University Of Northampton DBA - Doktorgrad I Erhvervsøkonomi

Stafford Global

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

University Of Northampton DBA - Doktorgrad I Erhvervsøkonomi

Stafford Global

Doktorgrad i Erhvervsøkonomi (DBA) tilbyder en ny rute til en doktorgradskvalitet, der er designet specielt til erfarne ledere inden for private, offentlige og tredje sektorer. I modsætning til en traditionel Ph.D. giver DBA kandidaterne mulighed for at bidrage til viden gennem "ny anvendelse af teori" snarere end "udvikling af ny teori". Resultatet er en forbedret kapacitet i tanke lederskab for organisatoriske forandringer og større beredskab til ledende og / eller rådgivende roller.

Northampton Business School er blevet udnævnt af Times Higher Education (den første HE-publikation i Storbritannien og en del af The Times-gruppen) for årets fremragende Business School nu for 2013, 2014 og 2015: hidtil uset 3 år i træk. (Kun seks britiske erhvervsskoler udpeges årligt af de 120 der eksisterer.)

University of Northampton er den "højeste klatrer" i 2014 Complete University Guide placeringer, der har hoppet 39 steder til 62. plads.

University of Northampton ligger foran det nationale gennemsnit i den årlige National Student Survey (NSS) med 86% generel tilfredshed og er den tredje lige højeste universitetsklubber i Storbritannien.

Understøttet fjernundervisningsmetode: DBA-fjernundervisningsprogrammet kan gennemføres overalt i Mellemøsten, da vi anvender faciliterende teknologier til at muliggøre dit engagement med kursusholdet, medstuderende og kursusmaterialer. Det understøttes af ansigt til ansigt sessioner udført i UAE, ved University of Northampton vejledere.

Adgangskrav

Ansøgere skal opfylde alle følgende kriterier:

  • hold en kandidatgrad i et business-relateret emne, afsluttet inden for de sidste ti år
  • Har mindst fem års erhvervserfaring, hvoraf mindst nogle skal være på højt niveau
  • være ansat i en ledelses- / ledelsesrolle, der er i stand til at understøtte opfyldelsen af ​​programmets læringsresultater

Vurdering

Du kan forvente at opleve en række forskellige vurderingsmetoder designet til at understøtte din læring og udvikling af færdigheder i at kommunikere og forsvare dine ideer på ph.d.-niveau. Vurderingstyper, der anvendes under de faciliterede moduler, omfatter; essay, seminar præsentation og debat, portefølje, forskningsrapport, reflekterende rapport, forskningsforslag, viva voce.

Forskningsprojektet bedømmes ved en 40.000-ordsprojekt og en viva voce-eksamen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 12, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
38,000 USD
Information
Deadline