University of Northampton DBA - Doktorgrad i Erhvervsøkonomi

Stafford Global

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

University of Northampton DBA - Doktorgrad i Erhvervsøkonomi

Stafford Global

Doktorgrad i Erhvervsøkonomi (DBA) tilbyder en ny rute til en doktorgradskvalitet, der er designet specielt til erfarne ledere inden for private, offentlige og tredje sektorer. I modsætning til en traditionel Ph.D. giver DBA kandidaterne mulighed for at bidrage til viden gennem "ny anvendelse af teori" snarere end "udvikling af ny teori". Resultatet er en forbedret kapacitet i tanke lederskab for organisatoriske forandringer og større beredskab til ledende og / eller rådgivende roller.

Northampton Business School er blevet udnævnt af Times Higher Education (den første HE-publikation i Storbritannien og en del af The Times-gruppen) for årets fremragende Business School nu for 2013, 2014 og 2015: hidtil uset 3 år i træk. (Kun seks britiske erhvervsskoler udpeges årligt af de 120 der eksisterer.)

University of Northampton er den "højeste klatrer" i 2014 Complete University Guide placeringer, der har hoppet 39 steder til 62. plads.

University of Northampton ligger foran det nationale gennemsnit i den årlige National Student Survey (NSS) med 86% generel tilfredshed og er den tredje lige højeste universitetsklubber i Storbritannien.

Understøttet fjernundervisningsmetode: DBA-fjernundervisningsprogrammet kan gennemføres overalt i Mellemøsten, da vi anvender faciliterende teknologier til at muliggøre dit engagement med kursusholdet, medstuderende og kursusmaterialer. Det understøttes af ansigt til ansigt sessioner udført i UAE, ved University of Northampton vejledere.

Adgangskrav

Ansøgere skal opfylde alle følgende kriterier:

  • hold en kandidatgrad i et business-relateret emne, afsluttet inden for de sidste ti år
  • Har mindst fem års erhvervserfaring, hvoraf mindst nogle skal være på højt niveau
  • være ansat i en ledelses- / ledelsesrolle, der er i stand til at understøtte opfyldelsen af ​​programmets læringsresultater

Vurdering

Du kan forvente at opleve en række forskellige vurderingsmetoder designet til at understøtte din læring og udvikling af færdigheder i at kommunikere og forsvare dine ideer på ph.d.-niveau. Vurderingstyper, der anvendes under de faciliterede moduler, omfatter; essay, seminar præsentation og debat, portefølje, forskningsrapport, reflekterende rapport, forskningsforslag, viva voce.

Forskningsprojektet bedømmes ved en 40.000-ordsprojekt og en viva voce-eksamen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 12, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
48 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
38,000 USD
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - United Arab Emirates Online
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Kroatien - Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Qatar - Qatar Online
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen