Anmeldelser alle afsluttet applikationer og gør den endelige optagelse henstillinger til det blandede Doctoral Udvalg og til Det Naturvidenskabelige kandidatstudier og Research for endelig godkendelse.

Kandidater typisk holde en kandidatuddannelse-niveau grad, med en stærk akademisk rekord fra et anerkendt universitet.

Ph.d. i Management er en fuld tid eneste program. Bemærk, at vores ph.d.-program ikke gennemgå ansøgninger om Special / Exchange / Visiting.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
3 - 5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Canada - Montreal, Quebec
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Canada - Montreal, Quebec
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen