Keystone logo
Tyrkiet

Bedste universiteter til PhD Programmer i Tyrkiet 2023

Antal institutioner: 74
  • Başakşehir, Tyrkiet

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rotterdam, Holland
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mere

  Det europæiske universitet for postindustrielle byer (UNIC) blev oprettet i 2020 med det formål at tilbyde en inkluderende uddannelse til en ny generation af studerende. En alliance af 10 europæiske universiteter, der er baseret i postindustrielle byer og finansieret af Europa-Kommissionen, arbejder hånd i hånd med byinstitutioner for at sikre, at byspørgsmål indgår i undervisningen og forskningen på en måde, der er tilgængelig og inkluderende for alle elever. Alliancen lancerer sin første fælles masteruddannelse i 2023 og søger studerende, der vil fremme de postindustrielle transformationer i deres byer og blive højt kvalificerede kandidater inden for nye videnskabelige discipliner, der imødekommer behovene i den foranderlige økonomi i Europa og i hele verden.

  • Istanbul, Tyrkiet

  BMI harmoniserer i sine uddannelser akademisk/teoretisk viden med praktisk erfaring fra erhvervslivet og et visionært perspektiv fra succesfulde ledere og ledere. På denne måde giver det deltagerne mulighed for at udvide deres perspektiv, gennemgå deres forretningstilgange og forbedre deres ledelsesindsigt.

  • Istanbul, Tyrkiet

  På Altinbas University giver vi studerende fra hele verden viden, færdigheder og kompetencer, så de kan blomstre i et globalt samfund ved at fremme en ekspertisekultur. Uanset hvor du kommer fra, hvad end du planlægger at studere, kan vores globale rækkevidde, akademiske ekspertise og dedikerede support hjælpe dig på vejen til professionel og personlig succes. Som Altinbas University sætter vi et eksempel som et center for ekspertise ved at gøre en forskel i uddannelse med vores akademiske personale af høj kvalitet og topmoderne faciliteter. Lær mere om, hvorfor Altinbas er det bedste valg for dig.

  • Istanbul, Tyrkiet

  Vatel har 50 skoler inden for gæstfrihedsadministration i Europa, Amerika, Asien og Afrika. De deler den samme mission: at forberede de yngre generationer til at opbygge deres professionelle fremtid i den internationale gæstfriheds- og turismestyringsindustri.

  • Istanbul, Tyrkiet

  Med den uddannelse, den giver og den forskel, den skaber, Istanbul Medipol University princippet om at generere personer, der har opnået permanente høje kvalifikationer, som har fokus på produktion af videnskab og teknologi, og som kan reagere på samfundets stadig skiftende krav og det gør det til et ansvar at bidrage til den videnskabelige viden såvel som til samfundets velfærd.

  • Istanbul, Tyrkiet

  ”Mod en lys fremtid” er sloganet for Istanbul Aydin University og det er ikke overraskende at støde på vores kandidater på højden af deres karriere. Istanbul Aydin University er både en by og et campusuniversitet med sin campus beliggende i centrum af Istanbul og med sine erfarne akademiske medarbejdere, der er kendt for deres videnskabelige værker i vores land og verden. "Det mest foretrukne Foundation-universitet siden dets oprettelse" Istanbul Aydin University med sine campusser i Bahcelievler og Florya imødekommer de studerendes forventninger og med sine avancerede teknocentre, verdensberømte forskningscentre og akademiske enheder og dens ideel til at blive et "globalt universitet", giver nye muligheder for hver dag der går og fortsætter med at vokse på vej "Mod en lys fremtid."

  • Ankara, Tyrkiet

  Graduate School for Engineering and Science administrerer kandidatuddannelserne for fakulteterne for ingeniørvidenskab og videnskab ved Bilkent University. Vores kandidatskole, en førende uddannelses- og forskningsinstitution, har udviklet og dyrket ledere siden 1986. Graduate School består af motiverede og dynamiske akademikere. Skolen leverer ajourførte uddannelsesprogrammer, der udstyrer studerende med værdifulde evner og fremmer videre studier inden for tværfaglige områder. De studerende udsættes for virkelige projekter og konceptuelle problemløsningsteknikker, samt får traditionel træning i klasseværelserne. Programmer er designet til at hjælpe studerende med at forstå de virkelige forhold, øge deres kulturelle ophobning og bidrage til samspillet mellem teknologi, videnskab og samfund.

  • Ankara, Tyrkiet

  TED University ( TEDU ) er et ungt, dynamisk universitet beliggende i hjertet af Ankara. Det blev grundlagt i 2012 af den tyrkiske uddannelsesforening (TED), der har været banebrydende for udviklingen af uddannelse i Tyrkiet siden 1928.

  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Tyrkiet

  Yüzüncü Yıl Universitet blev oprettet med dekretloven nummereret 41 i 20. juli 1982. Men forsøget på at etablere et universitet i de østlige regioner i Tyrkiet begyndte for længe siden. Ideen om at etablere et universitet i Van er meget gammel og stammer tilbage før republikken. Det forstås ud fra den osmanniske sultan Ils orden.

  • Adnan Menderes Bulvarı, Tyrkiet

  Vores vision er at blive et førende sundhedsuniversitet, der tages som et eksempelinstitution inden for uddannelse og sundhedstjenester, leder og leder videnskab og holder liv i fundamentkulturen.

  • 22 C, Tyrkiet

  Vores mission er at udføre forskning og akademiske aktiviteter gennem princippet om at etablere fremtiden ved at evaluere videnskabelig, kulturarv og forudse de nutidige fakta. Det er også at opdrage personer, der er bevidste om at bruge deres viden og evner af hensyn til Edirne, Balkan, land og menneskehed, og som har stor følelse af selvtillid og ansvar.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi, Tyrkiet

  Vores mission er at være et universitet, der skiller sig ud med sin videnskabelige identitet på den nationale og internationale arena; integreres i byen; producerer regionale løsninger; bidrager til det socioøkonomiske liv med kvalitetsundervisningstjenester og kvalificerede og bæredygtige projekter; vedtager nationale og universelle værdier og uddanner dygtige mennesker.

  • Bartın, Tyrkiet

  Selvom Bartin by fik sit eget universitet for 12 år siden, stammer byens universitetshistorie tilbage til 1990'erne. Bartın Fakultet for Skovbrug, som blev oprettet under Zonguldak Karaelmas University med lovnummeret 3837 dateret 11.07.1992, blev det første fakultet etableret i Bartın. Bartın Fakultet for Skovbrug, etableret på Ağdacı Campus, startede sit uddannelsesliv med at tage sine første studerende i studieåret 93-94. Med starten af uddannelsen ved Bartın Fakultet for Skovbrug blev 3 flere akademiske enheder inkluderet inden for højere uddannelse i Bartın. Disse er Bartın Fagskole, Sundhedstjeneste Fagskole og Fysisk Uddannelse og Idrætsskole. I 2008, da byuniversiteter begyndte at blive etableret i hele landet, fik Bartın by sit eget universitet. Bartın University, der blev oprettet med lovnummeret 5765 dateret den 22. maj 2008, modtog sine første studerende med 4 akademiske enheder adskilt fra Zonguldak Karaelmas University, samt det nyetablerede fakultet for økonomi og administrationsvidenskab, Det Tekniske Fakultet, Samfundsvidenskab Institut og Institut for Videnskab. Bartın University, der begyndte at uddanne studerende, der har til hensigt at have et ord i fremtiden med 3 fakulteter, 2 institutter, 2 erhvervsskoler og et kollegium i alt, fortsætter sin udvikling for at imødekomme vores lands behov.