Keystone logo
Taiwan

Bedste universiteter til PhD Programmer i Taiwan 2024

Antal institutioner: 83
  • Taipei, Taiwan
  • Kaohsiung, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 135號, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Taiwan

  Shih Hsin University tilbyder en bred vifte af bachelor- og kandidatuddannelser på sin dagskole og natskole. For at imødekomme kravet fra voksne, der længes efter at berige deres viden eller fortsætte deres uddannelser, tilbyder universitetet flere efteruddannelsesprogrammer, der fører til bachelor-, kandidat- og doktorgrader. Derudover tilbyder universitetet også et særligt bachelorprogram for kandidater fra treårige erhvervsskoler.

  • Taipei, Taiwan

  Kaohsiung Medical University (oprindeligt kendt som Kaohsiung Medical College) blev formelt oprettet i 1954. Bortset fra at være det første private medicinske universitet på universitetet er det også blevet en vigtig vugge for højt kvalificerede læger og medicinrelaterede specialister. Kaohsiung Medical University var et center for både lægehjælp og studiet af lokal tropisk medicin i de tidlige dage. Kollegierne satte deres forskningsmission til tropiske sygdomme til side, efter at Verdenssundhedsorganisationen meddelte, at det ikke længere var et endemisk område for tropiske sygdomme, og henledte sin fulde opmærksomhed på de stadigt udviklede områder inden for grundlæggende lægevidenskab og klinisk medicinsk forskning. Universitetet har også fortsat med at styrke sine medicinske tjenester. Kaohsiung Medical University har derfor lagt et solidt fundament som sydens førende medicinske institution. Efter at Kaohsiung Medical College blev et universitet i sommeren 1999, greb det denne mulighed for at bevæge sig hurtigere og længere og opnå de højeste standarder inden for undervisning, forskning og service. Den fælles vision for alle på Kaohsiung Medical University er at gøre universitetet til en moderne, fremadrettet institution, der stræber efter topkvalitet inden for både akademikere og lægehjælp. Kaohsiung Medical University har alle styrkerne ved et veletableret universitet. Der er en bred vifte af lægerelaterede kurser, og faciliteterne til både grundlæggende og klinisk forskning er tilstrækkelige og af god kvalitet. Universitetet ligger i centrum af Kaohsiung, den næststørste by i, som har alle attraktioner og spænding i bylivet.

  • Taipei, Taiwan

  Den 1. juni 1960 blev det grundlagt af to læger, Hu Shuiwang og Xu Qiantian, og entusiastiske lægeundervisere. Fra de tre tinhytter, fra bøger og glasrør til store grunde og huse, blev alle doneret af private. Efter et halvt århundrede i det blå, har Beijing Medical University været igennem det 17. bestyrelse, 8 formænd og 10 rektorer. De har været banebrydende for de ekstraordinære præstationer ved Beijing Medical University. Jeg tror på arv fra den nuværende formand Zhang Wenchang og forstander Lin Jianhuang. Næste, vil føre vores skole til den internationale verden!

  • Taipei, Taiwan

  Qinyi blev grundlagt i 1960'erne som et nationalt universitet for videnskab og teknologi, der adskiller sig fra andre skoler. Det var oprindeligt en privatskole, og derefter blev det doneret til landet i 1981 og reorganiseret som et nationalt universitet. Grundlæggerne General Zhang Ming og fru Wang Guoxiu praktiserede begrebet "uddannelse er intet andet end et eksempel" med den uselviske ånd at tage det fra samfundet og returnere det til samfundet. I 1981 bekræftede præsident Lee Teng-hui deres bidrag til samfundet med ros af "Gong Hong Hua Yu". De to stiftere modtog præsidentens anbefalingsordre i henholdsvis 1994 og 1999. Skolens udviklingshistorie er opdelt i fire store faser: private gymnasier (60.08 ~ 81.06), nationale gymnasier (81.07 ~ 88.07), National Institute of Technology (88.08 ~ 96.01) og National Chin-Yi University of Technology (96.02 til dato) .

