Keystone logo
Kroatien

Bedste universiteter til PhD Programmer i Kroatien 2023

Antal institutioner: 24
  • Miskolc, Ungarn
  • Zagreb, Kroatien
  • + 2 Mere

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX giver de studerende en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på virkelige udfordringer. EIT-mærket, der tildeles af EIT (Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi), et organ under EU, er et kvalitetscertifikat, som kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på master- og ph.d.-niveau.

  • Rotterdam, Holland
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mere

  Det europæiske universitet for postindustrielle byer (UNIC) blev oprettet i 2020 med det formål at tilbyde en inkluderende uddannelse til en ny generation af studerende. En alliance af 10 europæiske universiteter, der er baseret i postindustrielle byer og finansieret af Europa-Kommissionen, arbejder hånd i hånd med byinstitutioner for at sikre, at byspørgsmål indgår i undervisningen og forskningen på en måde, der er tilgængelig og inkluderende for alle elever. Alliancen lancerer sin første fælles masteruddannelse i 2023 og søger studerende, der vil fremme de postindustrielle transformationer i deres byer og blive højt kvalificerede kandidater inden for nye videnskabelige discipliner, der imødekommer behovene i den foranderlige økonomi i Europa og i hele verden.

  • Split, Kroatien

  Bacheloruddannelsen i psykologi er koordineret med det europæiske diplom i psykologi (EuroPsy) og er baseret på en kompetencegivende tilgang til videregående uddannelse. Studiet varer seks semestre (180 ECTS), og når det er afsluttet, får kandidaterne titlen University Baccalaureus of Psychology (univ. bacc. psyk.). Undervisningen finder sted på det humanistiske og samfundsvidenskabelige fakultet og andre dele af universitetet i Split. Studiet foregår udelukkende på engelsk og forbereder de studerende på international videnskabelig og professionel kommunikation fra begyndelsen. Forskere og lærere fra kroatiske universiteter og internationale institutioner som Yale University, Santa Fe Institute, Northeastern University, University of Huddersfield, University West og Université de Poitiers deltager i studieprogrammet. I løbet af deres studier vil de studerende lære om de forskellige psykologiske discipliner og teoretiske retninger, erhverve sig færdigheder i forskningsmetodologi og få et grundlæggende kendskab til videnskabelige discipliner, der har berøring med psykologi (f.eks. filosofi, antropologi og sociologi). Efter endt uddannelse kan de studerende blive ansat i planlægning og gennemførelse af forskning, dataindsamling og -behandling (markedsundersøgelser, telekommunikation, medier, ikke-statslige organisationer osv.) eller fortsætte deres uddannelse på kandidatniveau i Kroatien og i EU-landene.

  • La Rochelle, Frankrig
  • Athens, Grækenland
  • + 4 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Kroatien
  • Zadar, Kroatien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Osijek, Kroatien

  University of Osijek er en uddannelsesinstitution, der forbinder videnskabelig forskning, kunstnerisk skabelse, undervisning og studier og dermed udvikler videnskab, profession og kunst, forbereder studerende til professionelt arbejde baseret på videnskabelig viden og metoder såvel som kunstnerisk værdi, der uddanner unge forskere , deltager i realiseringen af studerendes sociale interesser og fremmer internationalt, især europæisk samarbejde inden for videregående uddannelse, i videnskabelige og kunstneriske aktiviteter. ========

  • Koper, Slovenien
  • Salzburg, Østrig
  • + 4 Mere

  Alma Mater Europaea er en uafhængig videregående uddannelsesinstitution, der har specialiseret sig i at tilbyde karrierefokuseret uddannelse inden for karrieremangelfulde studieretninger. Vores uddannelser er relevante, opdaterede, tværfaglige og interaktive.

  • Zagreb, Kroatien

  Fakultet for elektroteknik og databehandling ved University of Zagreb (kroatisk akronym: FER) er en førende højere uddannelses- og forskningsinstitution i Republikken Kroatien inden for elektroteknik, databehandling og informations- og kommunikationsteknologi.

  • Geneva, Schweiz
  • Zagreb, Kroatien
  • + 1 Mere

  SSBM er en global, innovativ og unik skole med elever fra hele verden. Vores programmer er udviklet i samarbejde med over 30 partnere fra branchen. Vi garanterer schweizisk kvalitetsuddannelse og ekspertise. SSBM Genève er ACBSP-akkrediteret og EduQua-certificeret. Vores VISION er at være en unik, innovativ og international business & managementskole, der tilbyder forskning, praksis og uddannelse af høj kvalitet. Vi er forpligtet til løbende at levere uddannelsesmæssig ekspertise og vores ekspertise inden for erhvervsuddannelse gennem vores innovative, avancerede teknologi og vores læringsoplevelse af høj kvalitet. Vi tilskynder til mangfoldighed og globale forbindelser mellem vores studerende, fakultetet og forretningspartnere.

  • Zagreb, Kroatien
  • Split, Kroatien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Kroatien

  Universitetet i Zagreb (1669) er det ældste og største universitet i Sydøsteuropa. Universitetet i Zagreb tilbyder som et omfattende offentligt Centraleuropæisk Universitet uddannelse og forskning og på alle videnskabelige områder (kunst, biomedicin, bioteknologi, ingeniørvidenskab, humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab) og et bredt spektrum af kurser på alle uddannelsesniveauer fra undergraduate til postgraduate. Med 29 fakulteter, 3 kunstakademier og universitetet for kroatiske studier er det flagskibets uddannelsesinstitution i landet, et sted hvor mere end 7900 lærere og 72480 studerende udvikler viden og erhverver færdigheder.

  • Split, Kroatien
  • Zagreb, Kroatien

  At vælge et universitet at gå på er en af de vigtigste beslutninger, vi træffer, og skolen er derfor ansvarlig for at sikre, at alle dets studerende får den nødvendige viden, opbygger færdigheder og forbereder sig på den bedste måde til det 21. marked århundrede. University College Aspiras mission er at skabe en transformerende pædagogisk oplevelse gennem anvendelse af den bedste globale praksis og samarbejde med branchens ledere.

  • Rijeka, Kroatien

  Fakultetet for Økonomi og Erhverv i Rijeka blev grundlagt i midten af 1961. Med de første forelæsninger, der startede den 1. november 1961, har fakultetet uddannet økonomiske eksperter, specielt til at fremme den økonomiske udvikling i den kroatiske kyst- og Istrien-region. I 2001 flyttede fakultetet til den nye adresse I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Kroatien

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić vil fortsætte med at udvikle sig til en videregående uddannelsesinstitution af høj kvalitet med en klart bestemt profil for uddannelse og forskning inden for forretning og ledelse under bæredygtige udviklingsforhold. Dens programmer er baseret på klare læringsresultater og livslang uddannelse og er attraktive for studerende.

  • Zadar, Kroatien

  Zadar har en århundredgammel universitetstradition, den længste i Kroatien: efter traditionen med kirkelig uddannelse, der først blev nævnt i det 10. århundrede, blev en Dominikansk videregående uddannelsesinstitution Studium generale, senere kendt som Universitas Iadertina, grundlagt så tidligt som den 14. juni 1396.