Keystone logo
Panama

Bedste universiteter til PhD Programmer i Panama 2024

Antal institutioner: 17
  • London, Det Forenede Kongerige
  • Ragusa, Italien
  • + 1 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City, Panama
  • Harrisburg, USA

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Ragusa, Italien
  • + 1 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City, Panama

  West Coast University (WCU) er indarbejdet i Panama og modtog nu også licens for inkorporering i Belize, det eneste land i Mellemamerika, hvor engelsk er det officielle sprog. West Coast University (WCU) er en sammenslutning af skoler, fakulteter og 35 tilknyttede colleges / centre i 21 lande. Disse colleges er juridiske enheder til at formidle uddannelse i de lande, hvor de eksisterer. Universitet er licenseret i henhold til International Business Companies-lovens kapitel 270 i lovene i Belize, Mellemamerika, revideret udgave 2000 for international uddannelsesvirksomhed af regeringen i Belize Mellemamerika. Licensnr. 135.613 tildelt den 1. juli 2013 underskrevet af stedfortrædende registrator, IBC

  • Vista Alegre, Panama

  I 2001 velsignede vores almægtige Gud os med visionen om at oprette en videregående uddannelsesinstitution, der skulle tilfredsstille behovet for erhvervsuddannelse i den vestlige sektor i provinsen Panama, specifikt i Township of Vista Alegre, District of Arraiján, Province of Panama. Med støtte fra et majestætisk arbejdsteam og fagfolk med fremragende erfaring med undervisning præsenteres dokumentet, der formaliserer interessen for at oprette universitetet, for Undervisningsministeriet i overensstemmelse med de gældende regler for oprettelse af højere uddannelsesinstitutioner i Land.

  • Panama City, Panama

  Modellen udtænkt på denne måde tillader dannelse af holdninger, værdier, viden og kapacitet hos den studerende, der sigter mod påvisning og løsning af problemer inden for deres erhverv og udviklingen af innovative ideer og forslag, der gør det muligt for dem at være en iværksætterprofessionel med ledelse, aktiv og transformerende i sit miljø, alt dette med fuld bevidsthed om hans sociale og samfundsmæssige ansvar. Der er tale om en samarbejdsvillig og transformativ dialogisk pædagogisk model, der gennemføres gennem en akademisk strategi generelt og undervisning i særdeleshed, bevidst om det sociohistoriske rum, den ligger i, baseret på dialog, interaktivitet og kommunikation, læring af projekter, aktive, samarbejdsvillige og samarbejdsvillige, hvilket gør det muligt at træne fagfolk med høj teknisk forberedelse og omfattende instrumentale færdigheder, men også med omfattende menneskelig udvikling.

  • David, Panama

  Det autonome universitet i Chiriquí er en institution for videregående uddannelse, autonom, officiel og stat, af populær karakter, dedikeret til generering og formidling af viden, forskning og omfattende, videnskabelig, teknologisk og humanistisk træning, åben for alle strømme af tænkning og engageret i regionale og nationale interesser. Deres præstationer vil gøre det inden for rammerne af akademisk ekspertise med en kritisk og produktiv holdning.

  • Panama City, Panama

  Det teknologiske universitet i Panama er en videregående uddannelsesinstitution, der er anerkendt for sin kvalitet i den omfattende uddannelse af menneskelige ressourcer såvel som i generering og overførsel af viden inden for teknik, videnskab og teknologi og dets anvendelse til samfundets sociale velfærd- understøttet ineffektiv styring.

  • Panama City, Panama

  Vi er et universitet, der tilbyder uddannelse af menneskeligt talent med værdier, iværksættermentalitet og efterforskningsånd til hele samfundet gennem gennemførelse af akademiske programmer, der er relevante for behovene i den globaliserede verden og vidensamfundet; hvor artikulation af de materielle funktioner i undervisning, forskning og udvidelse er søjlerne for humanistisk, videnskabelig og teknologisk udvikling.