  • Taipei, Taiwan

  Vores skole dedikerer sig til at uddanne vores kandidater til at opnå rig dyrkning: erkendelse, innovation, omfattende og harmonisering, også kendt som vores benchmarks. Derfor, med de fire kultiveringer, skal eleverne erhverve IEEE, informationscertifikater, engelsk, ekspertise og etik for at blive færdiguddannede. • Realisering: Dette benchmark afspejler teknikernes arbejdsindstilling. Det forventes, at vores studerende er i stand til at styre de praktiske operationer og samtidig opgradere deres evner. • Innovation: Denne benchmark angiver vores kandidaters evne til at forfølge og opdatere oplysninger inden for deres faglige områder. • Omfattende: Denne benchmark forventer, at vores studerende kan kommunikere i den globale landsby på det internationale sprog. • Harmonisering: Denne benchmark inspirerer alle elever til at være opmærksom på traditionel moralsk og etisk undervisning. Det håbes også, at teknologisk anvendelse og moral kan kombineres harmonisk.

  • Taipei, Taiwan

  Ingen murstensvægge til at begrænse din horisont! Ingen hegn til at indsnævre muligheder! Alle bygninger på campus er omgivet af en mangfoldighed af træer og planter som popler, kongelige poincianas, orkidétræer, ceibas, gyldne brusetræer, gardenier, dagliljer, løvfældende fyrretræer og grædende pil.

  • Taipei, Taiwan

  At dyrke talenterne med NUTNs unikke ånd, livskompetence og professionelle beskæftigelsesegnethed. Funktioner og fremtidig udvikling At etablere NUTN som et brand for talentdyrkning og for godt at spille universitetets rolle i det moderniserede samfund. For at styrke samarbejdet med lokale myndigheder og industri, præsentere et universitet, der viser sit rige lokalitet og internationale engagement. At vitalisere læringsmiljøet gennem de skjulte læreplaner på campus, såsom Big Master Forum, og innovative og Think-Out-of-Box praksis. At fremme personaleinnovation og administrativ effektivitet for at opgradere undervisning og servicekvalitet, opretholde akademisk frihed, retfærdighed og læringsrettigheder for studerende. At styrke forbindelsen til alumner og samfundsressourcer for at nå universitetets uddannelsesmæssige mål. At blive et raffineret forbilledligt universitet med lokale og regionale dybe karakteristika, godt forbundet med det internationale samfund.

  • Taipei, Taiwan

  Chung Hwa University blev oprettet i 1990. Under omhyggelig planlægning af bestyrelsen og skolelederne har skolen følgende præstationer og karakteristika: Beskæftigelsesorienterede tre gymnasier Ifølge de seneste undersøgelser fra Undervisningsministeriet, 104 Manpower Bank , og 1111 Manpower Bank, Chung Hwa University kandidater har de tre højeste præstationer af "høj beskæftigelsesfrekvens, høj løn og høj virksomhedstilfredshed." Blandt dem er beskæftigelsesfrekvensen for vores skoles elever den første på det omfattende universitet med fremragende undervisningstilskud fra Undervisningsministeriet. Ifølge 104 Human Bank -statistikker er gennemsnitslønnen for mere end halvdelen af kandidaterne højere end gennemsnitslønnen for de nationale private universitetskandidater og har været rangeret i 5 på hinanden følgende år 1111 Human Banking Corporation er mest tilfreds med top 10 private universiteter. Det eneste private universitet i Zhumiao -området, der har opnået international AACSB og IEET dobbeltcertificering Chung Hwa University, er det eneste private universitet i Zhuzhumiao -området, der er blevet akkrediteret af American Association for Promotion of International Business Schools (AACSB) og Chinese Society ingeniøruddannelse (IEET). De grader og point opnået af studerende kan bruges over hele verden. School of Management rangerer ikke kun blandt de øverste 5% af de bedste business management -skoler i verden, men rangerer også blandt de 450 bedste universiteter i Asien i QS -evalueringen i 2020 af det britiske forskningsfirma for videregående uddannelser og rangerer som nummer 11 blandt omfattende private universiteter i Taiwan.

  • Taipei, Taiwan

  National Chiayi University blev dannet i februar 2000 ved at fusionere to eksisterende colleges i Chiayi, dvs. National Chiayi Institute of Technology (NCIT) og National Chiayi Teachers College (NCTC). Universitetet har nu syv kollegier (Teachers College, College of Humanities and Arts, College of Management, College of Agriculture, College of Science and Engineering, College of Life Sciences og College of Veterinary Medicine), som omfatter 39 bacheloruddannelser (40 afdelinger ), 12 bacheloruddannelser (1 program, 39 kandidatuddannelser (42 klasser), 14 efteruddannelsesprogrammer og 7 ph.d.-programmer (1 program) i 107 semesteråret. NCYU er et af de ældste og største universiteter i den sydlige del af Taiwan.

