Keystone logo
Tjekkiet

Bedste universiteter til PhD Programmer i Tjekkiet 2023

Antal institutioner: 75
  • Prague 3, Tjekkiet

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Tjekkiet

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Tjekkiet

  Academy of Performing Arts i Prag (AMU) er den største kunstskole i Den Tjekkiske Republik. Takket være det brede spektrum, der spænder fra teater, musik og dans til tv- og filmproduktion, anses AMU for at være et mangfoldigt og nærende sted for unge kunstnere, hvor de kan opdage, mestre og videreudvikle deres talenter.

  • Prague, Tjekkiet

  Prague School of Creative Communication er et privat college, der vil forberede dig perfekt til en karriere inden for alle områder af den kreative industri. Vores uddannelser/specialiseringer Kreativ markedsføring og kommunikation (digital markedsføring og kommunikation, kreativ markedsføring, ledelse i kreativ industri), litterær kunst (litterær kunst, kommerciel skrivning i medier) og billedkunst (fotografi og audiovisuel kunst, animation og visuelle effekter, Grafisk og mediedesign) er knyttet til den praktiske drift af reklamebureauer, grafiske studier, forlagsvirksomheder og medieinstitutioner. I løbet af dit studie kommer du til at arbejde på rigtige ordrer.

  • Pilsen, Tjekkiet

  Det mekaniske fakultet er et af de ældste fakulteter i Pilsen og har bevist sin uundværlige position i denne industriby i over 70 år.

  • Prague, Tjekkiet

  Vi er det største private college i Tjekkiet med over 7.000 studerende fordelt på 2 steder i byerne Prag og Brno. Grundlagt i 2001 som den allerførste private universitetsinstitution, da vi har forberedt mere end 20.000 studerende til karrierer i erhvervslivet og den offentlige sektor.

  • Brno, Tjekkiet

  University of Veterinary Sciences Brno blev grundlagt i 1918. I øjeblikket består universitetet af tre fakulteter - Fakultet for Veterinærmedicin, Fakultet for Veterinær Hygiejne og Økologi og Fakultet for Farmaceutisk. VFU Brno er det eneste universitet i Tjekkiet, der har specialiseret sig i veterinærmedicin, veterinærhygiejne og økologi, og kun et af to underviser i farmaceutisk videnskab. Det findes i byen Brno i bydistriktet Brno - Královo Pole, på universitetets campus, hvor alle uddannelses- og forskningsfaciliteter er placeret.

  • Prague 6, Tjekkiet

  Czech Technical University in Prague er det ældste tekniske universitet i Europa, der blev grundlagt i 1707 og er i øjeblikket et førende teknisk forskningsuniversitet i regionen og i Prags forskningsklynge. CTU tilbyder bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer på 8 fakulteter: Fakultet for civilingeniør, maskinteknik, elektroteknik, nuklear videnskab og fysisk teknik, arkitektur, transportvidenskab, biomedicinsk ingeniørarbejde, informationsteknologi og programmer på MIAS School of Business. Desuden tilbyder CTU gratis sportsbaner, du kan besøge og studere i National Library of Technology og føle det internationale samfund på Campus Dejvice i hjertet af Europa.

  • Nancy, Frankrig
  • Metz, Frankrig
  • + 6 Mere

  Université de Lorraine er et fransk offentligt universitet, der tilbyder sine næsten 52.000 studerende en komplet række studier, inden for alle områder og i overensstemmelse med Bologna-modellen (bachelor / master / doktorgrad).

  • Prague, Tjekkiet

  Prags universitet for økonomi og forretning (VŠE) er et af de mest prestigefyldte universiteter inden for ledelse og økonomi og har gentagne gange placeret blandt de bedste skoler i Financial Times European Business School Ranking.

  • Prague, Tjekkiet
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

  European Center for Career Education tilbyder praktisk uddannelse i form af unikke programmer inden for jura, international virksomhed, informationsteknologi, arkitektur og design, bæredygtighed og teknik. Vores mål er at uddanne unge og talentfulde studerende om, hvordan den professionelle verden virkelig fungerer.

  • Liberec, Tjekkiet

  Resultater på topniveau inden for forskning og videnskab, ekspertise inden for undervisning og tværfagligt samarbejde har stået for det Technical University of Liberec siden 1953. Omkring 7000 studerende studerer på syv fakulteter og et specialiseret institut.

  • Prague, Tjekkiet

  ARCHIP er en progressiv ny arkitekturskole, en hybrid af globale og lokale skalaer, af konceptuel og teknisk uddannelse og et filosofisk rum, der kombinerer det bedste fra den europæiske og amerikanske tradition for arkitekturuddannelse.

  • 12, Tjekkiet

  Ústav práva a právní vědy er en tjekkisk lov- og lederskole med fokus på at levere ledelsesmæssig, professionel uddannelse inden for uddannelsesprogrammer MBA, BBA, LLM., DBA, MPA og MSc. Indholdet i undervisningen i individuelle programmer er baseret på den nyeste andragogiske viden inden for voksenuddannelse og er fuldt tilpasset til meget travle deltagere.

  • Prague, Tjekkiet

  Prag International School of Management's hovedopgave er at tilbyde ansøgere internationalt anerkendte MBA -studier, der opfylder de krævende krav på sit niveau. En af nøglefaktorerne i en succesrig virksomhed er ledelsens kvalitet. For mange virksomheder, især med international deltagelse, er MBA -graden et kriterium, når man leder efter nye ledere.