Phd

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Phd

Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Hvorfor Deltag University of Cincinnati-ordningen?

The University of Cincinnati Lindner College of Business Ph.d.-uddannelsen er en læreplads-stil model, hvor du vil lære historie og aktuelle tilstand af forskning i dit område af koncentration og derefter gennemføre original forskning for at fremme viden på dit område og overføre denne viden til andre via undervisning. For at sikre, at du nå disse mål som en ph.d.-studerende, vil du begynde at arbejde tæt sammen med fakultetets medlemmer din første dag i University of Cincinnati ph.d.-uddannelse.

Den primære opgave for universitetet i Cincinnati Lindner College of Business PhD Program er at uddanne fremtidens business school fakulteter, som ikke kun undervise i og på tværs af fagområder, hvor de arbejder, men også fremme viden i disse discipliner gennem generering og gennemførelse af original forskning . Det er en vigtig grund til, at vores ph.d. kandidater går videre til at udmærke sig på både offentlige og private handelshøjskoler over hele USA og rundt om i verden.

Alle studerende optaget på universitetet i Cincinnati Lindner College of Business ph.d.-uddannelsen er berettiget til at modtage fire års økonomisk støtte via både assistentophold og stipendier med ekstra midler til rådighed for at støtte konference rejser og forskning.

Campus

Forskning Koncentrationer

The University of Cincinnati Lindner College of Business PhD i Business Administration program har seks områder af koncentration:

  • regnskab
  • økonomi
  • finansiering
  • ledelse
  • markedsføring
  • Operations, Business Analytics & Information Systems

I hver koncentration, de studerende lære af de bedste og har muligheder for at forske og undervise i deres valgte område. Forskningen genereres i alle koncentrationer af vores ph.d.-studerende og fakultetet behandler spørgsmål om national og international betydning. Hvert program er fleksibelt og tilpasset de behov, vores individuelle elever.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Cincinnati, Ohio
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Cincinnati, Ohio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen