Keystone logo
Forenede Arabiske Emirater

Bedste universiteter til PhD Programmer i Forenede Arabiske Emirater 2023

Antal institutioner: 107
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Optjen din kandidatgrad fra Harrisburg University på vores smukke beliggenhed i Dubai, som leveres i et praktisk blandet format med integreret praktik, der omfatter en obligatorisk session på stedet 3 lørdage pr. semester. Resten af tiden vil du interagere med professorer og klassekammerater online. Du vil også deltage i et praktikophold, hvor du kan anvende det, du lærer i klasseværelset, i den virkelige verden, i professionel træning.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Holland
  • + 8 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) i Dubai er en af verdens førende hospitality business management-skoler og en integreret del af den globale luksushotelvirksomhed Jumeirah Group. Det er en førende udbyder af universitetsuddannelse i hotel- og restaurationsbranchen og tilbyder en bacheloruddannelse, der er designet til at udvikle fremtidige ledere inden for hotel- og restaurationsbranchen. Uddannelsen er fuldt ud akkrediteret af Ministeriet for videregående uddannelse i De Forenede Arabiske Emirater, Institute of Hospitality i Storbritannien og THE-ICE (International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education) i Australien. EAHM er blevet placeret som nr. 1 på QS Hospitality and Leisure Subject Rankings i Mellemøsten & Afrika-regionen og nr. 13 på verdensplan i 2023, som et af de 10 bedste universiteter til at studere hotelmanagement i 2023 af educations.com og som nr. 1 på i-Graduate Student Satisfaction Global Index 2022 af THE-ICE.

  • Paris, Frankrig
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  • + 1 Mere

  Université Paris Pantheon-Assas blev grundlagt i 1970 og er arving efter "La Sorbonne", det tidligere Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris siden det 13. århundrede. Universitetet er nationalt og internationalt anerkendt som det førende franske universitet i jura, engageret at sikre det højeste niveau af ekspertise inden for alle områder af lovgivningen.

  • Boston, USA
  • San Francisco, USA
  • + 4 Mere

  Mere end en non-profit handelsskole, Hult er et dynamisk multikulturelt samfund, der uddanner, inspirerer og forbinder nogle af verdens mest fremadskuende forretningstalenter. Vi vender den traditionelle tilgang til uddannelse ved at bruge learning-by-doing-oplevelser til at omdanne elevernes færdigheder fra det øjeblik, de slutter sig til os, til at være en exceptionel forretningsmand, fra det øjeblik, de dimitterer.

  • North Ras Al Khaimah, Forenede Arabiske Emirater

  Northwood University , International Program Center (IPC) -Ras Al Khaimah, UAE er en del af den multinationale Knowledgucate Group of Institutions, med hovedkontor i UAE. Knowledgucate ejer og driver en kæde af legeskoler, K-12 skoler, Pre University Colleges, Undergraduate og Postgraduate degree colleges samt et universitet i Indien. Det ejer og driver også uddannelsesinstitutioner i UAE og Det Forenede Kongerige udover at tilbyde programmer i online-rummet.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  Canadian University Dubai (CUD) tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser baseret på en verdensførende international læseplan. Beliggende i byens pulserende forretningsdistrikt giver CUD studerende den unikke mulighed for at opnå en førsteklasses canadisk uddannelse, mens de oplever den dynamiske livsstil i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater.

  • Jumeirah, Forenede Arabiske Emirater
  • Guadalajara, Mexico
  • + 1 Mere

  En professionel, akkrediteret filmskole med en uafhængig ånd, Raindance har undervist både nybegyndere og erfarne filmskabere siden 1992. Vores etos er fokuseret på uafhængighed, og vores kurser er designet til, at du kan udvikle dine færdigheder på din måde, i din stil.

  • Al Jazirah Al Hamra, Forenede Arabiske Emirater
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  • + 8 Mere

  Ascencia Business School giver eleverne mulighed for at studere internationale universitetsprogrammer, mens de bor i UAE. Vores hovedmål er at give alle vores studerende en kvalitet og omkostningseffektiv uddannelse, og vi er stolte over at opretholde de højeste akademiske standarder. Ascencia Business School har en god forståelse for det lokale marked og en enorm erfaring med ledelse af uddannelse siden 2006. Vi har undersøgt markedet i Mellemøsten og fundet måder til med succes at markedsføre det fuldt akkrediterede, godkendte og anerkendte pensum. Vores kurser leveres af vestlige kvalificerede foredragsholdere, der holder deres ph.d. og er hentet fra akademikere og har relevant industriel erfaring.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
  • + 3 Mere

  Texila American University har udviklet store sind inden for medicin i mere end et årti. Præsenteret af en tradition for innovation og forskning bryder vi nye grunde, skubber grænserne for viden og påvirker vores studerendes liv. Vi ønsker at fortsætte denne tradition for en fremtid, der vil definere vores arbejde og anerkendelse på den internationale scene.

  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  Det internationalt toprangerede Khalifa University er det universitet i UAE med de forsknings- og akademiske programmer, der tager fat på hele spektret af strategiske, videnskabelige og industrielle udfordringer, som UAE's transformation af videnøkonomi og vores hurtigt udviklende verden står overfor. Dets fakultet i verdensklasse og avanceret forskningsfaciliteter giver en uovertruffen læringsoplevelse til studerende fra UAE og i udlandet. Universitetet samler de bedste inden for videnskab, teknik og medicin i UAE for at tilbyde specialiserede grader, der kan tage lovende gymnasiekandidater hele vejen til topbedømte doktorgradsholdere.

  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  MDX Dubai er den første oversøiske campus for det berømte Middlesex University med base i London (UK). Campus åbnede i 2005 og har over 3.800 studerende, der studerer fra mere end 118 nationaliteter. MDX Dubai er et britisk universitet i verdensklasse med en 5-stjernet vurdering fra Dubai Knowledge and Human Development Authority og er en af de førende institutioner, der tilbyder en kvalitetsuddannelse i Storbritannien i UAE.

  • Ras Al-Khaimah, Forenede Arabiske Emirater

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah blev først oprettet i 2008 og er licenseret af regeringen i Ras Al Khaimah. Vi tilbyder undervisningsprogrammer og postgraduateprogrammer inden for flere discipliner.

  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, er en forskningsbaseret akademisk institution på kandidatniveau, der tilbyder specialiserede uddannelser til lokale og internationale studerende inden for kunstig intelligens. MBZUAI sigter mod at støtte fremme af videnskabelig forskning, udvikling, overførsel og brug af kunstig intelligens gennem introduktionen af MSc og Ph.D. programmer, der giver studerende mulighed for at opfylde deres intellektuelle potentiale i et avanceret miljø. Målet med MBZUAI er at opnå videnskabelig og forskningsekspertise på lokalt, regionalt og internationalt niveau og hjælpe sine studerende med at få succes i deres karriere og udnytte deres erhvervede viden til at tackle nogle af de største udfordringer i vores tid.

  • Academic City, Forenede Arabiske Emirater

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...