Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange DBA Programmer i Canada 2023/2024

1 DBA Programmer i Canada 2023/2024

Oversigt

En DBA eller Doctor of Business Administration, er en post-graduate, ph.d.-program designet til erhvervsfolk med erfaring inden for deres felt samt en master 's på en forretningsrelateret akademisk disciplin. Om at forbedre ens 's evne til at påtage sig en ledende eller udøvende rolle inden for en virksomhed eller i forberedelse til at undervise på universitetet, en DBA fra et universitet i Canada er en givende pædagogisk engagement. En DBA-programmet på en institution for videregående uddannelse i Canada vil udvikle kandidater 'analytiske, forskning og undervisning evner.

DBA kandidater på universiteter og handelshøjskoler i Canada skal allerede have en MBA, MSc i en business-relateret område eller en tilsvarende mester 's grad. En vigtig del af en DBA-programmet er den forskningsbaserede afhandling, som kan trække fra et vilkårligt antal forretningsområder.DBA kandidater på universiteter i Canada normalt vælge et forskningsemne, der vedrører deres faglige interesser, erfaring eller adgang. På handelshøjskolerne i Canada, omfatter nogle vellykkede områder af faglig fordybelse, at DBA kandidater har forsket i den seneste tid virksomhedernes sociale ansvar, international business, globalisering, etik, supply chain management, iværksætteri, sociale konsekvenser ledelse eller lederskab.

Hvis du holder en post-graduate grad i et beslægtet område og vil gerne forfølge en Doctor of Business Administration (DBA) ved et universitet eller business school i Canada, skal du rulle ned for at læse mere i dag!

Læs mere

Filtre

  • DBA
  • Canada
Studieområde
    Administrationsstudier Arkitektur Kunststudier Biovidenskab Byggeri Bæredygtighedsstudier Design Energistudier
  • Handelsstudier
  • Fødevarestudier
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger