For at logge ind eller oprette en konto bedes du følge dette link: https://www.studentshub.com/

 

Hver skole, der er opført på vores site, har en kontaktformular på deres side. Du kan bruge denne formular til at kontakte skolen og lære mere om ansøgningsprocessen.

Du kan søge efter en skole eller et program. Start med at klikke på et af nedenstående links.

På nuværende tidspunkt indeholder vores hjemmesider ikke oplysninger om visa for studerende eller rejsekrav.

Du kan bruge kontaktformularerne på vores hjemmesider for at kontakte skoler efter eget valg. De vil kunne give dig mere information om rejse- og visakrav.

Begynd at søge efter programmer og skoler ved at klikke på et af nedenstående links.

Alle skoler og programmer, der vises på vores hjemmesider, har forskellige studieafgifter. 

Du kan bruge kontaktformularerne på vores sider for at kontakte forskellige programmer og skoler for at bede om undervisnings- og andre gebyrer.

Start din søgning ved at klikke på et af linksene herunder.

Du kan ikke søge efter eller finde stipendier på vores hjemmesider.

Du kan bruge kontaktformularerne på vores hjemmesider for at kontakte skoler efter eget valg.  De vil kunne give dig mere information om studieafgifter og hvordan du kan finansiere din højere uddannelse.

Begynd at søge efter programmer og skoler ved at klikke på et af nedenstående links.

Udfyld venligst kontaktformularen nedenfor, så besvarer vi dit spørgsmål hurtigst muligt.

Du kan også søge på vores hjemmesider for flere oplysninger om højere uddannelser verden over.  Start din søgning ved at klikke på et af linksene herunder.

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) er en standardiseret test designet til at vurdere engelskkundskaber for personer, der ikke taler engelsk som modersmål.  Det er internationalt anerkendt og accepteret af akademiske institutioner som en måling af engelske sprogfærdigheder i lande rundt om i verden.

TOEFL er ejet og administreret af Educational Testing Service (ETS). 

Læs mere om TOEFL, eller find et forberedende program til TOEFL ved at følge dette link: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

IELTS (International English Language Test System) er en standardiseret test designet til at vurdere engelskkundskaberne for personer, der ikke taler engelsk som modersmål.  Det er internationalt anerkendt og accepteret af akademiske institutioner som en måling af sprogfærdighed på engelsk i lande som Australien, Storbritannien, Canada, New Zealand og USA.

Læs mere om IELTS, eller find et forberedende program til IELTS ved at følge dette link: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

GMAT (Graduate Management Admission Test) er en standardiseret test designet til at vurdere kvalifikationerne hos personer, der søger optagelse på et kandidatledelsesprogram. Studerende, der ønsker at tage en MBA, er ofte nødt til at fuldføre GMAT'en, før de kan ansøge om optagelse på et program efter eget valg.

GMAT er ejet af Graduate Management Admission Council (GMAC) og administreres i lande rundt om i verden. 

For at finde ud af mere om GMAT bedes du følge dette link: https://www.studenttests.com/