Læs den officielle beskrivelse

Facing the udfordringer, der skal
Nye ledere
AT NÅ
SUCCES OG BÆREDYGTIGHED
DIN VIRKSOMHED

MÅL

  • Udvikle lederevner i sammenhænge med høj diversitet og multikulturelle forretningsmiljøer, som kræver at lederen til at omdefinere sin rolle, og til at genoverveje deres kørsel praksis fra andre konceptuelle og operationelle rammer.
  • Giv selv-diagnostiske værktøjer til at etablere handlingsplaner for løbende forbedringer i sin rolle som erhvervsleder, således at en progressiv og systematisk inddragelse af ledelsesmæssige færdigheder, som sætter dem i stand til at optimere deres resultater og de virksomheder, de fører.
  • Omfattende kommunikation og menneskelige talent management færdigheder, som giver at øge produktiviteten i teamwork og samtidig øge engagement af mennesker, positivt påvirke førere af klimaundersøgelser, forbedre åbenbart resultaterne heraf.
  • Udvikle færdigheder i digital produktivitet, både for sig selv og hans hold, administrerende at indarbejde effektive værktøjer til at opnå en ægte samarbejde arbejde, selv i miljøer, der berøres af virtualitet teams.
  • Lær de væsentlige praksis coaching, både ledelsesmæssige og ontologiske, så dens effektive medlemmer af hans hold ansøgning om at udføre på udvikling og dermed på præstationer og resultater for hver af sine medarbejdere.
  • Optimer forhandler færdigheder, som vil gøre det muligt at etablere win-win relationer med deres omgivelser, samt redskaber til at løse ulige forhandlinger i globaliserede miljøer og til at løse konflikter effektivt.

modtagere

Executives med et minimum erfaring i 3 år i ledende stillinger, der har personlig opladning og søger at udvikle både deres personlige lederevner, ligesom hans hold, bekymret om optimering resultaterne af din virksomhed.

Undersøgelse plan

  • Selvforvaltning · 40 timer.
  • Talent Management · 30 HS.
  • COLLABORATIVE ARBEJDSUDSTYR · 30 timer.
  • FORHANDLINGER succesfulde og konfliktløsning · 30 timer.

Certificering

University of California i Irvine - Udvidelse og ADEN International Business School, tildelt Specialisering Certificate i Management Skills (^), der opfylder programmets sammen.

Derudover PMP ® PMI ® PDU'er tilskud til de studerende certificeret til at forny deres faglige certificering.

(^) Certifikater for efteruddannelse, som ikke bevise titel eller grad, der skal udstedes i USA.

Metode

ADEN har udviklet en interaktiv læring pædagogisk model kaldet MODEL TRANSFER Perikles, der muliggør overførsel af viden erhvervet til arbejdspladsen med en praktisk tilgang; udviklet et interaktivt virtuelt fællesskab med et klasseværelse supplement.

For at styrke fastholdelse og anvendelighed, en digital og bestyrelse, baseret på matematiske modeller, som tillader at opleve og spille situationer inden for erhvervslivet, hvor beslutningerne træffes, og deres indvirkning er kontrolleret på en intensiv brug af simulatorer sker legende miljø.

Evalueringen Programmet består af multiple-choice test i online-mode, integrativ sag og praksis med en simulator, der er registreret i den virtuelle Fællesskabet.

Dette program understøttes af supplerende litteratur forfattet af fakultetet ADEN at deltagerne leverede.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk
This course is Campus based
Start Date
Feb. 2020
Duration
130 timer
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb. 2020