Professionel doktorgrad i uddannelse med særlig fokus på bæredygtighed, lighed og mangfoldighed - EdD

London South Bank University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Professionel doktorgrad i uddannelse med særlig fokus på bæredygtighed, lighed og mangfoldighed - EdD

London South Bank University

Doktorgraden i uddannelse er en unik mulighed for erfarne fagfolk til at få en praksisfokuseret højere grad. EdD beskæftiger sig med uddannelse i bredeste forstand i alderen fra tidlige år til voksenalder. Det er relevant for alle uddannelsesmæssige indstillinger, og eleverne kommer fra en række baggrunde ud over den traditionelle uddannelse, såsom velgørenhedssektoren, fængslet og socialt arbejde.

Hør fra nuværende studerende, Janine FitzGerald og Andrew Læs:

Deltagere med interesse for ulighed, mangfoldighed, bæredygtighed og integration (temaer inden for social retfærdighed) vil få meget af at arbejde med en forskelligartet gruppe af jævnaldrende og undervisere fra en række baggrunde. Alle, der er associeret med EdD, deler en forpligtelse til begrebet social retfærdighed, som understøtter vores arbejde inden for uddannelse og bredere forskning på LSBU. Den tætte tilknytning mellem universitetsforskningscentrene, LSBUs doktorakademi og kandidatuddannelser giver mulighed for at arbejde med ligesindede forskningsaktive jævnaldrende inden for et livligt og støttende læringssamfund.

Muligheder for akkreditering af forudgående læring er tilgængelige for deltagere med en passende baggrund, herunder vigtige publikationer, postgraduate undervisning og forskningserfaring, og dette bør drøftes med Admissions Tutor, som også vil forklare APEL-processerne efter anmodning.


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode


moduler

År 1

  • Hvad er en uddannelse til?
  • Teoretisering kritiske spørgsmål i uddannelsesmæssige ændringer og udvikling

År 2

  • Undersøgelse af kritiske spørgsmål i uddannelsesforandring og udvikling
  • Spørgsmål og kontroverser i forskning

År 3 og fremefter

  • Uafhængig forskning og afhandling


beskæftigelsesegnethed

UK Higher Education kræver i stigende grad ph.d.-niveauer, og en britisk doktorgrad er normalt foretrukket. Deltagere, der ønsker at opnå forfremmelse eller udvikle en karriere inden for forskning eller i ledende stillinger i uddannelse, har fordel af at have en doktorgrad. Muligheden for at skrive til publikation undervejs er indbygget i EdD-programmet. Udgivelse i refereedskrifter er særlig vigtigt for deltagere, der søger at udvikle en karriere i den akademiske verden.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

  • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
  • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.

Placeringer

Da EdD er en praksisbaseret faglig doktorgrad, er en form for vedvarende adgang til arbejdspladsen (herunder frivilligt arbejde og selvstændig beskæftigelse) afgørende.

Undervisning og læring

Du vil drage fordel af et opdateret virtuelt læringsmiljø via Moodle og opfordres aktivt til at gøre brug af det omfattende udvalg af supporttjenester på tværs af universitetet. Adgang til et erfarent relevant tilsynshold er indbygget i forsknings- og afhandlingsfasen.


Adgangskrav

Kurset er primært designet til master niveauer kandidater med en bred uddannelses baggrund (herunder LSBU MA i uddannelse eller MSc i uddannelse for bæredygtighed) og for universitetets personale med interesser i undervisning og læring, samt andre fagfolk inden for beslægtede områder.

Alle moduler kan ændres af universitetet og kan afvige fra de moduler, du tilbydes under dine studier.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret June 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
5 år
Deltid
Price
Pris
4,350 GBP
År 1 deltid UK / EU gebyr: £ 4350; År 1 deltid Internationalt gebyr: £ 6562.5
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen