Read the Official Description

Selvpaced PhD i International Business Management

Doctor of Philosophy (PhD) er designet til to typer kandidater: erfarne forretningsledere, der gerne vil "give noget tilbage" og hjælpe med at udvikle fremtidige virksomhedsledere ved at blive effektive lærere; og innovative lærere og / eller forskere fast besluttet på at gøre en indflydelse ved at bidrage til kroppens viden i deres valgte discipliner. Ph.d.-kandidater lærer at gøre en forskel ved at skrive, tale, undervise, forske, rådgive og forpligte iværksættervirksomheder.

Programmet lægger vægt på en forståelse af ledelsen, som den praktiseres og tolkes på tværs af organisationer, sektorer og kulturer. Hver kandidat udvikler forsknings- og undervisningsevnen til at generere og tilskynde til nye perspektiver på ledelsespraksis. Det er designet til at understrege kurrikulært lederskab og at fokusere på anvendt og teoretisk forskning, der forbedrer undervisning og uddannelsesmæssige resultater.

ISM giver kandidater mulighed for at opfylde deres eksamensbehov gennem en kombination af seminarer på en eller flere af vores lokationer og gennem e-learning. Seminarlokaler bortset fra Paris pakkes som to ugers programmer. Dette giver ph.d.-studerende mulighed for at få et ægte indblik i landenes forretningspolitikker, kultur og giver dem mulighed for at interagere med nye fakulteter og virksomhedsledere.

Kandidatprofil

  • Uddannelsesbaggrund - Hold en bachelorgrad eller tilsvarende fra en akkrediteret bacheloruddannelse og færdiggørelse af et kandidatniveau program
  • Arbejdserfaring - Gennemsnit på ti års ledelseserfaring
  • Sprog - En stærk forståelse af skriftlig og talt engelsk er obligatorisk

Specialisering Valg:

  • International forretning
  • iværksætteri
  • Finansiere
  • Ledelse i Videregående Uddannelse
  • Strategisk teknologi

Hvor

Udover sine paris-seminarer tilbyder programmet studerende mulighed for at lave virksomhedskontakter og forfølge akademisk studie i nogle af verdens vigtigste kommercielle hovedstæder med ISM's strategiske partnerskaber: ved St. John's University i New York, Amity University i New Delhi, HSM Educação i São Paolo, University of Cape Town i Cape Town og Fudan University i Shanghai.

Internationale kombinationer

New York, New Delhi, São Paulo, Cape Town og Shanghai-programmer udgør cirka 2,5 studiepoeng pr. Uge med i alt 5 studiepoints mulige hver session. Studerende har mulighed for at deltage i en af ​​tre, to ugers sessioner, der tilbydes i New York.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Last updated June 6, 2018
This course is Campus based
Start Date
Mar. 2019
Sep. 2019
Duration
4 - 7 år
Deltid
Fuldtid
Price
91,728 USD
€ 69.017 for sponsorvirksomheder
Deadline
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date