Keystone logo

16 DBA Programmer i Frankrig for 2024

Filtre

Filtre

  • DBA
  • Frankrig
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)
  • Bæredygtighedsstudier (1)
  • Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (14)
  • Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

DBA Programmer i Frankrig

Sigte på at udvikle analytiske, forskning og undervisningskompetencer i erfarne fagfolk med tidligere post-graduate grader, Doctor of Business Administration (DBA) grader er ideelt for kandidater, der søger ledende stillinger eller lyst til at undervise på universitetsniveau. Universiteter og handelshøjskoler i Frankrig forsøger at gøre DBA programmer tilgængelige for de fleste kandidater ved at tilbyde muligheden for at fuldføre DBA deltid eller online.

Ansøgere til DBA uddannelser på universiteter og handelshøjskoler i Frankrig skal have allerede med succes gennemført en MBA, MSc eller lignende forretningsrelateret mester 's grad, medmindre andet bestemmes af indlæggelser afdelingen. Som en del af DBA-programmet på et universitet eller business school i Frankrig, vil ansøgere blive forventes at afslutte et forskningsprojekt, bruger tre til fire år eller længere på denne afhandling.DBA afhandling emner, der har været populære blandt kandidater i Frankrig omfatter globalisering, virksomhedernes sociale ansvar, etik, international finansiering, iværksætteri, ledelse og andre. Ved afslutningen af ​​den DBA forskningsprojekt skal specialet derefter præsenteres og forsvares, før et panel på universitetet i Frankrig.

Rul ned for at læse mere om, hvordan du kan ansøge om et DBA på et godkendt universitet eller business school i Frankrig.