Keystone logo
Saudi-Arabien

Bedste universiteter til PhD Programmer i Saudi-Arabien 2024

Antal institutioner: 32
  • Hamad Town, Bahrain
  • Riyadh, Saudi-Arabien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudi-Arabien

  Gennem et kraftfuldt program med eksamensbeviser og skræddersyede kurser, der blander teori og praksis, har Josoor siden dets oprettelse leveret uddannelses- og træningsløsninger til over 4000 deltagere, udstyret dem med færdigheder og ekspertise til at styre projekter og organisationer i sportsbranchen og levere verdensklasse , højt profilerede sports- og fritidsbegivenheder.

  • Al Hofuf, Saudi-Arabien

  Hvor glade er vi ved King Faisal University , vidensbyen i Al-Ahsa Oasis; at byde dig velkommen gennem sin elektroniske portal og dens vinduer med udsigt over resultaterne fra dette gamle universitet og dets præstationer, der spænder over mere end fire og et halvt årti siden 1395 AH 1975 svarende til 1975 CE, og fortsætter med at takke Gud den Almægtige og derefter med den generøse omsorg og ubegrænsede støtte, den modtager fra vores kloge ledelse, må Gud velsigne det, idet han tror på den banebrydende og ledende rolle, som landets uddannelses- og forskningsinstitutioner har fået til at bidrage til at opnå en omfattende national udvikling.

  • Riyadh, Saudi-Arabien

  Riyadh Elm University , tidligere Riyadh Colleges of Dentistry and Pharmacy (RCsDP) er en privat støttet post-sekundær uddannelsesinstitution beliggende i Riyadh i Kongeriget Saudi-Arabien. Kollegiet blev officielt godkendt i februar 2004 af ministeriet for videregående uddannelser i Kongeriget Saudi-Arabien til at tilbyde professionelle kandidatuddannelser i tandpleje, tandhygiejne, tandassistent, farmaci og medicinsk laboratorieteknologi.

  • Riyadh, Saudi-Arabien

  Tirsdag 09/01/1419 AH (06/05/1998 e.Kr.) HRH Kronprins - må Gud beskytte ham - beordrede fusionen af Imam Mohammad Ibn Saud Islamic University og King Saud University i den sydlige region til en enhed under den nye identitet af ' King Khalid University '. Senere den 11/3/1419 AH (6/7/1998 e.Kr.) blev der udstedt et kongeligt dekret, dekret 7/78 / M for at gennemføre alle nødvendige procedurer for at gennemføre fusionen. Universitetets første budget blev udstedt den 14/09/1419 AH (02/01/1999 e.Kr.) inden for det almindelige statsbudget.

  • Dammam, Saudi-Arabien

  Inden navnet "Al Asala Colleges" skiller sig ud, blev der udført en detaljeret undersøgelse af discipliner, antal studerende i hver disciplin på Rigets niveau og på hver bys niveau når de bedste discipliner med hensyn til studerendes valgdeltagelse på discipliner på den ene side , krav fra det saudiske arbejdsmarked generelt og i den østlige provins især på den anden.

  • Mecca, Saudi-Arabien

  Kongeriget Saudi-Arabien er i spidsen for landene i den islamiske verden på grund af dets religiøse status såvel som sin historiske og civilisationsmæssige betydning. Det inkluderer Qiblah (Ka'bah), som muslimerne står over for under deres daglige bønner. Desuden henvender millioner af folks hjerter sig til Mekka, der ønsker at udføre Hajj og Umrah.

  • Industrial Area, Saudi-Arabien

  Majmaah University er et af de nyeste universiteter i det kære hjemland, der har tilsluttet sig et system med mange og store videnskabelige bygninger for at blive en biflod til universitetsuddannelse og tilladelse til befolkningen i Al Majmaah Governorate og guvernementerne inden for universitetets anvendelsesområde forventer meget at tilbyde dem.

  • Tabuk, Saudi-Arabien

  På baggrund af integrationsprincippet mellem private og offentlige sektorer i KSA i at tilbyde videregående uddannelser opfordrer Højskoleministeriet privat videregående uddannelse i alle akademiske specialiteter. Hans kongelige højhed Prince Fahad Bin Sultan, Prince of Tabuk Region, opfordrede investorer til at starte et privat universitet for at sprede kultur og uddannelse i byen Tabuk, som har en fremtrædende geografisk beliggenhed, der betjener regionen og dens omgivelser.

  • Riyadh, Saudi-Arabien

  Privat uddannelse i Riget er vidne til en vækkelse og stor opmærksomhed fra regeringen for depotmanden for de to hellige moskeer, kong Salman bin Abdulaziz, må Gud bevare ham. Dar Al Uloom er et af de mest fremtrædende private universiteter i Kongeriget, rettet mod fremme af videregående uddannelse og investering i vedvarende menneskelig kapital.

  • Buraydah, Saudi-Arabien

  Det er en af de administrative regioner i Saudi-Arabien, og dets hovedkvarter er byen Buraidah. Qassim er kendt for overflod af grundvand, og det giver Kongeriget Saudi-Arabien de bedste typer datoer og grøntsager. De vigtigste byer i regionen er: Buraidah, største by, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa og andre.

  • Riyadh, Saudi-Arabien

  PSU-samfundet er drevet af et fælles formål: at skabe en bedre verden gennem uddannelse, forskning og innovation. Vi er sjove og quirky, opfindsomme og kunstneriske, besat af tal og indbydende til talentfulde mennesker.

  • Taif, Saudi-Arabien

  Taif University hovedcampus er i øjeblikket beliggende i Al-Hawiyya, Taif Governorate, Emirate of Makkah, den vestlige del af Saudi-Arabien, på de østlige skråninger af Sarawat-bjergene i en højde af 1700 m over havets overflade i den sydvestlige del af Arabien Halvø. TU har også tre filialcampusser i Taif Governorate: Taraba Branch (ca. 150 km fra Taif), Khurma Branch (ca. 200 km fra Taif) og Ranya Branch (350 km fra Taif).

  • Jeddah, Saudi-Arabien

  Vi søger at opnå institutionel ekspertise ved at opbygge bæredygtige strategiske partnerskaber for at fremme udviklingen af uddannelsesprocessen og specialiseret anvendt praksis.