Keystone logo
Japan

Bedste universiteter til PhD Programmer i Japan 2024

Antal institutioner: 3
  • Inzai, Japan

  Vi er det førende evangeliske universitet i Japan; den eneste evangeliske institution akkrediteret af det japanske ministerium for uddannelse, kultur, sport, videnskab og teknologi (MEXT), en akkreditering, der er anerkendt over hele verden. Vi tilbyder en Bachelor of Arts-grad i teologi til studerende i vores ACTS-program.

  • Bunkyo City, Japan

  Ochanomizu University blev grundlagt den 29. november 1875 som Tokyo Women's Normal School, den første institution for videregående uddannelse for kvinder i Japan. I de over 143 år siden universitetet har skabt en ny vej inden for uddannelse for kvinder. Selv når det var vanskeligt for kvinder at spille en vigtig rolle i arbejdsstyrken, fulgte mange kandidater fra dette universitet karriere og blev stærke kunstnere inden for en række områder, herunder akademisk forskning, uddannelse, industri, regering og medier.

  • Bunkyo City, Japan
  • Hachioji, Japan

  Takushoku University er et internationalt universitet med en rig historie og tradition, der blev etableret i 1900 med et løfte om at dyrke globale individer, der er i stand til at bidrage til Asien og verden.