Keystone logo
Israel

Bedste universiteter til PhD Programmer i Israel 2023

Antal institutioner: 24
  • Ari'el, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jerusalem District, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jerusalem, Israel

  Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities er en akademisk institution grundlagt i 2011 af en international gruppe lærde.

  • Ramat Gan, Israel

  CLB er blevet vurderet som den bedste inden for uddannelsesprogrammer, kvaliteten af undervisere og den generelle tilfredshed ved den israelske National Student Union-undersøgelse. Dette skaber sammen med den multikulturelle og forskelligartede studentergruppe et energisk og spændende læringsmiljø.

  • Jerusalem, Israel
  • Rehovot, Israel

  The Hebrew University of Jerusalem er konsekvent rangeret som det øverste universitet i Israel og blandt de top 100 over hele verden. Siden etableringen i 1921 kombinerer universitetet banebrydende forskning, akademisk ekspertise, rigt studieliv og en karriereorienteret tilgang.

  • Haifa, Israel

  Technion - Israel Institute of Technology er et førende center for videnskab, teknologi og anvendt forskning og et af de førende universiteter inden for videnskab og teknik i verden. Technion er et offentligt universitet, der blev grundlagt i 1912, det er det ældste universitet i Israel. Technion campus ligger på Mount Carmel i Haifa med udsigt over Middelhavet.

  • Tel Aviv-Yafo, Israel

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ramat Gan, Israel

  Bar-Ilan University , grundlagt i 1955, var et af de første omfattende forskningsuniversiteter, der blev etableret i Israel. Fra 70 studerende til 21.000 har dets milepælspræstationer inden for videnskab og humaniora sat et uudsletteligt aftryk på nationens landskab. Universitetet har 8 fakulteter: jødiske studier, medicin, teknik, jura, biovidenskab, eksakte videnskaber, samfundsvidenskab og humaniora. Disse fakulteter er aktive partnere i nationale videnskabs- og teknologiinitiativer.

  • Jerusalem, Israel

  Jerusalem College of Technology (JCT) blev grundlagt i 1969 og er en af Israels store akademiske institutioner med omkring 4.800 studerende på tre campusser. Kollegiet har specialiseret sig i højteknologisk teknik, industriel ledelse, forretningsadministration og livs- og sundhedsvidenskab.

  • Jerusalem, Israel

  Etableret i 1999, Azrieli – College of Engineering Jerusalem (oprindeligt kaldet The Jerusalem College of Engineering) er en non-profit organisation, der er forpligtet til at skabe veluddannede og højtuddannede fagfolk inden for teknik. Kollegiet tilbyder fireårig B.Sc. grader i flere ingeniørdiscipliner og akademiske forberedende programmer inden for college for studerende, der ønsker at forbedre deres karakterer til at søge ind på College og kandidatuddannelserne i Software Engineering og teknologisk iværksætteri.

  • Ketura, Israel

  The Arava Institute for Environmental Studies er et førende miljøstudier og forskningsinstitut i Mellemøsten. Det huser akkrediterede akademiske programmer, forskningscentre og internationale samarbejdsinitiativer med fokus på en række miljøhensyn og udfordringer.

  • Haifa, Israel

  COLMAN er forpligtet til vores studerendes intellektuelle og faglige udvikling inden for deres valgfelt. Det er tilgængeligt for studerende med forskellig baggrund, og vi er forpligtet til at yde skræddersyet hjælp til dem, der har brug for det. Undervisning udtænkes og praktiseres af vores fakultetsmedlemmer som mere end et erhverv, det er et kald.

  • Kfar Giladi, Israel

  Tel-Hai College tilbyder akademiske bachelor- og kandidatuddannelser, der er på niveau med de førende universiteter i landet, og tiltrækker talentfulde studerende og forskere til den nordlige periferi.

  • בית ברל, כפר סבא, Israel

  Beit Berl College er et tværfagligt kollegium med fokus på uddannelse af undervisere, mens de står i spidsen for nye udviklinger inden for uddannelse, samfund og kunst. Vi ser uddannelse som et middel til social mobilitet, lighed og retfærdighed for alle sektorer i det israelske samfund.

  • Karmiel, Israel

  Siden starten har ORT Braude Academic College of Engineering taget et særligt mål: at gøre videregående uddannelse tilgængelig for alle israelere, uanset deres økonomiske baggrund.