Kean Universitets Psy.D. i kombineret og integreret Skole og klinisk psykologi program lægger lige stor vægt på både forskning og klinisk undervisning. Den kombinerede og integrerede karakter af programmet gør det muligt for studerende at tilegne sig den viden og de nødvendige færdigheder til at praktisere i en række forskellige anvendte indstillinger med vægt tværfagligt samarbejde. Ud over omfattende klinisk uddannelse, er studerende får mulighed for at engagere sig i forskning gennem alle år af programmet, og dermed fremme erhvervet gennem videnskabelige og videnskabelige bidrag. De forventes også at tilegne sig grundlæggende og avancerede kompetencer i skolen psykologi og klinisk psykologi, der kulminerede i berettigelse til passende certificering og licensure.

I løbet af denne 5-årigt program, vil de studerende udvikle kerne faglige kompetencer, med vægt på vurdering, indgreb, forskning og videnskabelige undersøgelser, mangfoldighed, ledelse og professionelle forhold, blandt andre. Ud over kursusaktiviteter, vil de studerende gennemføre Externships i både kliniske og skole psykologi, med mulighed for at fuldføre en tredje externship løbet af deres fjerde år. Studerende vil også fuldføre en afhandling og en praktikplads før han bliver berettiget til at modtage deres Psy.D. i kombineret og integreret Skole og klinisk psykologi.

Dette er gjort muligt ved kun at acceptere en lille gruppe af 12 studerende hvert år.

Hvis du vil vide mere om Psy.D. i kombineret og integreret Skole og klinisk psykologi, besøg http://grad.kean.edu/doctoral-programs/combined-and-integrated-school-and-clinical-psychology.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Kean University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
5 år
Fuldtid
Price
- http://grad.kean.edu/tuition-and-fees
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date