Keystone logo

5 DBA Programmer i Økonomi Finans 2024

Filtre

Filtre

  • DBA
  • Økonomi
  • Finans
Studieområde
  • Økonomi (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

DBA Programmer i Økonomi Finans

En DBA (Doctor of Business Administration) er et avanceret studieforløb, der er åben for kandidater fra en kandidatuddannelse, der kan påvise et vist niveau af færdigheder i deres område af undersøgelsen. I mange tilfælde skal potentielle studerende har et par års erhvervserfaring med henblik på at kvalificere sig til accept i programmet.

Hvad er en DBA i Finansministeriet? Dette program er generelt beregnet til de erhvervsfolk, der kan tilføje erfaring til deres faglige baggrund. Ansøgere til programmet er ofte på udkig efter professionelle avancement muligheder eller adgang til ledende lederstillinger. Områder af specialisering omfatter undersøgelse af regnskabspraksis eller iværksætteri. Programmer med fokus på finans forberede eleverne til at konfrontere de finansielle udfordringer med avancerede koncepter og værktøjer.

Der er mange fordele ved at forfølge en videregående uddannelse ligesom DBA i Finansministeriet. Kandidater får adgang til lukrative og indflydelsesrige karriere muligheder. Ph.d.-grader kan også åbne døre til jobmuligheder på globalt plan. De avancerede graders positioner kandidater til at påvirke andre i deres område.

&nbsp

Omkostningerne i forbindelse med deltagelse i et ph.d.-program varierer fra skole til skole. Da den enkelte skole administrerer sit eget program, bør potentielle studerende kontakte de enkelte skoler at få specifikke oplysninger om undervisning og relaterede gebyrer.

DBA program forbereder kandidater til succes i ledende stillinger ved at udvide viden og forbedre kendskabet til direkte globale business-applikationer.Kandidater kan finde jobmuligheder med erhvervslivet og finansielle institutioner, offentlige og private bureauer, konsulentfirmaer, og akademiske institutioner. Kandidaten kan fuldføre komplekse finansielle projekter og arbejder i de finansielle markeder.

&nbsp

Studerende, der er interesseret i at deltage i et DBA i Finance program nødt til at vise en vis grad af succes i deres område. For at kvalificere sig til ph.d.-programmet, skal ansøgerne have en kandidatgrad og en vilje til at lykkes. At komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.