Keystone logo

Bedste universiteter til PhD Programmer i Spanien 2023

Antal institutioner: 281
  • Zürich
  • Barcelona

  Swiss School of Business Research tilbyder akademisk ekspertise med schweizisk kvalitet til vores studerende, der ansøger fra hele verden for at forfølge innovative bachelor-, master- og doktorgrader. Vi giver adskillige fordele og muligheder for vækst og udvikling i et dynamisk internationalt miljø, hvor eleverne kan fejre interkulturel mangfoldighed og innovative undervisningsstile.

  • Madrid

  CUNEF er et privat universitet, der er anerkendt af lov 6/2019 af 27. marts i Madrid-fællesskabet. De vigtigste inspirerende elementer i CUNEF Universidad er specialisering af undervisning og forskning, ekspertise og internationalisering.

  • Madrid
  • Barcelona

  Kombinationen af den førnævnte metode sammen med tilrettelæggelsen af begivenheder relateret til træningsprogrammet, såsom udsendelser på TwitchTv eller levering af praksis på GitHub, forener to grundlæggende og eksklusive karakteristika ved ITTI: muligheden for at kunne blive officielt certificeret af producent takket være vores Bootcamps og følgelig et lærerteam, der er akkrediteret og godkendt af nævnte producenter ud over deres bemærkelsesværdige professionelle erfaring som benchmarks i sektoren.

  • Salamanca

  UPSA, født i 1940, er University of the Spanish Episcopal Conference. Det er non-profit, og dets kulturelle kald og service til sociale fremskridt udgør essensen af dets daglige aktivitet, altid udført med en åben og rummelig ånd.

  • Madrid

  ESIE er konstitueret som business school for det anerkendte CES Cardenal Cisneros, grundlagt med det formål at genopfinde uddannelsesmodellen med en fleksibel og innovativ metode, hvilket gør den endnu mere tilgængelig med hensyn til ressourcer og tid.

  • Madrid

  Gør dig klar til en givende oplevelse, som du vil huske for evigt. At studere på EAE er en transformerende rejse, som du deler med klassekammerater fra hele verden, hvor du deltager i en bred vifte af aktiviteter uden for klasseværelset, omgivet af konstante stimuli.

  • Madrid

  UNED er det største offentlige universitet i Spanien både i antal studerende og i akademisk udbud, såvel som det største campus i Europa, og har i 50 år været dedikeret til at universalisere højere uddannelse af høj kvalitet gennem en model for online og blandet undervisning førende i sin sektor.

  • Madrid

  Nå dine salgsmål uden at skulle give rabatter eller jagte dine kunder. Find ud af, hvilke fejl du begår, og de 7 trin i salgsmetodologien, der bruges af tusindvis af iværksættere og sælgere verden over.

  • Majadahonda

  Formato Educativo Business School er den private aktieselskabsarrangør af den engelske Executive MBA. Det giver onlineplatformen, sin egen metode og lærerpersonale. Educational Format kommercialiserer e-learning-handlinger og underviser i MBA- og postgraduate-seminarer inden for rammerne af videregående uddannelse.

  • Miami
  • Madrid

  College of Business er blandt de 5 procent af elite handelsskoler verden over, der er akkrediteret af AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Kollegiet modtager også høje karakterer for sine bachelor- og kandidatuddannelser samt fakultetsforskningsproduktivitet af indflydelsesrige ranglisteorganisationer over hele verden.

  • Barcelona
  • Kuala Lumpur

  CodeOp er en teknologiskole, der tilbyder kurser for kvinder, trans- og ikke-binære personer (kvinder+). Vi er dedikerede til at ændre teknologiens kultur og fokuserer på at give vores samfund den støtte og træning, de har brug for for at blive ledere inden for deres felt.

  • Barcelona

  Pere Tarrés Fakultet for Social Uddannelse og Socialt Arbejde er sammen med ti andre institutioner integreret i Ramon Llull University. Ramon Llull University (URL), baseret i Barcelona, er et privat non-profit universitet inspireret af humanistiske og kristne værdier, som søger at udføre en offentlig tjeneste. URL's hovedopgave er at levere kvalitets, personcentreret uddannelse, der svarer til samfundets behov.

  • Godella

  MARch Valencia er en Postgraduate School tilknyttet European University, der tilbyder forskellige arkitektur- og designprogrammer. Den undervisningsmetode, der undervises i, er baseret på forholdet mellem den akademiske og professionelle verden, og søger at bygge bro mellem de to med det formål at øge chancerne for professionel succes for vores studerende.

  • Madrid

  Ud fra soliditeten og prestige fra de institutioner, der støtter Advantere, er dets formål at gentænke og definere ledelsen og uddannelsen af de ledere, som organisationer og samfund har brug for i dag og i morgen. Dens formål er at ledsage unge og professionelle i deres udvikling som individer og som de bedste mennesker for andre og verden. En verden, der er radikalt anderledes end den, vi kender, hvor forandring overstiger den menneskelige evne til at tilpasse sig, med nye regler, der endnu ikke er skrevet, en verden, hvor vi alle nødvendigvis må være forpligtet til at gøre den mere retfærdig, mere bæredygtig og endda genskabe det.

  • Santander
  • Paris

  De siger, at øvelse gør mester. Hos CESINE tilbyder vi dig en pædagogisk oplevelse af høj kvalitet præget af professionalisme og akkompagnement af en aktiv lærer. Vores pragmatiske pædagogik sikrer en glidende og vellykket overgang til arbejdslivet. Derfor er CESINE metoden udmærket for sin effektivitet til at træne unge fagfolk. Dette er og vil altid være en del af vores filosofi.