  • Taipei, Taiwan

  National Taiwan Ocean University (NTOU) blev oprettet i 1953 som Provincial Taiwan Maritime Technology College. Elleve år senere, i 1964, blev vi et maritimt kollegium, der tilbød bachelor- og kandidatgrader på forskellige maritime områder. I løbet af denne periode blev kollegiet støttet af Taiwans provinsregering i Republikken Kina. I 1979 blev vi en national institution og blev omdøbt til National Taiwan College of Marine Science and Technology. Et årti senere, i 1989, blev kollegiet et fuldgyldigt universitet. På nuværende tidspunkt har NTOU syv gymnasier - Maritim videnskab og ledelse, biovidenskab, havvidenskab og ressourcer, teknik, elektroteknik og datalogi, havret og politik samt humaniora og samfundsvidenskab. Disse gymnasier huser i alt 22 bachelorafdelinger, 12 kandidatinstitutter, 28 kandidatuddannelser og 20 ph.d. -uddannelser. Universitetet har gennemgået stor vækst og forandring og er nu anerkendt som et af landets vigtigste centre for høj læring og stipendium, især inden for havvidenskab, maritime studier og fiskeri. Som reaktion på samfundets skiftende behov og vores studerendes bredere interesser udvikler vi os til et omfattende universitet med et unikt maritimt fokus. Vi sigter mod at være en internationalt kendt institution for videregående uddannelser. Med henblik herpå udvikler vores samfundsvidenskabelige og liberale kunstprogrammer sig som en central del af uddannelsen på NTOU. Universitetet bevæger sig hurtigt mod at tilvejebringe et positivt læringsmiljø og kultur for intellektuel og personlig vækst, med havinteresser som vores unikke egenskab.

  • Taipei, Taiwan

  TransWorld University (TWU) ligger i det smukke Yunlin County i det vestlige centrale Taiwan. Det er nær Sun Moon Lake og Alishan Mountain, to populære destinationer i Taiwan. TransWorld University motto er “Værdsæt ærlighed, praktiser integritet” og er bygget på de fire søjler i Oprigtighed, Pragmatisme, Kreativitet, LOHAS. Universitetet blev officielt grundlagt i 1992 som Transworld Junior College of Commerce, et handelsbaseret junior college. Det blev officielt opgraderet til et fireårigt institut i 2000 og skiftede navn til Transworld Institute of Technology. Den 1. august 2010 blev Transworld Institute of Technology godkendt af Undervisningsministeriet som TransWorld University . I 2011 blev TransWorld University hædret med NT $ 60 millioner i “Teaching Excellence Awards” fra Taiwans undervisningsministerium (MOE). I 2013 TransWorld University NT $ 45 millioner fra MOE for anden gang i træk. TWU er vokset hurtigt i sin korte historie fra i alt 750 studerende og 7 akademiske afdelinger i løbet af sit første semester til omkring 6.000 studerende og 14 afdelinger og 5 kandidatinstitutter i dag.

  • Taipei, Taiwan

  Kao Yuan University , tidligere kendt som Private Kao Yuan Junior College of Technology (grundlagt i 1986), er det første E-generations akademi beliggende i Kaohsiung Science Park, Taiwan. Officielt godkendt af Undervisningsministeriet (herefter kaldet MOE) begyndte Kao Yuan Junior College of Technology at rekruttere studerende i 1989, og professor Liaw, Feng-Jeng var dens første præsident. Der er også otte kandidatskoler, herunder drift og ledelse; Kemisk og biokemisk teknik; Civilingeniør; Arkitektur; Informationsteknologi og applikationer; Elektronisk teknik; Elektroteknik; Mekanik og automationsteknik. Der er også femten afdelinger, herunder elektronisk teknik; Elektroteknik; Mekanik og automationsteknik; Elektro-optisk videnskab og teknik; Civilingeniør; Kemisk og biokemisk teknik; Arkitektur; Forretningsadministration; International forretning; Marketing- og distributionsledelse; Informationsstyring; Informationskommunikation; Informationsteknologi og applikation; Anvendte fremmedsprog; Greenery Science & Technology. Fem diplomuddannelser tilbydes, nemlig: RC Fastener Industrial Technology (Graduate School); Institut for Parfume Kosmetik Videnskab og sundhedspleje; Grønt miljø TRC Diploma Program; Kulturindustri og digitalt integreret diplomprogram, Turisme og fritidsledelse, Institut for Mekanisk & Automatiseringsteknik-Avanceret Vehicle Division (omdøb) og Institut for Arkitektur-Indretning af afdeling (omdøb) godkendt af MOE.