Keystone logo
Filippinerne

Bedste universiteter til PhD Programmer i Filippinerne 2024

Antal institutioner: 24
  • Danao City, Filippinerne

  Velkommen til MCSM! Vi deler med glæde dig, hvorfor vi er valginstitutionen for forfølgelsen af naturmedicin samt Foundation of Science studier. Malacca College of Science and Management blev bygget og grundlagt i den historiske delstat Malacca af den sene Dr. Ishak i juni 2008 og er det første komplementære medicinakademi i Sydøstasien. Den første gruppe studerende tilmeldte sig i juli 2009, idet der blev set 50 kandidatstuderende, der har taget kurset mod et eksamensbevis i naturmedicin.

  • Manila, Filippinerne

  Vi er National University , en dynamisk privat institution forpligtet til nationopbygning, anerkendt internationalt inden for undervisning og forskning. Vejledt af kerneværdierne og præget af vores kulturelle arv af dynamisk filippinisme er National University forpligtet til at levere relevant, innovativ og tilgængelig kvalitetsuddannelse og andre udviklingsprogrammer.

  • Pasig, Filippinerne

  Den katolske skole, kirkens højre arm i evangeliseringen af Guds folk, har pligt til at udvikle en kristen, der ikke kun kender dogmene og doktrinerne i sin kirke, men også gør dem til hans livsstil. Det bygger og styrker hans følelse af pligt og formål, en følelse af personligt, borgerligt og moralsk ansvar.

  • Naga, Filippinerne

  Ateneo de Naga University , et førende universitet i landet, giver fremragende instruktion og dannelse, udfører energisk forskning og beskæftiger sig med samfundstjeneste, der i sidste ende transformerer samfundet, især i Bicol. Det er muligt gennem dets kompetente, kreative og engagerede fakultet, personale, administratorer, integrerede systemer og fremragende faciliteter.

  • Quezon City, Filippinerne

  For at forstå sjælen ved Ateneo de Manila University - hvad der formede den, og hvor den kom fra, hvor den skal hen, og hvor den kan tage dig - er det vigtigt at forstå dens motto, Lux in Domino, eller "Lys i Herren." Fra brevet fra St. Paul til efeserne (5: 8) fanger disse ord ånden i en livsstil, som Ateneo holder op til sine sønner og døtre, da deres bedste bidrag til Guds arbejde forvandler verden.

  • Ozamiz City, Filippinerne

  Siden dets grundlæggelse for over 8 årtier siden og med den kombinerede glans og dedikation fra jesuitterne, erindringer, columban-missionærer og kristne brødre, er universitetet fortsat samvittighedsfuldt og i spidsen med sin religiøse, historiske rolle og rige arv af stipendium i produktion og uddannelse fremragende og serviceorienteret ungdom fra Misamis Occidental, nærliggende byer og over bugten.

  • Quezon City, Filippinerne

  World Citi Colleges mener, at dets uddannelsesmæssige vision og mission udgør et højt kald og ministerium. Bundet af dets dedikation til uddannelsesekspertise er det mandat at føre i holistisk og professionel uddannelse, der er kristen i fundamentet, nationalistisk i perspektiv, kompetencebaseret og forskningsdrevet i læseplaner, videnskabelig i vægt, global i omfang og kulturelt forskelligartet i orientering.

  • Manila, Filippinerne

  Mens University of Santo Tomas skelner mellem at være Asiens ældste eksisterende universitet, er dets alder kombineret med dets fremtrædende plads i filippinsk uddannelse. Ikke kun kan det prale af flere førstegangsniveauer i de forskellige uddannelsesområder.

  • Quezon City, Filippinerne

  Kalayaan College (KC) er en privat institution for videregående uddannelse grundlagt i 2000 af professorer fra University of the Philippines (UP), der har forpligtet sig til en højere uddannelse af høj kvalitet for filippinske studerende og interesserede studerende i udlandet. KC åbnede i juni 2001 på sit oprindelige sted i Riverbanks, Marikina. I maj 2009 flyttede KC til sin nuværende placering på Manga Road hjørne Aurora Boulevard i Quezon City.

  • Dasmariñas, Filippinerne

  National College of Science and Technology (NCST) er en af de førende uddannelsesinstitutioner i den enormt voksende lokalitet i Dasmariñas City, Cavite. NCST har valgt Cavite som fødested på grund af sin strategiske placering med mange teknologibaserede industrier og virksomheder, der opererer i de forskellige teknoparker i provinsen, hvilket er kendt med det institutionelle engagement i at tjene CALABARZONs unge.

  • 768, Filippinerne

  I 1946 etablerede dr. Francisco T. Dalupan, Sr. som svar på den filippinske ungdoms klamring efter universitetsuddannelse efter afslutningen af 2. verdenskrig det første stykke af hans store vision om et universitet - det filippinske handelshøjskole. Dette blev efterfulgt af fire colleges i 1948: Liberal Arts, Education, Dentistry and Graduate School.

  • Quezon City, Filippinerne

  De La Salle Araneta University (DLSAU) er det syvende medlem af De La Salle System og det yngste Lasallian-universitet i Filippinerne. Etableret i 1946 som Araneta Institute of Agriculture i Bulacan blev universitetet flyttet til Malabon i 1947 og omdøbt til Gregorio Araneta University Foundation i 1978.

  • Manila, Filippinerne

  Vatel Manila tilbyder International Hospitality Management-programmet og ligger i De La Salle-College i Saint Benilde. Benilde er et læringsmiljø, der plejer studerende til at udvikle deres interesser og lidenskaber, og træner dem til at blive professionelt kompetente inden for etablerede industrier og nye specialiseringsfelter.

  • Boston, USA
  • Mexico City, Mexico
  • + 32 Mere

  Vi skaber et miljø, hvor vores partnerskoler har en chance for at få forbindelse med talent på et magtfuldt, personligt niveau og skabe obligationer med højt kvalificerede kandidater.

  • Makati, Filippinerne

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...