Keystone logo

Bedste universiteter til PhD Programmer i Mexico 2023

Antal institutioner: 259
  • Monterrey
  • Aguascalientes
  • Chihuahua
  • + 22 Mere

  Tecnológico de Monterrey blev grundlagt i 1943 takket være visionen fra Don Eugenio Garza Sada og en gruppe iværksættere, der dannede en non-profit forening kaldet Enseñanza e Investigación Superior, AC Tecnológico de Monterrey er en privat, non-profit, uafhængig institution uden politiske og religiøse tilhørsforhold.

  • Campeche

  Universidad Internacional Iberoamericana ( UNINI México ) er tænkt som en institution for videregående uddannelser for bachelor- og postgraduate grader, hvis mål og vejledende principper garanterer lige studiemuligheder for alle mennesker.

  • Jumeirah
  • Guadalajara
  • London

  En professionel, akkrediteret filmskole med en uafhængig ånd, Raindance har undervist både nybegyndere og erfarne filmskabere siden 1992. Vores etos er fokuseret på uafhængighed, og vores kurser er designet til, at du kan udvikle dine færdigheder på din måde, i din stil.

  • Mexico City

  På Universidad Ítaca vi pionerer i at tilbyde fjernundervisning i hele Mexico. Vores universitet tilbyder dig at fuldføre din bachelorgrad online eller personligt samt din kandidatgrad for at udnytte dine faglige færdigheder og vokse hurtigt på arbejdspladsen.

  • Tlaquepaque

  ITESO er det jesuittiske universitet i Guadalajara. Grundlagt i 1957 og tilhører et netværk af over 228 jesuittiske universiteter over hele verden. De deler alle en 450 år gammel tradition for jesuittisk uddannelse, en tradition, der historisk har været i centrum af verdens tanke, kendt for at uddanne ledere inden for alle områder af videnskab og kunst.

  • Mexico City

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Mexico City
  • Monterrey
  • Guadalajara
  • + 2 Mere

  EGADE Business School i Tecnológico de Monterrey har opbygget et globalt anerkendt omdømme som den førende latinamerikanske erhvervsuddannelsesinstitution, der er forpligtet til at styrke umnipreneuriale ledere, der skaber fælles værdi og transformerer samfundet.

  • Mexico City

  Vatel International School of Hotel Management and Tourism er en anerkendt institution rundt om i verden, som forbereder de studerende på at tilegne sig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udføre lederstillinger ansvarligt i gæstfrihedsinstitutioner, såsom hoteller, restauranter, bureauer. rejser, servicebureauer, hospitaler, fritidscentre osv. Vatels akademiske plan tilbyder en officiel dobbeltgrad (Mexico-Frankrig), der åbner mulighed for direkte at deltage i den professionelle verden.

  • Naucalpan de Juárez

  Da vi var klar over behovet for at forberede bedre mennesker og fagfolk til mere vellykket at klare udfordringerne ved en 'ny normal', har vi på UVM besluttet at lancere vores nye Certeza Educational Model.

  • México

  Vi er et universitet, der er forpligtet til at overføre tilgange rettet mod forretnings- og menneskelige udviklingsområder, der giver meget vellykkede strategier. Vi har den faste overbevisning om, at forberedelsens funktion er at gøre individet til en person med viden og værdier, der samarbejder med vores samfund på et positivt oplevelsesniveau. Vi foreslår læring som et værktøj, der kræver engagement, hvilket resulterer i store præstationer og tilfredsheder, vi lægger vægt på udvælgelsen af ​​vores fagfolk, der ved indgangen allerede har en berigende profil på området, som giver dem mulighed for at bidrage med erfaring til deres klassekammerater og klasselærere. , fordi viden anvendes med entusiasme, sandfærdighed, ærlighed og opdatering. Vores universitet tillader udvikling og vækst af vores kandidater og vores lærerstab samt komfortable faciliteter, hvor brug er en prioritet.

  • Puebla City

  Det polytekniske universitet i Puebla er forpligtet til at møde og løbende forbedre effektiviteten af sit kvalitetsstyringssystem gennem etablering, gennemgang og periodisk evaluering af kvalitetsmål, der har til formål at styrke uddannelsestjenesten fra universitetet, til fuldt ud at uddanne kompetente fagfolk, der opfylder behovene i den produktive og sociale sektor.

  • Mexico City

  På det teknologiske universitet i Mexico er vi overbeviste om, at alle har ret til at modtage uddannelse af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi dig overkommelig undervisning, akademiske stipendier og en jobbank, for at du kan læse dit gymnasium, bachelor eller kandidat. Vores mål er, at du bliver en professionel forberedt, så du kan forbedre din livskvalitet.

  • Cortazar

  Vi er et universitet i verdensklasse, der opererer gennem et omfattende kvalitetsstyringssystem, der: Integreret træner mennesker gennem forskellige uddannelsesprogrammer, der er anerkendt for deres kvalitet og relevans, baseret på Polytechnic Universities-modellen. Det har højt kvalificeret personale. Det fremmer forskningskulturen, teknologisk udvikling og innovation med en bæredygtig tilgang og med international projektion.

  • México

  Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo er en offentlig og sekulær institution for højere og højere uddannelse, arving til humanismen i Vasco de Quiroga, idealerne om Miguel Hidalgo, José María Morelos, Melchor Ocampo; på initiativ af Pascual Ortiz Rubio, First Autonomous University of America, hvis mission er: Bidrage til den sociale, økonomiske, politiske, videnskabelige, teknologiske, kunstneriske og kulturelle udvikling i Michoacán, Mexico og verden og danne opretstående, kompetente, og ledende mennesker, der skaber ændringer i deres miljø, styret af de etiske værdier på vores universitet, gennem relevante uddannelsesprogrammer af høj kvalitet; udføre forskning i forbindelse med sociale behov, som fremmer videnskabelig og teknologisk udvikling og kunstnerisk skabelse; etablering af aktiviteter, der redder, bevarer, øger og formidler universelle værdier, demokratisk praksis og bæredygtig udvikling gennem formidling og universitetsudvidelse.

  • Acapulco

  Loyola del Pacífico University er en uddannelsesinstitution på højere niveau, der blev født i Acapulco i 1992. I 2008 begyndte gymnasiet med åbningen af Loyola del Pacífico University Baccalaureate: Prepa Loyola. Ti år senere, i 2018, startede han det grundlæggende niveau med Loyola High School. I dag er tilbudet om studier på højere niveau 9 semester- og 3-semester-grader. Sådan er det med udvidelsen af dets akademiske tilbud konstitueret som Loyola del Pacífico uddannelsessystem.