Keystone logo

5 DBA Programmer i Ledelsesstudier Ledelse 2024

Filtre

Filtre

 • DBA
 • Ledelsesstudier
 • Ledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (5)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  DBA Programmer i Ledelsesstudier Ledelse

  DBA, eller Doktorgrad of Business Administration, programmet har normalt to hovedformål: at forbedre de studerendes forståelse af både teori og praksis, og for at fremme de studerendes faglige praksis, forbedre karrieremuligheder.

  Hvad er en DBA i Management? Studerende i dette program blive kvalificeret til at analysere politikker og problemfri løse fælles problemer i områder inden for virksomhedsledelse. Studerende vil også forskning og anvende viden relevant for virksomhedsledelse. Emner vil omfatte politikker og strategier, styringsteknologier, organisation og ledelse. Med modeller, teknikker, nuværende processer, og moderne teknologi, forberede eleverne til at påvirke dynamikken i forretningsforbindelser.

  Studerende vil deltage i intense klasser og kurser, studere den private sektor, organisationer i lokalsamfundet, og markedet.Med en avanceret grad, vil kandidater få gavn af bedre betalte job, mere arbejde fleksibilitet, og mange muligheder for at påvirke deres verden af ​​business management.

  Omkostningerne ved at deltage en doktorgrad program, specifikt en DBA, vil variere meget fra den ene skole til den anden. Dette er især tilfældet for skoler etableret i forskellige lande potentielle elever kan kontakte hver skole for at få specifikke oplysninger om tilmelding og undervisning.

  Med en DBA i Management, kan kandidater forvente at udfylde ledende stillinger i en række forskellige forretningsmiljøer. Programmerne typisk rettet mod fagfolk, der håber at videreudvikle deres talenter, så kandidater er ofte allerede er etableret i en administrativ stilling, uanset om en privat virksomhed eller i en offentlig stilling. Kandidater er klar til at udfylde ledende stillinger og nyde mange karrieremuligheder, der tager dem på tværs af internationale grænser.

  &nbsp

  Kommende studerende skal have afsluttet deres herres arbejde og er ofte forpligtet til at have et vist antal års erfaring med at arbejde inden for et relateret område. Der er nogle undtagelser lavet til studerende med mastergrad i uafhængige felter, når deres faglige erfaring gør forskellen. Hvis du er interesseret i at opnå en DBA i Management, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.