  • Panama City, Panama

  Vi forbereder vores studerende til at tilegne sig viden på en omfattende måde og til at deltage i arbejdslivet med personlige og faglige færdigheder, der giver dem mulighed for at træffe beslutninger med innovative og analytiske kriterier, styre risiko og optimere organisatoriske ressourcer til udvikling af virksomheder, virksomheder, regering og økonomien i nationen.

  • Panama City, Panama

  ADEN University Campus Panama er en videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder karriere inden for forretningsvidenskab med det formål at træne succesrige fagfolk, iværksættere og engagerede i samfundet. Det har banebrydende metoder til at forbinde den studerende med virksomhedens virkelighed med en yderst praktisk tilgang. Det blev godkendt ved udøvende dekret nr. 260 af 24/8/2006, oprindeligt med navnet Universidad Alta Dirección og akkrediteret af CONEAUPA i 2015. I 2018 ændrede udøvende dekret nr. 469 af 08/14/18 navn til ADEN University , Campus Panama.

  • Panama City, Panama

  Det amerikanske universitet er en privat videregående uddannelsesinstitution, der opstår som et svar på de voksnes arbejdende behov, det vil sige de arbejdstagere, der investerer tid og penge med indsats og ofrer deres fritid og deres socialiseringstid afhængigt af deres studier. Derfor betragter vi os selv som en institution, der forstår sin studerende og forsøger at give dem alle faciliteterne til en tilstrækkelig frygt for viden og garanterer dem til enhver tid de akademiske kvalifikationer, der kræves for tilstrækkeligt at imødekomme miljøets behov, fra og med nu , mange pakkes ud. Denne praktiske mulighed gør det muligt for UAM-studerende at føle sig som en person, der bygger deres egen viden ved hjælp af en facilitator, en professionel, der er lærer, og som ved, hvordan man lærer og forstår voksnes behov. Det skal bemærkes, at undervisningskvaliteten ikke sættes spørgsmålstegn ved, fordi vores lærerkader er en trofast afspejling af et strengt valg baseret på, hvad der tilbydes af UAM, vi er ikke det mest teknologisk udviklede universitet, men det, der formår at etablere et balance tilstrækkelig mellem teknologi og individets muligheder. Mediet i sig selv, som teknologi ”i sig selv”, formår ikke at udvikle individet, men snarere vil denne udvikling blive takket være den kapacitet og opmuntring, som lærere opnår hos den studerende.

  • Panama City, Panama

  International Institute of Law and Business, INIDEM Business Law School , blev grundlagt i Panama i 2010 med det formål at udvikle: Uddannelses- og forskningsprogrammer om forholdet mellem jurister og forretningsadvokater og professorer fra forskellige lande til juridisk uddannelse med en international, praktisk og tværfaglig tilgang. En unik model, der kombinerer den bedste praksis fra advokatskoler og handelshøjskoler i en enkelt institution. Disse egenskaber udgør den markante forskel, der gør INIDEM til den første “Business Law School”.

  • Panama City, Panama

  At uddanne fagfolk og borgere baseret på de højeste kvalitetsstandarder, integritet, humanister, innovatorer, med socialt engagement og nationalt kritisk bevidsthed, der bidrager til transformation af et inkluderende og retfærdigt samfund under vejledning af menneskelig udvikling, miljømæssig bæredygtighed og princippet om videregående uddannelse som et socialt offentligt gode, menneskerettigheder og pligt for staten.

  • Panama City, Panama

  The Nautical School of Panama blev grundlagt i 1958, og på det tidspunkt var det udelukkende dedikeret til uddannelse af multifunktionelle søfolk indtil 1971, hvor Deck and Machine Officer-karrierer blev etableret. I 1972 blev efterspørgslen efter internationale handelsofficerer og beskæftigelsesmulighederne i Panamakanalen overvejet. Derfor blev det akademiske tilbud udvidet på universitetsniveau og omfattede karrierer, der førte til handelsofficerer.