Keystone logo
Italien

Bedste universiteter til PhD Programmer i Italien 2023

Antal institutioner: 220
  • Bologna, Italien
  • Trondheim, Norge

  EIT RawMaterials Academy - RaMES giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på udfordringer fra det virkelige liv. EIT-mærket, der tildeles af EIT (Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Rome, Italien

  Euroinnova International Online Education startede sin aktivitet for mere end 20 år siden. Med udgangspunktet om at revolutionere online træningssektoren vokser denne træningsskole med det formål at give sine elever mulighed for at opleve personlig og professionel vækst med en eminent praktisk træning.

  • Poitiers, Frankrig
  • Iași, Rumænien
  • + 5 Mere

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en multikulturel og flersproget alliance bestående af syv langvarige, uddannelses- og forskningsbaserede, lokalt og globalt engagerede universiteter fra fire forskellige regioner i Den Europæiske Union: Coimbra Universitet, Iași Universitet, Jena Universitet, Pavia Universitet, Poitiers Universitet (koordinator), Salamanca Universitet og Åbo Universitet. Alliancens ambition er at udvikle et innovativt rum, hvor mobiliteten kan flyde frit mellem de syv universiteter og de tilknyttede byer.

  • Barcelona, Spanien
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 Mere

  Et konsortium af europæiske universiteter har udviklet et nyt og innovativt paneuropæisk EUMaster4HPC-program, der fokuserer på højtydende løsninger. EUMaster4HPC samler de vigtigste aktører inden for HPC-uddannelse i Europa for at uddanne den næste generation af højt kvalificerede og talentfulde HPC-eksperter, der skal drive den europæiske digitale transformation. EUMaster4HPC er baseret på innovative læseplaner og undervisningsparadigmer, akademisk ekspertise, HPC-eksperter i verdensklasse, adgang til supercomputercentre og stærk støtte fra industrien.

  • Rome, Italien

  Università Europea di Roma er et italiensk privat juridisk anerkendt universitet født i 2005, som er hastigt voksende med hensyn til studerende, forskningssamarbejder og innovative projekter. Vores akademiske tilbud omfatter bachelor- og kandidatuddannelser både undervist på engelsk og italiensk, adskillige postgraduate kurser og en ph.d. Det er kendetegnet ved en interaktiv og dynamisk undervisningsmetode, der sikrer en høj kvalitet af dets faglige indhold og en tæt kontakt til fakultetet, hvilket skaber et autentisk akademisk fællesskab, hvor de studerende er kernen i et innovativt uddannelsesprojekt. Som en del af et internationalt netværk af katolske universiteter i USA, Spanien, Mexico og Chile, tilbyder UER en bred vifte af international erfaring til sine studerende: udvekslinger, praktik i udlandet, dobbeltgrader, International Summer School og meget mere. UER udvikler også elevernes bløde færdigheder og forbereder dem til at finde beskæftigelse efter endt uddannelse gennem workshops, aktiviteter med social ansvarlighed og praktikophold. Det moderne campus ved Università Europea di Roma ligger kun 10 minutter væk med offentlig transport fra centrum af Rom, en af verdens mest karismatiske byer i verden, på grund af dens hæsblæsende blanding af spøgende ruiner, ærefrygtindgydende kunst og levende gadeliv Takket være vores akademiske ekspertise, skræddersyede uddannelsesaktiviteter og internationale studieerfaringer, "Vi uddanner mennesker, vi underviser fagfolk".

  • Rome, Italien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Milan, Italien
  • Cremona, Italien
  • + 2 Mere

  De studerende og alumner på Università Cattolica føler sig heldige over at være en del af det største private universitet i Europa. Den er kendetegnet ved en stærk forpligtelse til at yde dedikerede tjenester til de studerende og dens anerkendte akademiske kvalitet. At studere på Cattolica betyder at studere i en international kontekst, med mere end 160 forskellige nationaliteter på vores fire campusser, men italiensk i hjertet. Det, der virkelig kendetegner vores universitet, er universitetets mangfoldighed og uendelige muligheder, der letter netværk og karrieremuligheder baseret på vores fem campusser i Milano, Brescia, Piacenza, Cremona og Rom.

  • Rome, Italien

  Roma Tre University er et ungt universitet tænkt for unge mennesker. Grundlagt i 1992, er det vokset hurtigt både med hensyn til studerende og de udbudte kurser. Det har opnået en fremragende vurdering blandt de mest fremtrædende akademiske placeringer, især inden for de yngre universiteter. Roma Tre University er organiseret i 13 afdelinger, der tilbyder bachelor- og kandidatgrader, postgraduate og avancerede kurser, ph.d.'er og specialiseringsskoler.

  • Neuchâtel, Schweiz
  • Leicester, Det Forenede Kongerige
  • + 1 Mere

  CIES - International Center for Sports Studies, er et uafhængigt studiecenter beliggende i Neuchâtel, Schweiz. Det blev oprettet i 1995 som en fond mellem Fédération Internationale de Football Association (FIFA), University of Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

  • Rome, Italien

  Det Eastwest European Institute er en uafhængig organisation specialiseret i geopolitisk analyse, organisering af videnskabelige begivenheder og træningsprojekter med fokus på internationale anliggender og global dynamik, for studerende og fagfolk.

  • Rome, Italien

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici og Corsi di Specializzazione nelle seguenti areae: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Italien

  University of Tuscia (UNITUS) annoncerer en offentlig udvælgelse til internationale studerendes optagelse på 2nd Cycle International Degree-kurser (2 års kandidatuddannelser) for det akademiske år 2022/2023. Universitetet vil tildele 59 stipendier til de mest fortjente ikke-italienske studerende, der tilmelder sig for første gang på et italiensk universitet, der dækker de fleste omkostninger ved at forlade, inklusive universitetsgebyrer.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Ragusa, Italien
  • + 1 Mere

  Auream Phoenix University for Women (APUW) er det første private, internationale, specialbyggede fjernundervisningsuniversitet, der udelukkende er dedikeret til uddannelse af kvinder. APUW giver enhver kvinde, der er engageret i arbejde og familie, mulighed for at studere og fuldføre sine akademiske mål, mens de forbliver i de komfortable omgivelser i sit eget hjem. Vores universitet henvender sig til kvindelige ledere med en vindende tankegang, kvinder med levende, dynamiske personligheder, selvstændige tænkere og kvinder, der er bevidste om at være referencepunkter i deres samfund. Vores primære fokus er på at teste færdigheder og kompetencer til akademisk certificering. Aurea Phoenix University for kvinders uddannelser er designet efter APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for at give aktive arbejdende kvinder, som har mindst 5 års erhvervserfaring, chancen for at opnå en grad uden at forsømme deres familier.

  • Milan, Italien

  Bicocca er et ungt universitet, der vil forbinde dig med studerende fra hele verden. Du bliver ikke bare studerende her. Du bliver medlem af det globale fællesskab. Siden grundlæggelsen har universitetet i Milano-Bicocca nået ud over sine grænser og indgået forskellige aftaler med europæiske og ikke-europæiske universiteter.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mere

  Lær af fakultetet og personalet på vores topteknologiske EU-partneruniversiteter. Få hands-on erfaring gennem virksomhedscases, projektarbejde og samarbejde. Konkurrencedygtigt prissat undervisning. God fornøjelse med at møde og netværke med ligesindede studerende fra hele verden!