We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 PhD Programmer i Teknologi Automatisering Automatiseringsteknik 2024

Filtre

Filtre

  • Teknologi
  • Automatisering
  • Automatiseringsteknik
Studieområde
  • Teknologi (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

PhD Programmer i Teknologi Automatisering Automatiseringsteknik

Er du fascineret af ideen om at skabe maskiner og systemer, der kan arbejde selvstændigt med minimal menneskelig indgriben? Automationsteknik samler principper fra teknik, datalogi og informationsteknologi for at udvikle intelligente systemer, der kan udføre opgaver på egen hånd.

Hvert program kan have en lidt anderledes læseplan, men der er nogle kernefag, du kan forvente at udforske i løbet af din automationsingeniøruddannelse. Du vil sandsynligvis dykke ned i det grundlæggende inden for mekanisk, elektrisk og elektronisk teknik. Derudover får du mulighed for at studere spændende emner som kontrolsystemer, robotteknologi og endda kunstig intelligens.

Som uddannet automationsingeniør kan du arbejde med design og implementering af automatiserede systemer. Hvis du er mere interesseret i robotteknologi, kan du forfølge en karriere som robotingeniør. For dem, der kan lide at programmere, kunne en rolle som PLC-programmør eller systemintegrator være den perfekte pasform.

Udforsk automationsingeniørprogrammer i dag, og start en givende karriere inden for dette hastigt udviklende felt.