Keystone logo

Bedste universiteter til PhD Programmer i Thailand 2023

Antal institutioner: 60
  • MMIPRICISION

  School of Global Studies er et nyt og innovativt akademisk initiativ inden for Thammasat University og en frontløber inden for global sundhed og social innovation i Thailand, Sydøstasien og videre med en track record af fremragende forskning om determinanter for offentlighedens sundhed, elevcentreret undervisning og akademisk service, der er relevant for samfundets behov. Skolen har en unik position som et nationalt, regionalt og globalt omdrejningspunkt for globale studier, menneskelig sikkerhed og velvære med samarbejdsrelationer med akademiske og professionelle samfund.

  • Bangkok

  En akademisk juvel i hjertet af Bangkok, Chulalongkorn University er Thailands første og mest prestigefyldte universitet. Grundlagt i 1917 af kong Vajiravudh til ære for sin far, kong Chulalongkorn, har universitetet siden starten været kendt for sin akademiske ekspertise. I dag er det vokset til at omfatte 26 undervisningsenheder (19 fakulteter, 3 skoler, 3 gymnasier, 1 institut) med tilmelding af cirka 26.000 studerende og 11.000 kandidatstuderende og 3.000 fakultetsmedlemmer.

  • Wismar
  • Bangkok
  • Berlin
  • + 2 Mere

  WINGS - Wismar International Graduation Services - et datterselskab af Wismar University (Tyskland) - tilbyder deltidsuddannelser og certificeret videreuddannelse for fagfolk. Uddannelserne tilbydes inden for områderne økonomi, teknologi og design, hvorigennem du kan opnå en højere grad af offentlig uddannelse, såsom en bachelor, diplom eller kandidatuddannelse. WINGS blev bygget på dette og blev oprettet i 2004. De primære opgaver er at udvikle, organisere og markedsføre deltids- og videreuddannelsesprogrammer under den akademiske ekspertise fra Wismar University.

  • Bangkok

  Dusit Thani College er et privat uddannelsesinstitut med speciale i gæstfrihedstræning. Det er en del af Dusit International Group, en af de bedst ansete femstjernede hotels grupper i Thailand.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 Mere

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Pratu Chai Sub-district

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Det stammede fra Old City Teacher Training School, som kong Chulalongkorn (Rama V) elskede elskværdigt at give 30.000 baht til Dharma -ministeriet for at oprette en læreruddannelse. Fandt sted på bagsiden af Chankasem Palace på 1. juli 1905, udviklede sig derefter til Phra Nakhon Si Ayutthaya læreruddannelsesskole og Phra Nakhon Si Yuthaya Teacher College, henholdsvis den

  • Khlong Nueng

  Valaya Alongkorn Rajabhat University under Royal Patronage blev grundlagt af Hendes Kongelige Højhed Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, prinsessen af Phetchaburi. HRH prinsesse Valaya Alongkorn var meget bekymret over uddannelsen af unge thailandske kvinder.

  • Khok Khian

  i kabinettet Mødet den 8. juli 2003 godkendte i princippet etableringen af universiteter i provinserne Narathiwat og Nakhon Phanom. ved at fusionere uddannelsesinstitutioner, der allerede findes i provinsen for at bruge ressourcer sammen for maksimal fordel Der er så få investeringer som muligt. uden at modsige den tidligere uddannelsesinstitutions uddannelsesfilosofi og mission

  • Tha Sut

  Mae Fah Luang University (MFU) blev oprettet som et autonomt offentligt universitet under Royal Charter i 1998 med generøs støtte fra den kongelige thailandske regering. Universitetet blev oprettet for at imødekomme behovene hos mennesker i det nordlige Thailand og for at mindes de elskværdige bidrag fra kongens mor, hendes kongelige højhed prinsesse Srinagarindra, der kærligt kendte sine undersåtter som "Mae Fah Luang."

  • Pa O Don Chai

  วิทยาลัยเชียงราย Godkendt til oprettelse af universitetsministeriet den 18. juli 2003, hvilket tillader forvaltning af en bachelorgrad under tilsyn af Undervisningsministeriet. Ifølge loven om private videregående uddannelser (nr. 2) B.E. 2535

  • Thai Buri

  Walailak University er 26 år den 29. marts 2018. Imidlertid startede en bevægelse fra de lokale for at få et universitet i Nakhon Si Thammarat -provinsen for omkring 50 år siden, i 1967. Men det tog 12 år, før parlamentsmedlemmer fra Nakhon Si Thammarat først foreslog Parlamentet i 1979 lovgivning om at oprette et universitet i provinsen.

  • Lak Hok

  Rangsit University : Beliggende i to hundrede tooghalvfems (292) rosin Lak-Hok-distrikt, på Paholyothin Road, Pathumthani-provinsen, en afstand på kun tre (3) kilometer fra Don Muang Lufthavn. Et 4000-rais Muang-Ake-samfund omgiver universitetet.

  • Bang Phli District

  Sarasas tilknyttede skoler Det er anerkendt som en tosproget skole i spidsen for at producere elever med fremmedsprogspotentiale. især det engelske sprog, indtil det blev tydeligt Sammen med akademisk viden på forskellige områder siden 1964 og indtil nu er muligheden blevet udvidet til videregående uddannelser, nemlig " สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ " (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai

  I 1887 (BE 2430) etablerede Hans Majestæt Kong Chulalongkorn (kong Rama V) det første Sangha -kollegium i Thailand, kaldet 'Mahadhatu Witthayalai', som var placeret ved Wat Mahadhatu i Bangkok. Det var meningen, at det skulle være et sted, hvor munke, nybegyndere og lægfolk kommer for at studere Tipiṭaka og videregående uddannelse.

  • Dusit District

  Rajamangala University of Technology Phra Nakhon blev oprettet den 27. februar 1975, da loven om "erhvervsuddannelse og teknologihøjskole" blev annonceret i Royal Gazette og trådte i kraft. Loven havde til formål at oprette erhvervsfaglige lærere med en bachelorgrad til undervisning i erhvervsuddannelser på erhvervsniveau, bachelor -niveau og avanceret erhvervscertifikatniveau.